Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się okaże ciąża to i owocny sylwester hehe<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Testujacym dziewczynom powodzenie, ja też już odliczam kiedy do domku ale jutro niestety pracująca sobota tyle dobrze że tylko 4h
Mari92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mi połowa ferii mija hehehe
Ale kupiłam dwie torebki, majtunie w kotki, skarpetki w pandy i jeden t-shirt i topik za uwaga 150 zł!! Wszystko ha! Od razu lepiej.
Dziewczyny tak rozkminiam... Bo mam naprawdę mega temperaturę... I jest mi gorąco po prostu, choć nie jestem rozpalona, nie mam wypieków ani czoła gorącego (mąż sprawdzał), duuuużo pije (jak na mnie), właściwie ciągle mi sucho w ustach, aż mam usta spierzchnięte. Tak próbuje zrozumieć swój stan... Ale to raczej nie infekcja intymna? Bo piekło by? Tak samo... Nie torbiel i nie guz bo bym miała upławy... Wtedy zawsze mam. Szukałam takiego testu do zrobienia czy ma się infekcje ale nie znalazłam ;/ Przeziębienie to na sto procent nie jest bo nie czuje się osłabiona ani przytłamszona, ba... mam nawet energii sporo -
Sylwiaa992 wrote:Seli wiem że to ciężkie, ale pozostaje tylko cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń życzę Ci oby to byla ciaza
Nie wiem co to... Dopuszczam też możliwość, że ta owulacja była 3 dni temu...
Rozbieram się a mąż "omg jakie cyce! " (tak wiem ) no i patrzę do lustra... I wyglądam jakby mi sylikony wstrzykneli porządne aż bolą... I aż żyły mi wyszły fioletowe i w ogóle mam takie opuchnięte. Więc mi to bardziej przypomina okres około owulacyjny. Terka wtedy miałaby rację :p hehehe -
Maleńka1592 wrote:A ja nie wierzę w ten cykl
Jeśli miałam 3 dni owu to mogło się udać bo seks był... ale jeśli 11 dni temu... To tak ciężko -
Maleńka1592 wrote:U mnie seks był ciągle ale jakoś tak nie wiem czy owu było poza tym nie to by było nie mozliwe
Słuchaj, mi stwierdziła owu w 7dc pusty pęcherzyk pękł. A wczoraj progesteron 10 czyli miałam później inna dziewczyna pisała mi, że miała monitoring w tym cyklu a w 7dpo po owu wyznaczonej na of ma 40 progesteron a też miała nie mieć owulacji, więc niby wszystko możliwe -
Maleńka -wszystko jest możliwe! Wszystko
Seli- co do tych objawow-ciekawe są musisz poczekać nie żebym Cię nakręcała ale... Miałam podobnie z tym odczuciem ciepła jak Ty masz teraz w sensie ciepło mi było cały czas temperatura podwyższona a gorączki czy choroby nie byłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Maleńka -wszystko jest możliwe! Wszystko
Seli- co do tych objawow-ciekawe są musisz poczekać nie żebym Cię nakręcała ale... Miałam podobnie z tym odczuciem ciepła jak Ty masz teraz w sensie ciepło mi było cały czas temperatura podwyższona a gorączki czy choroby nie było
No dla mnie to dość dziwne i mam bulgotanie w brzuchu hahah ale i apetytu nie mam, nie dojadłam kawałka torta
A mój mąż powiedział teściowej, teściowi i mojej mamie ;/ WRRRRRR.... Dziś mnie wnerwia. Zjebałam go przy mamie bo teściach nie zdążyłam. Czaicie? W chwile wykonał trzy telefony ;( i powiedział "w poniedziałek prezent na dzień babci i dziadka będzie" a nic nie wie ;/ -
Seli wrote:No dla mnie to dość dziwne i mam bulgotanie w brzuchu hahah ale i apetytu nie mam, nie dojadłam kawałka torta
A mój mąż powiedział teściowej, teściowi i mojej mamie ;/ WRRRRRR.... Dziś mnie wnerwia. Zjebałam go przy mamie bo teściach nie zdążyłam. Czaicie? W chwile wykonał trzy telefony ;( i powiedział "w poniedziałek prezent na dzień babci i dziadka będzie" a nic nie wie ;/
Wygląda u Ciebie bardzo obiecująco
Ale facet postąpił niefajnie, wiem ze może sie cieszyć to super ale...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Wygląda u Ciebie bardzo obiecująco
Ale facet postąpił niefajnie, wiem ze może sie cieszyć to super ale...
