X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się okaże ciąża to i owocny sylwester hehe :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie. Sylwestrowe dzieciaki będą!

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 19 stycznia 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendzie witaj!!!!

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujacym dziewczynom powodzenie, ja też już odliczam kiedy do domku :) ale jutro niestety pracująca sobota tyle dobrze że tylko 4h

Mari92 lubi tę wiadomość

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi połowa ferii mija :P hehehe

Ale kupiłam dwie torebki, majtunie w kotki, skarpetki w pandy i jeden t-shirt i topik :D :D :D za uwaga 150 zł!! Wszystko :D ha! Od razu lepiej.

Dziewczyny tak rozkminiam... Bo mam naprawdę mega temperaturę... I jest mi gorąco po prostu, choć nie jestem rozpalona, nie mam wypieków ani czoła gorącego (mąż sprawdzał), duuuużo pije (jak na mnie), właściwie ciągle mi sucho w ustach, aż mam usta spierzchnięte. Tak próbuje zrozumieć swój stan... Ale to raczej nie infekcja intymna? Bo piekło by? Tak samo... Nie torbiel i nie guz bo bym miała upławy... Wtedy zawsze mam. Szukałam takiego testu do zrobienia czy ma się infekcje ale nie znalazłam ;/ Przeziębienie to na sto procent nie jest bo nie czuje się osłabiona ani przytłamszona, ba... mam nawet energii sporo :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wiem że to ciężkie, ale pozostaje tylko cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń ;) życzę Ci oby to byla ciaza ;)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Seli wiem że to ciężkie, ale pozostaje tylko cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń ;) życzę Ci oby to byla ciaza ;)

Nie wiem co to... :P Dopuszczam też możliwość, że ta owulacja była 3 dni temu... :)
    Rozbieram się a mąż "omg jakie cyce! " (tak wiem :P ) no i patrzę do lustra... I wyglądam jakby mi sylikony wstrzykneli porządne :P aż bolą... I aż żyły mi wyszły fioletowe i w ogóle mam takie opuchnięte. Więc mi to bardziej przypomina okres około owulacyjny. :D Terka wtedy miałaby rację :p hehehe

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Maleńka1592 Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wierzę w ten cykl

=https://ovufriend.pl/graph/c575edf8f6114927b4698996d389dfc8]c575edf8f6114927b4698996d389dfc8.png[/url]

aw0o4pn.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka1592 wrote:
    A ja nie wierzę w ten cykl

Jeśli miałam 3 dni owu to mogło się udać :P bo seks był... ale jeśli 11 dni temu... To tak ciężko :P

dZhdp1.png

• Maleńka1592 Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie seks był ciągle ale jakoś tak nie wiem czy owu było poza tym nie to by było nie mozliwe

=https://ovufriend.pl/graph/c575edf8f6114927b4698996d389dfc8]c575edf8f6114927b4698996d389dfc8.png[/url]

aw0o4pn.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka1592 wrote:
    U mnie seks był ciągle ale jakoś tak nie wiem czy owu było poza tym nie to by było nie mozliwe

Słuchaj, mi stwierdziła owu w 7dc :P pusty pęcherzyk pękł. A wczoraj progesteron 10 czyli miałam później :) inna dziewczyna pisała mi, że miała monitoring w tym cyklu a w 7dpo po owu wyznaczonej na of ma 40 progesteron :P a też miała nie mieć owulacji, więc niby wszystko możliwe :)

dZhdp1.png

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli życzę ciąży. Maleńka Tobie również mimo wszystko.

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi owulacjami to tak jest. Mi tez czasami sie wydaje ze już po owu a monitoring mówi co innego...

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka no i Tobie krecha wychodzi :)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka -wszystko jest możliwe! Wszystko :D
    Seli- co do tych objawow-ciekawe są ;) musisz poczekać :P nie żebym Cię nakręcała ale... Miałam podobnie z tym odczuciem ciepła jak Ty masz teraz w sensie ciepło mi było cały czas temperatura podwyższona a gorączki czy choroby nie było ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Maleńka -wszystko jest możliwe! Wszystko :D
    Seli- co do tych objawow-ciekawe są ;) musisz poczekać :P nie żebym Cię nakręcała ale... Miałam podobnie z tym odczuciem ciepła jak Ty masz teraz w sensie ciepło mi było cały czas temperatura podwyższona a gorączki czy choroby nie było ;)

No dla mnie to dość dziwne :P i mam bulgotanie w brzuchu hahah :P ale i apetytu nie mam, nie dojadłam kawałka torta :P

A mój mąż powiedział teściowej, teściowi i mojej mamie ;/ WRRRRRR.... Dziś mnie wnerwia. Zjebałam go przy mamie bo teściach nie zdążyłam. Czaicie? W chwile wykonał trzy telefony ;( i powiedział "w poniedziałek prezent na dzień babci i dziadka będzie" a nic nie wie ;/

