Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale to chyba tylko do tego SonoHSG są takie wytyczne, prawda? Ponoć przy zwykłym trzeba się powstrzymać, bo jest kontrast w środku? Wypytam lekarza w szpitalu, bo mojego gina zapomniałam zapytać z tego wszystkiego. Tyle że u mnie jest ten problem, że nie wiadomo, czy ja mam w ogóle owulację... Nie miałam monitoringu, a cykle mam takie dziwne, że po objawach ciężko stwierdzić.Sylwiaa992 wrote:Wczoraj moja dr powiedziała, że sporo kobiet zachodzi w cyklu w którym byla badana droznosc, wiec dzialamy. Wczoraj to staralam sie spac na plecach ze zgietymi nogami, zeby ze mnie za szybko nic nie wylecialo heh, alez czlowek sie poswieca
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Seli walnij sobie jakieś winko i relaks
nawet jeśli byłabys w ciąży to na tak wcześniej mozna sobie pozwolic, bo zarodek jeszcze nie odzywia sie ze tak powiem tym co Ty
ja juz drugi kieliszek na dobry humor, którego i Wam życzę 
Chyba tak zrobię, bo u mnie na tempkę alkohol w ogóle nie działa
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ale to chyba tylko do tego SonoHSG są takie wytyczne, prawda? Ponoć przy zwykłym trzeba się powstrzymać, bo jest kontrast w środku? Wypytam lekarza w szpitalu, bo mojego gina zapomniałam zapytać z tego wszystkiego. Tyle że u mnie jest ten problem, że nie wiadomo, czy ja mam w ogóle owulację... Nie miałam monitoringu, a cykle mam takie dziwne, że po objawach ciężko stwierdzić.
No to trzymam kciuki
A te podnoszenie nóg to podobno mit 
Ide mrozić truskawkowe
-
No i faktycznie głowę czymś zajmij

A ja sie nie zdziwię jak np przy sprawdzaniu szyjki sobie leciutko palcem zahaczyłaś i stad ta niteczka krwi
Tak wiec szyjce daj odpocząć, sobie tez dobry film czy książka i będzie dobrze
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ej... Miałam pisać mgr....

Ale nie wiem, posprzątam
jutro zakupy i torta moze upiekę, ktoś chciałby?
-
Tak przy sonohsg mozna sie starac a przy hsg ponoć trzeba odpuścić cykl. Ja mialam wczoraj juz pęcherzyk 20 mm i sama moja dr mowila ze mamy teraz dzialac. Hsg masz na NFZ? Ile czekalas?alex0806 wrote:Ale to chyba tylko do tego SonoHSG są takie wytyczne, prawda? Ponoć przy zwykłym trzeba się powstrzymać, bo jest kontrast w środku? Wypytam lekarza w szpitalu, bo mojego gina zapomniałam zapytać z tego wszystkiego. Tyle że u mnie jest ten problem, że nie wiadomo, czy ja mam w ogóle owulację... Nie miałam monitoringu, a cykle mam takie dziwne, że po objawach ciężko stwierdzić.
Panipuchatkowa dzisiaj pewnie tez czeka mnie taka noc, o ile moja glowa po winie pozwoli mi na dzialanie haha
Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiem kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zblizaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 18:01
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Seli wrote:Ej... Miałam pisać mgr....

Ale nie wiem, posprzątam
jutro zakupy i torta moze upiekę, ktoś chciałby? 
A jaki? To moze i ja na mini kawałeczek sie skuszę
spokojnie dużo wam nie ubędzie z mojego powodu
mi maz idzie z kolegami i i sama zostaje w domu dzisiaj na wieczór
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:Ja poproszę torta! Jakiego robisz?☺
Jakiegoś rafaello z jakimś... Likierem
bo lubię dobrze nasączone alkoholem ciasta
-
Sylwiaa992 wrote:Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiek kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zbliza
W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja za tort podziekuje, bo wracam na dietę
ale kieliszek wina za kogos zdrowie chetnie wypije haha
panipuchatkowa, terka, Kasia 25 lubią tę wiadomość
Sylwiaa992 wrote:Tak przy sonohsg mozna sie starac a przy hsg ponoć trzeba odpuścić cykl. Ja mialam wczoraj juz pęcherzyk 20 mm i sama moja dr mowila ze mamy teraz dzialac. Hsg masz na NFZ? Ile czekalas?
Panipuchatkowa dzisiaj pewnie tez czeka mnie taka noc, o ile moja glowa po winie pozwoli mi na dzialanie haha
Ja tez badam szyjke, dzięki niej wiek kiedy zbliza sie owu, kiedy juz byla i pozniej przed @ tez umiem wyczuc po szyjce Kiedy sie zbliza
Ja też wiem już dokładnie co i jak
nawet wiem, że rano ona jest wysoko, przy kąpielach też ;P nie wiem, ale jakoś lubię znać te swoje ciało... Może dlatego, że w gimnazjum miałam jakiś jego kompleks i nienawidziłam go...
-
oj tam oj tamterka wrote:W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razy

-
Tak takterka wrote:W trakcie cyklu tak ale nie ze w jednym dniu tyle razy

czasami w okolicach owu sprawdze raz rano a później wieczór i czasem przed @ i to tyle
panipuchatkowa wrote:Nja nie badam szyjki bo nie umiem tego robić więc nawet tam nie pcham paluchow. O to zle trafiłam na kokos to ja uczulona jestem.☺
uuu ;( a ja mam ostatnio ochotę ;P ale zarąbiste serniki orzechowe robię
normalnie wszystkim smakuje zawsze
-
Seli ja niektórych moich części nie lubie do teraz, ale mam juz meza, wiec ktos mnie taka pokochal
nic na to nie poradze
pod noz nie pójdę a ile moglam to zrobilam
czyli zafundowalam sobie aparat na zeby, który nosilam ponad 2 lata ale sie oplacalo, taki komfort psychczny ze polecam kazdemu
Nic nie dzieje się bez przyczyny.