Bardzo ;/ Naprawdę nie wiem jak mam już z nim gadać, on ma klapki na oczach, dla niego już jest pewniak... Uhhh... Dobrze,że teście nic takiego nie mówili, nie dopytywali... A moja mama jak usłyszała,że drę japę to też go opieprzyła Może dlatego, że oni we dwoje ostatnie cykle mnie nakręcali i teraz się opanowała.
Ciekawe... Myślałam, że takie pragnienie itp. to raczej nie taki objaw.
W ogóle czytałam, że dobrze pić dużo wody to ma się dużo śluzu A ja... potrafię dziennie mniej niż 0,5 l płynów przyjąć, ja jak pije kawę albo herbatę to zostawiam ponad połowę szklanki zawsze i nie potrafię pić. A śluzu mam od zawsze multum -
Seli, oboje chyba wpadliście w wir nakręcania się. To nie dobrze, bo odpukać, ale jak jednak będzie negatyw to się rozczarujecie na całego, oboje. Poczekaj spokojnie, może ciało ci takie sygnały już z emocji wysyła. Luz kobieto, luz
My przyjechaliśmy do rodzinnego miasta, byliśmy z psem u wetki i jutro znowu musi iść na zastrzyk. Aż nam się dzisiaj po południu na nogach słaniał, taki słaby. Łączę się z nim w bólu, bo też tak miałam od rana, ale już teraz nieco lepiej. Nawet zjadłam zupę.
Maleńka, a ty jak masz krechy to szansa jest duża. Jutro rano siknij, poczekaj bez wychodzenia i tyle. Zamknij się w łazience i udawaj, że te 5 minut dla świata nie istniejesz
I Mari, trzymam kciuki mocno mocno, oby się udało! Pięknie nam się ten styczeń rozwijaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 17:32
Mari92, klitra lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli, oboje chyba wpadliście w wir nakręcania się. To nie dobrze, bo odpukać, ale jak jednak będzie negatyw to się rozczarujecie na całego, oboje. Poczekaj spokojnie, może ciało ci takie sygnały już z emocji wysyła. Luz kobieto, luz
My przyjechaliśmy do rodzinnego miasta, byliśmy z psem u wetki i jutro znowu musi iść na zastrzyk. Aż nam się dzisiaj po południu na nogach słaniał, taki słaby. Łączę się z nim w bólu, bo też tak miałam od rana, ale już teraz nieco lepiej. Nawet zjadłam zupę.
Maleńka, a ty jak masz krechy to szansa jest duża. Jutro rano siknij, poczekaj bez wychodzenia i tyle. Zamknij się w łazience i udawaj, że te 5 minut dla świata nie istniejesz
I Mari, trzymam kciuki mocno mocno, oby się udało! Pięknie nam się ten styczeń rozwija
Nie, ja naprawdę czuje spokój dziś, nie testuje chociaż mam jeszcze testy, myślę, żę rozregulowałam okres i prędzej to owulacja niż ciąża i może jakaś infekcja. Ale mój mąż... Uh, najgorsze, że nagadał teściom a potem będzie się tłumaczył ;/ W ogóle nie wiem jak do niego mówić. Normalnie dla niego już i koniec. W ogóle będąc w rossmanie kupił test ;/ Mówię mu, że nie ma sensu bo mogłam rozregulować dupkiem okres i będzie nie w poniedziałek, nie w czwartek a dopiero 29.01 nawet... Więc po co testy i w ogóle. Naprawdę go nie poznaje....
Może myślicie, że się nakręcam bo sprawdzam te różne objawy... Bo odkąd pamiętam sprawdzam i nie pod kątem ciąży tylko po prostu A te są dla mnie nowe. Ja odkąd na wdż pokazali jak robić "kalendarzyk" to się uczyłam tego ;P