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No dla mnie to dość dziwne :P i mam bulgotanie w brzuchu hahah :P ale i apetytu nie mam, nie dojadłam kawałka torta :P

A mój mąż powiedział teściowej, teściowi i mojej mamie ;/ WRRRRRR.... Dziś mnie wnerwia. Zjebałam go przy mamie bo teściach nie zdążyłam. Czaicie? W chwile wykonał trzy telefony ;( i powiedział "w poniedziałek prezent na dzień babci i dziadka będzie" a nic nie wie ;/

Wygląda u Ciebie bardzo obiecująco ;)
    Ale facet postąpił niefajnie, wiem ze może sie cieszyć to super ale...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Wygląda u Ciebie bardzo obiecująco ;)
    Ale facet postąpił niefajnie, wiem ze może sie cieszyć to super ale...

Bardzo ;/ Naprawdę nie wiem jak mam już z nim gadać, on ma klapki na oczach, dla niego już jest pewniak... Uhhh... Dobrze,że teście nic takiego nie mówili, nie dopytywali... A moja mama jak usłyszała,że drę japę to też go opieprzyła :P Może dlatego, że oni we dwoje ostatnie cykle mnie nakręcali i teraz się opanowała.

Ciekawe... Myślałam, że takie pragnienie itp. to raczej nie taki objaw.

W ogóle czytałam, że dobrze pić dużo wody to ma się dużo śluzu :P A ja... potrafię dziennie mniej niż 0,5 l płynów przyjąć, ja jak pije kawę albo herbatę to zostawiam ponad połowę szklanki zawsze :P i nie potrafię pić. A śluzu mam od zawsze multum :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, oboje chyba wpadliście w wir nakręcania się. To nie dobrze, bo odpukać, ale jak jednak będzie negatyw to się rozczarujecie na całego, oboje. Poczekaj spokojnie, może ciało ci takie sygnały już z emocji wysyła. Luz kobieto, luz :)

My przyjechaliśmy do rodzinnego miasta, byliśmy z psem u wetki i jutro znowu musi iść na zastrzyk. Aż nam się dzisiaj po południu na nogach słaniał, taki słaby. Łączę się z nim w bólu, bo też tak miałam od rana, ale już teraz nieco lepiej. Nawet zjadłam zupę.

Maleńka, a ty jak masz krechy to szansa jest duża. Jutro rano siknij, poczekaj bez wychodzenia i tyle. Zamknij się w łazience i udawaj, że te 5 minut dla świata nie istniejesz :)

I Mari, trzymam kciuki mocno mocno, oby się udało! :) Pięknie nam się ten styczeń rozwija :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 17:32

Mari92, klitra lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, oboje chyba wpadliście w wir nakręcania się. To nie dobrze, bo odpukać, ale jak jednak będzie negatyw to się rozczarujecie na całego, oboje. Poczekaj spokojnie, może ciało ci takie sygnały już z emocji wysyła. Luz kobieto, luz :)

My przyjechaliśmy do rodzinnego miasta, byliśmy z psem u wetki i jutro znowu musi iść na zastrzyk. Aż nam się dzisiaj po południu na nogach słaniał, taki słaby. Łączę się z nim w bólu, bo też tak miałam od rana, ale już teraz nieco lepiej. Nawet zjadłam zupę.

Maleńka, a ty jak masz krechy to szansa jest duża. Jutro rano siknij, poczekaj bez wychodzenia i tyle. Zamknij się w łazience i udawaj, że te 5 minut dla świata nie istniejesz :)

I Mari, trzymam kciuki mocno mocno, oby się udało! :) Pięknie nam się ten styczeń rozwija :)

Nie, ja naprawdę czuje spokój dziś, nie testuje chociaż mam jeszcze testy, myślę, żę rozregulowałam okres i prędzej to owulacja niż ciąża i może jakaś infekcja. Ale mój mąż... Uh, najgorsze, że nagadał teściom a potem będzie się tłumaczył ;/ W ogóle nie wiem jak do niego mówić. Normalnie dla niego już i koniec. W ogóle będąc w rossmanie kupił test ;/ Mówię mu, że nie ma sensu bo mogłam rozregulować dupkiem okres i będzie nie w poniedziałek, nie w czwartek a dopiero 29.01 nawet... Więc po co testy i w ogóle. Naprawdę go nie poznaje.... :(

Może myślicie, że się nakręcam bo sprawdzam te różne objawy... Bo odkąd pamiętam sprawdzam :P i nie pod kątem ciąży tylko po prostu :) A te są dla mnie nowe. Ja odkąd na wdż pokazali jak robić "kalendarzyk" to się uczyłam tego ;P

dZhdp1.png

‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