Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej tak btw dzisiaj bylismy u siostry mojego męża która 10 dni temu urodziła synka. Jest wykonczona ogólnie rzecz biorąc młody prawie ciagle je a mama jest non stop na obrotach. Dzisiaj nawet usnal u mnie na rękach. I widząc to jakie to ciężkie dla rodziców w te pierwsze dni po narodzinach to jest mimo wsztstko piękne i na pewno każda z nas poradzi sobie z taką mała żabką.☺
-
panipuchatkowa wrote:O kurde u mnie 24 zl.
U mnie normalnie 30... Ale to niedziela... Może poszukam jeszcze innego miejsca. -
uhhh... czekajcie, kojarzy mi się, żę jest jeszcze jakieś inne laboratorium... I było tam chyba tanio... hmmm ale nie wiem jak beta
-
Seli wrote:uhhh... czekajcie, kojarzy mi się, żę jest jeszcze jakieś inne laboratorium... I było tam chyba tanio... hmmm ale nie wiem jak beta
Sprawdź koniecznie! I czy maja w niedziele otwartehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mam diagnostykę cało dobową... No tutaj 40 zl plus 5 pobranie i z racji, że niedziela 20 zł... jakaś masakra.
-
terka wrote:Kobieto gdzie Ty mieszkasz...
We Wrocławiu masakra jakaś -
Nie ma innego ;/ uhhh taka kasa?... A jeśli dziś to ten 12dpo i... Może zagnieżdżenie?... Staram się uspokoić...
-
Seli wrote:We Wrocławiu masakra jakaś
Nooo powiem Ci tanie miasto to to widać nie jest... Szaleństwo z tym doliczaniem do niedziel? Ty... A jakbyś dzisiaj skoczyła? Mamy sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 17:15
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Nooo powiem Ci tanie miasto to to widać nie jest... Szaleństwo z tym doliczaniem do niedziel? Ty... A jakbyś dzisiaj skoczyła? Mamy sobotę
To samo bo do 16 się chyba liczyło -
Eh... Muszę poczekać, jakoś się uspokoić... ;/ Sprawdzę za godzinę temperaturę... Jak będzie 37 to znaczy, że się utrzyma... Jak nie to spadek i tyle.
-
terka wrote:Co za dziady! Sprawdź sobie to czy nie np od 18-19 albo po prostu po test skocz-ale obiecywać nie chce ze wyjdzie
Myślę, że by nie wyszedł, bo może to zagnieżdżenie? Taki dziwny ten śluz... Sama nie wiem