Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Już nie trykam... Może mężowi dam potrykać... Tylko już nie palcem ;]
Idę pod prysznic, winko mrożę i może film jakiś trzasnę. Coś polecacie? jakąś komedię?terka lubi tę wiadomość
-
Hahaha jak człowiek, nie jak kobieta ?!
Ja za to... W gimnazjum miałam już cycki... Spore i przyciągałam do siebie zwyroli ;/ -
Seli wrote:Jakiegoś rafaello z jakimś... Likierem bo lubię dobrze nasączone alkoholem ciasta
Eee to ja podziękuje ale jak będziecie piły dziolszki to pamiętajcie o mnieSylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Tak przy sonohsg mozna sie starac a przy hsg ponoć trzeba odpuścić cykl. Ja mialam wczoraj juz pęcherzyk 20 mm i sama moja dr mowila ze mamy teraz dzialac. Hsg masz na NFZ? Ile czekalas?
No właśnie dziwne, bo w środę dostałam skierowanie, w piątek się zapisywałam i w czwartek 25 już idę na zabieg... Termin się jakiś zwolnił. Na NFZ idę. Może taki termin, bo początek roku i punkty mają.
Ja nie wiem, czy mam owulację. Więc nawet odpuszczenie cyklu jakoś zniosę. Byleby to badanie coś pomogło na przyszłość. Jak wszystko będzie drożne to w lutym do ginekologa i zaczynam stymulację. Ale pewnie od marca dopiero. Znowu się przeciągnie, ale jestem pewna, że czekanie się w końcu opłaci.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa ale za to już moje sie śmiac do zdjęć i nie zakrywac ust rękami zrobilam to drugi raz gdybym musiała chociaż tez nie byla tania impreza, szczególnie ze sama sobie placilam za wszystko z pierwszej powiedzmy "pracy" po szkole gdzie zarabialam az 900 zl. UZbierałam 1500 zl w dwa miesiace, nie mowic juz pozniej o wizytach ale oplacalo sie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Wypije zdrówko za wszystkie
Sylwiaa992, terka, Kasia 25 lubią tę wiadomość
-
Alex wiadomo, ze im wiecej badan tym wiecej wiemy. Ja tez trochę wyczekałam, bo od konca listoapda, ale w przyszlym cyklu bede miec juz IUI. Moja jedyna nadzieja na ten czas. Tez czas sie mi dluzyl ze wszystkimi badaniami. To super ze tak szybko zalatwilas25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Alex wiadomo, ze im wiecej badan tym wiecej wiemy. Ja tez trochę wyczekałam, bo od konca listoapda, ale w przyszlym cyklu bede miec juz IUI. Moja jedyna nadzieja na ten czas. Tez czas sie mi dluzyl ze wszystkimi badaniami. To super ze tak szybko zalatwilas
Ja przed chwilą rozmawiałam z ciotką, która jest pielęgniarką w WCM w Opolu. Mówię, że będę miała HSG a ona do mnie "ojjjj, ale wiesz, że to boli?". No cholera, domyslam się, nie musiała mnie tym dobijać... Załatwiałam z nią, żeby mojemu mężowi załatwiła szybciej termin na wycięcie migdałków u siebie w szpitalu.
Ja też piję wasze zdrowie, krwawnikiem Czuję się jak wampir, tak to brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 18:22
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex mi tez zaczela pielęgniarka opowiadac co mi beda robic jak dawala ze zastrzyk a ja jej mowie ze lepiej chyba nie wiedzieć. Moze akurat u Ciebie nie będzie bolec. Nawet jesli to to bol jak przy okresie i to kilkanaście sekund. Przeżyjesz mysle ze porod jest gorszy
Tak, nam IUI juz na pierwszej wizycie w klinice niepłodności zaproponowali widzac wyniki mojego meza. Wyniki ogólnie juz ma ok wg norm WHO jednak ma takie granulki przyłączone do 75% plemników, sa to antyciala z jakis tam powodow immunologicznych. Przy inseminacji sa wybierane tylko te sprawne plemniki o dobrej budowie i ruchu i sa podawane bezpośrednio do jamy macicy, co zwiększa szanse na zaplodnienie. Skraca sie im droge, która musza pokonac, maja jeszcze ponoć jakas pozywke i sa te najlepsze. Wskazaniem do IUI moga byc slabe parametry nasinia lub tez wrogi sluz.
Do IUI musialam zrobic sporo badan, wydalam juz ponad 1200 zl od gurudnia na same badania, nie licząc wizyt i dojazdu. Ale nie zaluje bo wiem na czym stoję. Czuje ze jestem w dobrych rekach
Podczas badan wyszly tez moje problemy z tarczyca, z ktora mam jeszcze wyniki ok, ale podejrzenie HASHIMOTO, wiec mogly by sie pogorszyc a tak to mam na nie okoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 18:31
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
panipuchatkowa wrote:A ja zaraz zjem Wasze zdrowie bo zamowilismy pizzeeee.
ja już zjadłam bo nic w domu nie robiłam, myśleliśmy, że nasza ulubiona wznowiła interes bo ten sam nr i adres ale inny koleś, ale... nie było źle.panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Seli to super przybijam pizzową piąteczkę!
Hehehe