Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Ja sobie mierzyłam na dole. I na dole miałam ok 5.00 37st a jak mierzyłam q ustach (innym termometrem ) to 36.5-36.6
Wiec jak widzisz to nie gorączka bo gdzie byś nie zmierzyła to byłaby podwyższona nawet pod pachą
No właśnie wiem, a mnie to dziwi bo oblewam się potem, jak nigdy, mam napady gorąca... Na mnie mógłby ktoś doktorat zrobić z medycyny "Dziwne przypadki kobiece" hahahha -
Seli wrote:No właśnie wiem, a mnie to dziwi bo oblewam się potem, jak nigdy, mam napady gorąca... Na mnie mógłby ktoś doktorat zrobić z medycyny "Dziwne przypadki kobiece" hahahha
Oj tam oj tam
Z kobietami tak to już jest tajemnice medycynyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Oj tam oj tam
Z kobietami tak to już jest tajemnice medycyny
Hahaha Co porabiasz? Mi ciezko sie zebrac. Na dworze smierdzi smogiem... A musze isc zakupy zrobic i bankomat zaliczyc -
Ja czekam na maminy obiadek i o 14 jedziemy do Opola. Byliśmy u teściowej w szpitalu, bo już dzisiaj miała przyjęcie. A teraz szukam informacji o niepokalanku, bo na temacie o HSG jedna dziewczyna poleciła - zaszła w ciążę po HSG, a ma takie samo kombo chorób jak ja. Nawet z tym niskim progiem i w ogóle.
Seli, widzę że też pisałaś na forum o niepokalanku. Jaki kupić najlepiej? Bo właśnie chciałam zamówić. I spróbuję ten wiesiołek chyba. Zapodam sobie taką mieszankę, że będę jadła 20 tabletek dziennie, ale zajdę w tą ciążę!!!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja czekam na maminy obiadek i o 14 jedziemy do Opola. Byliśmy u teściowej w szpitalu, bo już dzisiaj miała przyjęcie. A teraz szukam informacji o niepokalanku, bo na temacie o HSG jedna dziewczyna poleciła - zaszła w ciążę po HSG, a ma takie samo kombo chorób jak ja. Nawet z tym niskim progiem i w ogóle.
Seli, widzę że też pisałaś na forum o niepokalanku. Jaki kupić najlepiej? Bo właśnie chciałam zamówić. I spróbuję ten wiesiołek chyba. Zapodam sobie taką mieszankę, że będę jadła 20 tabletek dziennie, ale zajdę w tą ciążę!!!
Hahaha ja mam... Jakis. Wzielam tylko 3 tabletki;p jakos czulam, ze to nie to. Musze odsprzedac Hmmm... Mowia, ze swanson jest dobry Letitbe jest biegla w tym temacie z rocznika 91 chyba ;p -
Kurczę, tylko czytam że on podnosi LH, a u mnie jest i tak ponad normę. Więc nie wiem, czy w moim przypadku to to... Może poczekam na wizytę u endokrynologa, którą mam tydzień po HSG i zapytam? A z prolaktyną nie mam problemów, żeby ją zbijać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:MissKathy zrob sobie TSH, antyTG, antyTPO, FT3 i FT4 i z tymi badaniami idź do endokrynologa. Powiedz ze starasz się o dziecko to jesli będziesz miec za wysokie TSH to powiniem Ci dac tabletki na obniżenie. Ja miałam 2,4 i tez dostałam tabletki, zeby spadlo do 1.
Endo mi mowila ze można zajsc w ciążę z wysokim TSH ale moze dojsc do poronienia -
MissKathy92 wrote:Rozmawiałam z mężem i doszliśmy do wniosku że narazie będziemy się starać bez badań a jeśli przy dwóch cyklach nam się nie uda to wtedy zrobię badania, jak myślicie to rozsądne? Postaram się nie denerwować i nie nastawiac negatywnie do tej sprawy chyba natura najlepiej wie co robi więc pozwolimy jej działać
Mozesz zrobic tsh, niewiele kosztuje, a jakis poglad jest na to. Ale jesli nigdy nie mialas problemow i regularnie miesiaczkujesz to tez nie ma co sie spinac
Alex - ja bym nie kombinowala, to nie wychodzi najlepiej. -
Seli wrote:Mozesz zrobic tsh, niewiele kosztuje, a jakis poglad jest na to. Ale jesli nigdy nie mialas problemow i regularnie miesiaczkujesz to tez nie ma co sie spinac
Alex - ja bym nie kombinowala, to nie wychodzi najlepiej. -
MissKathy92 wrote:No właśnie mąż to samo mówi, że narazie nie ma co panikowac A co do miesiączek to nigdy nie miałam z tym problemów żadnych więc mam nadzieję że wszystko będzie ok więc nie będę się spinac bo tylko sobie zaszkodze niepotrzebnie
Dokladnie, i najlepiej o tym nie myslec... ale tylko latwo sie mowi hehheMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Hahaha Co porabiasz? Mi ciezko sie zebrac. Na dworze smierdzi smogiem... A musze isc zakupy zrobic i bankomat zaliczyc
Wróciliśmy z mężem z kościoła, bylismy ma Mszy dziecięcej -genialna sprawa! wzięłam sobie kąpiel i leżę a mężulo robi rybkę na obiad podoba mi się taki dzionek u nas smogu dziwne ale nie ma fajne czysto może dlatego ze śniegu napadało sporohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Rozmawiałam z mężem i doszliśmy do wniosku że narazie będziemy się starać bez badań a jeśli przy dwóch cyklach nam się nie uda to wtedy zrobię badania, jak myślicie to rozsądne? Postaram się nie denerwować i nie nastawiac negatywnie do tej sprawy chyba natura najlepiej wie co robi więc pozwolimy jej działać
Bardzo bardzo dobry pomysł i podejścieMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Wróciliśmy z mężem z kościoła, bylismy ma Mszy dziecięcej -genialna sprawa! wzięłam sobie kąpiel i leżę a mężulo robi rybkę na obiad podoba mi się taki dzionek u nas smogu dziwne ale nie ma fajne czysto może dlatego ze śniegu napadało sporo
U nas bez sniegu ;p mgla smogu ;( -
terka wrote:Pewnie dlatego ze śniegu nie ma... Bo jak są jakiekolwiek opady to "aciagaja" smog na dół i czysto zapraszam do Gliwic
Chetnie
Nie mam pomyslu na obiad... Pomijajac, ze apetytu tez nie mam ;p -
A ja leze i czekam na meza ;p mamy sie w rynku spotkac. Ale chyba sie zbiore wczesniej.