Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Wczoraj moja dr powiedziała, że sporo kobiet zachodzi w cyklu w którym byla badana droznosc, wiec dzialamy. Wczoraj to staralam sie spac na plecach ze zgietymi nogami, zeby ze mnie za szybko nic nie wylecialo heh, alez czlowek sie poswiecaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Seli walnij sobie jakieś winko i relaks nawet jeśli byłabys w ciąży to na tak wcześniej mozna sobie pozwolic, bo zarodek jeszcze nie odzywia sie ze tak powiem tym co Ty ja juz drugi kieliszek na dobry humor, którego i Wam życzę
Chyba tak zrobię, bo u mnie na tempkę alkohol w ogóle nie działaSylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ale to chyba tylko do tego SonoHSG są takie wytyczne, prawda? Ponoć przy zwykłym trzeba się powstrzymać, bo jest kontrast w środku? Wypytam lekarza w szpitalu, bo mojego gina zapomniałam zapytać z tego wszystkiego. Tyle że u mnie jest ten problem, że nie wiadomo, czy ja mam w ogóle owulację... Nie miałam monitoringu, a cykle mam takie dziwne, że po objawach ciężko stwierdzić.
No to trzymam kciuki A te podnoszenie nóg to podobno mit
Ide mrozić truskawkowe -
No i faktycznie głowę czymś zajmij
A ja sie nie zdziwię jak np przy sprawdzaniu szyjki sobie leciutko palcem zahaczyłaś i stad ta niteczka krwi
Tak wiec szyjce daj odpocząć, sobie tez dobry film czy książka i będzie dobrzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ej... Miałam pisać mgr....
Ale nie wiem, posprzątam jutro zakupy i torta moze upiekę, ktoś chciałby? -
alex0806 wrote:Ale to chyba tylko do tego SonoHSG są takie wytyczne, prawda? Ponoć przy zwykłym trzeba się powstrzymać, bo jest kontrast w środku? Wypytam lekarza w szpitalu, bo mojego gina zapomniałam zapytać z tego wszystkiego. Tyle że u mnie jest ten problem, że nie wiadomo, czy ja mam w ogóle owulację... Nie miałam monitoringu, a cykle mam takie dziwne, że po objawach ciężko stwierdzić.
Panipuchatkowa dzisiaj pewnie tez czeka mnie taka noc, o ile moja glowa po winie pozwoli mi na dzialanie haha
Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiem kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zblizaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 18:01
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Seli wrote:Ej... Miałam pisać mgr....
Ale nie wiem, posprzątam jutro zakupy i torta moze upiekę, ktoś chciałby?
A jaki? To moze i ja na mini kawałeczek sie skuszę spokojnie dużo wam nie ubędzie z mojego powodu mi maz idzie z kolegami i i sama zostaje w domu dzisiaj na wieczórhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Ja poproszę torta! Jakiego robisz?☺
Jakiegoś rafaello z jakimś... Likierem bo lubię dobrze nasączone alkoholem ciasta -
Sylwiaa992 wrote:Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiek kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zbliza
W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja za tort podziekuje, bo wracam na dietę ale kieliszek wina za kogos zdrowie chetnie wypije haha
panipuchatkowa, terka, Kasia 25 lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Tak przy sonohsg mozna sie starac a przy hsg ponoć trzeba odpuścić cykl. Ja mialam wczoraj juz pęcherzyk 20 mm i sama moja dr mowila ze mamy teraz dzialac. Hsg masz na NFZ? Ile czekalas?
Panipuchatkowa dzisiaj pewnie tez czeka mnie taka noc, o ile moja glowa po winie pozwoli mi na dzialanie haha
Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiek kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zbliza
Ja też wiem już dokładnie co i jak nawet wiem, że rano ona jest wysoko, przy kąpielach też ;P nie wiem, ale jakoś lubię znać te swoje ciało... Może dlatego, że w gimnazjum miałam jakiś jego kompleks i nienawidziłam go... -
terka wrote:W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razy
-
terka wrote:W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razy25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
panipuchatkowa wrote:Nja nie badam szyjki bo nie umiem tego robić więc nawet tam nie pcham paluchow. O to zle trafiłam na kokos to ja uczulona jestem.☺
uuu ;( a ja mam ostatnio ochotę ;P ale zarąbiste serniki orzechowe robię normalnie wszystkim smakuje zawsze -
Seli ja niektórych moich części nie lubie do teraz, ale mam juz meza, wiec ktos mnie taka pokochal nic na to nie poradze pod noz nie pójdę a ile moglam to zrobilam czyli zafundowalam sobie aparat na zeby, który nosilam ponad 2 lata ale sie oplacalo, taki komfort psychczny ze polecam kazdemu25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny.