Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopytam na pewno. A powiedz mi, czy robią lewatywę przed takim zabiegiem? Czy jedno i drugie badanie wygląda zupełnie inaczej?
Trochę się obawiam, jak to będzie wyglądało. Koleżanka, która jest położną i pracowała przez jakiś czas w tym szpitalu mówiła, że znieczulenie dostanę... Ale nie wiem, czy to coś da...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Zapewne inaczej wtedy będzie bo nie będzie myślenia czy ktoś będzie i wejdzie czy nie
To na pewno ale budowa potrwa ze 2lata zanim się wprowadzimy także ten teges córka będzie już duża i będzie obawa tym razem, że nam dziecko wparuje haha
Mój mąż jako nastolatek tak wszedł jak rodzice to robili...Strasznie to musi być żenujące, nakryć kogoś na tych sprawachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 12:20
-
Skończyłam serial jakie to smutne... Ja nie mogę...
Kolejny sezon pod koniec roku... Ehh Ale TABOO ma być na wiosnę... Chyba ;P trzeba poszukać innego...
Idę ze znajomą na ciacho... Nie bardzo chcę ale muszem od niej dużo zależy...
I tak piątek minie... Eh
Alex co do tego badania to słyszałam, że są ze znieczuleniem albo bez... Wiem, że prywatnie bez to jakoś 500 zł a ze znieczuleniem 1200 nie wiem jak będzie wyglądać sprawa na nfz -
klitra wrote:To na pewno ale budowa potrwa ze 2lata zanim się wprowadzimy także ten teges córka będzie już duża i będzie obawa tym razem, że nam dziecko wparuje haha
Mój mąż jako nastolatek tak wszedł jak rodzice to robili...Strasznie to musi być żenujące, nakryć kogoś na tych sprawach
Nam... Weszła moja mama jak jeszcze się spotykaliśmy i nocował u nas powiedział, że płacze kupiła to Bo... To środek dnia był ale... jak mieszkaliśmy u teściów to teść nam wszedł nie było wymówki ale nic nie powiedział tylko, że zamówił mi taksówkę i tyle, wyszedł ale żenua byłaklitra lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Rozumiem... Przykra sprawa bardzo nie idzie sie jakoś dogadać?
-
klitra wrote:Seli no nieźle, niby wiadomo, że każdy to robi a jednak krępujące...
przy mamie to my byliśmy gówniarze, przy teściu małżeństwo... Ale wstyd jest ;P
Ale raz byliśmy u mojej babci, nie wiem co to było... ale siedzieliśmy sami, zaczęło nam się nudzić więc my zapasy sumo sobie zrobiliśmy dziadkowie wrócili a my na wersalce upoceni, zdyszani babcia cały dzień nieswoja była, a my naprawdę się "biliśmy" tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 12:28
-
Haha Seli nieźle a jak zaczniesz tłumaczyć to jeszcze gorzej wyjdzie nam sie nie zdarzyło cos takiego ale ja po prostu źle bym się czuła gdzieś indziej wiec nie było na czym przyłapać bo jak nocujemy gdziekolwiek to grzeczni jesteśmyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:Seli no nieźle, niby wiadomo, że każdy to robi a jednak krępujące...
Niby każdy pyta kiedy będzie dzidzia ale zrobić nie dadzą w spokojuSeli, klitra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Skończyłam serial jakie to smutne... Ja nie mogę...
Kolejny sezon pod koniec roku... Ehh Ale TABOO ma być na wiosnę... Chyba ;P trzeba poszukać innego...
Idę ze znajomą na ciacho... Nie bardzo chcę ale muszem od niej dużo zależy...
I tak piątek minie... Eh
Alex co do tego badania to słyszałam, że są ze znieczuleniem albo bez... Wiem, że prywatnie bez to jakoś 500 zł a ze znieczuleniem 1200 nie wiem jak będzie wyglądać sprawa na nfz
Czemu nie chcesz na ciacho iść? To może ja za Ciebie pójdę?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Haha Seli nieźle a jak zaczniesz tłumaczyć to jeszcze gorzej wyjdzie nam sie nie zdarzyło cos takiego ale ja po prostu źle bym się czuła gdzieś indziej wiec nie było na czym przyłapać bo jak nocujemy gdziekolwiek to grzeczni jesteśmy
Wiesz, u nas to tak... Wakacje, działeczka i takie tam a wtedy to dom mój, a potem jego więc niby... takie "bezpieczne" tereny u babci bym się nie odważyła chyba Cała masa zdjęć rodziny, i zmarłego wujka.... O matko!! -
Haha, masakra jakaś Seli Nas nikt nie przyłapał, raczej grzeczni jesteśmy jak nocujemy u rodziców, a wcześniej jak nie mieszkaliśmy razem to kombinowaliśmy tak, żeby upewnić się, czy ktos nam do domu nie wejdzie A jak było ciepło to mamy mały domek na działce, to miejsce też jakieś było w razie "w"
I święta racja Terka, wypytują rodzice co i jak, a przez święta jak byliśmy długo w domu to nie było za bardzo okazji, żeby poszaleć, bo siedzieli wszyscy w domach
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Maleńka1592 wrote:Niestety nie jak dzis do wieczora kasa im nie wpłynie to sprawa idzie do sądu a ja uzbieralam tylko 150 zl
Co to za bank ze takie rzeczy robo? przykro mi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Czemu nie chcesz na ciacho iść? To może ja za Ciebie pójdę?
Bo jest starsza sporo ode mnie, nie ma dzieci... Będę słuchać Ma kryzys
no i mam wrażenie, że mnie totalnie zlewa jak szczyla w pracy, a ja nie lubię jak mnie omijają ważne rzeczy bo tak, a potem od dyrekcji ja dostaje -
alex0806 wrote:Haha, masakra jakaś Seli Nas nikt nie przyłapał, raczej grzeczni jesteśmy jak nocujemy u rodziców, a wcześniej jak nie mieszkaliśmy razem to kombinowaliśmy tak, żeby upewnić się, czy ktos nam do domu nie wejdzie A jak było ciepło to mamy mały domek na działce, to miejsce też jakieś było w razie "w"
I święta racja Terka, wypytują rodzice co i jak, a przez święta jak byliśmy długo w domu to nie było za bardzo okazji, żeby poszaleć, bo siedzieli wszyscy w domach
No właśnie! To jak oni tymi dziadkami chcą być? Zapomnieli jak to działa czy co?
A może by tak powiedzieć: "dobra a teraz nie wchodzić nam do pokoju bo idziemy dziecko robić!" na bank by nie weszli i macie pewniakahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Dopytam na pewno. A powiedz mi, czy robią lewatywę przed takim zabiegiem? Czy jedno i drugie badanie wygląda zupełnie inaczej?
Trochę się obawiam, jak to będzie wyglądało. Koleżanka, która jest położną i pracowała przez jakiś czas w tym szpitalu mówiła, że znieczulenie dostanę... Ale nie wiem, czy to coś da...25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Seli wrote:Bo jest starsza sporo ode mnie, nie ma dzieci... Będę słuchać Ma kryzys
no i mam wrażenie, że mnie totalnie zlewa jak szczyla w pracy, a ja nie lubię jak mnie omijają ważne rzeczy bo tak, a potem od dyrekcji ja dostaje
Rozumiem... To jednak nie chce iść za Ciebiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Rozumiem... To jednak nie chce iść za Ciebie
Moje kocie dziecko tak przeuroczo śpi... nie chce zostawiać go samego ehh dobra, muszę iść... Bo nie chce problemów w robocie przemogę jakoś, nie?