Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Eh... Muszę poczekać, jakoś się uspokoić... ;/ Sprawdzę za godzinę temperaturę... Jak będzie 37 to znaczy, że się utrzyma... Jak nie to spadek i tyle.
Temperatura z dnia jest niemiarodajna dlatego mierzy sie po wstaniu... A jak sprawa tam na dole? Uspokoiło się?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Seli wrote:Myślę, że by nie wyszedł, bo może to zagnieżdżenie? Taki dziwny ten śluz... Sama nie wiem
Jeśli zagnieżdżenie to wtedy dopiero od poniedziałku warto cokolwiek robić bo rośnie po 24h od zagnieżdżeniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Jeśli zagnieżdżenie to wtedy dopiero od poniedziałku warto cokolwiek robić bo rośnie po 24h od zagnieżdżenia
Wiem, żę rano ale... Zawsze ta o 18-19 jest taka jak o 5 taki dziwne ale sprawdzam tak od kilku dni i wychodzi
A na dole... Mąż też chciał sprawdzić. Powiedział "nie no, nie jak na okres", jeszcze ja sprawdziłam i... Wyciągnęłam śluz ale już szary, bez krwi i roztarty na papierze nie miał koloru... Hmm... Mam nadzieję, że do jutra nie wydrapię sobie macicy sprawdzając xD Czuje się jak debil -
Seli wyluzuj, bo widzę od dwóch dni doszukujesz sie objawow Nie szukaj ich. Szkoda Twojego stresu. Czas zleci i zobaczysz czy sie udalo czy nie wiem, ze latwo sie to pisze bo sama przechodziłam to juz tyle razy. Ale nasz organizm lubi platac figle. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale daj na luz troszkę. Wyjdź gdzies z mężem, zrelaksuj sie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Seli wyluzuj, bo widzę od dwóch dni doszukujesz sie objawow Nie szukaj ich. Szkoda Twojego stresu. Czas zleci i zobaczysz czy sie udalo czy nie wiem, ze latwo sie to pisze bo sama przechodziłam to juz tyle razy. Ale nasz organizm lubi platac figle. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale daj na luz troszkę. Wyjdź gdzies z mężem, zrelaksuj sie
Jutro jadę do ikei... Uh, doszukuje się objawów różnych bo...Zawsze doszukuje się wszystkiego Ehhh... Naprawdę czuje się jak wariatka... Tym bardziej, że od dwóch dni nic prawie nie jem... nie mam totalnie na nic ochoty, jestem jak jakieś zombie -
Seli psycha Ci wysiadnie przy takim stanie rzeczy zajmij czyms głowę, postaraj się o tym tak nie myslec
Cóż człowiek taki jest, sama tak miałam na poczatku. Grunt to nie dac sie zwariowac25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Ba... Jak to łatwo mówić, wiecie, że ja na takim samym poziomie przejmuje się wszystkim? Nawet np. radą nauczycielską hahaha
Nie mam jak iść ;/ jeszcze ikeę odwołał bo dowiedział się, że ma dwa egzaminy a nie jeden! ;/ Ale jutro padne, wyjdę gdzieś na zakupy czy co.... -
Seli, weź sobie relaksującą kąpiel, wyluzuj, poczekaj ze 2 dni i zobaczysz Jak ciąża jest to nie zniknie w te 2 dni, a jak okres się rozkręci to też na dniach zobaczysz. Nie wiem, czy jest sens lecieć na złamanie karku na betę za tyle kasy. Lepiej test zrób rano
Ja zasypiam na siedząco dzisiaj. Jakaś taka bez życia jestem. Mąż umówiony dzisiaj z kolegami więc wyszedł, a ja z mamą w domu. I chyba się położę, odpalę sobie Netflixa i Originals obejrzę Wkręciłam się totalnieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli, weź sobie relaksującą kąpiel, wyluzuj, poczekaj ze 2 dni i zobaczysz Jak ciąża jest to nie zniknie w te 2 dni, a jak okres się rozkręci to też na dniach zobaczysz. Nie wiem, czy jest sens lecieć na złamanie karku na betę za tyle kasy. Lepiej test zrób rano
Ja zasypiam na siedząco dzisiaj. Jakaś taka bez życia jestem. Mąż umówiony dzisiaj z kolegami więc wyszedł, a ja z mamą w domu. I chyba się położę, odpalę sobie Netflixa i Originals obejrzę Wkręciłam się totalnie
Boje się kąpieli bo ja lubię mega gorące i wolę nie kombinować z tym ;P ale prysznic wezmę taki... Może ochłonę.
Też mi chyba szkoda kasy na to... Tym bardziej, że może to rzeczywiście zagnieżdżanie... Bo już nic nie ma :p A jakby był okres to jednak by było tego więcej no i... od tylu lat, a już na pewno od 3 przynajmniej przed i po dokładnie sprawdzałam szyjkę bo musiałam krążki wkładać i wiem jak to jest -
U mnie dziś imprezka urodzinowo-imieninowa. Oprócz tego staranka bo owu za rogiem, lub juz jest nawet chyba dzis nie bede potrzebować wsparcia zelu, bo az och tyle tego u mnie hehe25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Ja się wstrzymam... Bo dziwnie się czuje, nie źle ale... Nie umiem tego określić. Czuje ciągle ten formetic. Marzę o tym by to odstawić
-
Wczoraj moja dr powiedziała, że sporo kobiet zachodzi w cyklu w którym byla badana droznosc, wiec dzialamy. Wczoraj to staralam sie spac na plecach ze zgietymi nogami, zeby ze mnie za szybko nic nie wylecialo heh, alez czlowek sie poswieca25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
panipuchatkowa wrote:Seli no widzisz oby juz zadnych plamien nie było.
Oby Wdech i wydech hehehe dobrze, że mogłam zrobić tutaj szał i się uspokoić -
Moze daj spokój tej szyjce już dzisiaj wymacałaś ja na wszystkie strony i w każdym fragmencie
Jeśli sie uspokoiło to super! To poczekaj do poniedziałku nie ma co tyle kasy marnować jednakhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Moze daj spokój tej szyjce już dzisiaj wymacałaś ja na wszystkie strony i w każdym fragmencie
Jeśli sie uspokoiło to super! To poczekaj do poniedziałku nie ma co tyle kasy marnować jednak
hahahah tak Jutro muszę sobie jakiś plan wymyślić... Bo jak mam zostać sama... To umrę w domu ;/ -
Seli walnij sobie jakieś winko i relaks nawet jeśli byłabys w ciąży to na tak wcześniej mozna sobie pozwolic, bo zarodek jeszcze nie odzywia sie ze tak powiem tym co Ty ja juz drugi kieliszek na dobry humor, którego i Wam życzę
Seli lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny.