Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Dziewczyny, ja to kakao kupiłam w małym kartoniku, ma 200ml. Jest takie pyszne, że nie mogę się opanować. Ogólnie w domu sama robię, ale tutaj trochę na laurach spoczęłam ;p
Takie gotowe juz kakao? No takiej to dobrzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Takie gotowe juz kakao? No takiej to dobrze
Tak ;)Ja od stycznia staram się zdrowiej jeść, więc wszelkie słodycze staram się ograniczać. No, ale wszystko z głową, wiadomo. A kakao nie dość, że syte to słodkie1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Terka, dokładnie! Oczywiście jak każda kobieta ja też jestem zmienna. I myślę, że jednka poczekam z . Jak coś było/jest to dzień, dwa dni przerwy dobrze zrobią.
Nigdy nie miałam problemów z infekcjami wiec nie wiem ale możliwe ze faktycznie może lepiej dobrze Ty przynajmniej masz wybór chcesz możesz a ja co? Hahahahahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Tak ;)Ja od stycznia staram się zdrowiej jeść, więc wszelkie słodycze staram się ograniczać. No, ale wszystko z głową, wiadomo. A kakao nie dość, że syte to słodkie
O co racja to racja i syte i dobre i słodkie minusow brakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 12:56
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Nigdy nie miałam problemów z infekcjami wiec nie wiem ale możliwe ze faktycznie może lepiej dobrze Ty przynajmniej masz wybór chcesz możesz a ja co? Hahahaha
Ty masz dzidzię w brzuszku, więc jesteś w lepszej pozycji niż ja
Co do infekcji to Ci zazdroszczę. Ja co jakiś czas je miewam... Nie co tydzień, ale 2-3 razy w roku niestety.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ty masz dzidzię w brzuszku, więc jesteś w lepszej pozycji niż ja
Co do infekcji to Ci zazdroszczę. Ja co jakiś czas je miewam... Nie co tydzień, ale 2-3 razy w roku niestety.
No dobra wiem wiem ale posmęcić i tak wam posmęcę chociaż w weekend mam obiecane zaległości ponadrabiać
No ja albo nie miałam albo jakoś same sie ulatniały i były bezobjawowe bo nie kojarzę faktuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej kobietki drukujecie że ho ho nadążyć ciężko
Co do Walentynek hymm moja siska chce iść z nami do kina tzn mamy ją i jej koleżanki zawieść
ja dziś od rana zabiegana i jeszcze wieczorem będę miała co robić, muszę siostrę przygotować włoski do upiecie na jutro bo idzie na weselicho22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia, no to faktycznie idziecie z nią do kina Ja jestem beztalenciem jeśli chodzi o upinanie komuś włosów.
Ja jednak mam tą infekcję. Ech oby przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:03
1cs z CLO
-
Kurde ja tam nie mam jeszcze żadnych planów na walentynki masakra
Alegzi Hmm to smaruj czymś , coś zrób może wizyta u gin ? Ja kiedyś dawno temu miałam już z 2,5 roku temu dostałam wtedy tabletki i mój mąż tez dostał na w razie wu żeby na niego nie przeszło i dostałam tez taka globulke w strzykawce . I od tamtej pory odpukać cisza[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
mała mi moja córka to 11styczeń, teściu urodził się równiez 11stycznia a siostra 12stycznia
Pierwszy raz miałam infekcje w grudniu i teraz ponownie, jak sie raz ma to podobno póxniej nawraca bardzo czesto.
Plany na walentynki, będe mieć miesiączkę więc nie planuje nic -
alegzi wrote:Nie jestem w Polsce, więc ciężko może być. No, ale jak tak będzie dalej to będę musiała tutaj gin. odwiedzić. Nie chciałabym jednka, ale co zrobić.
Jaką tę inkekcję masz? Mnie piekło przy oddawaniu moczu kilka dni temu, wzielam urofuraginum i jak ręką odjął, brałam przez 3dni. -
Mam dziwny ten piątek... Karta działa nawet zapytałam męża czy podrzucić mu troszkę grosza to powiedział, że mu wystarczy to co ma Powiedziałam, że jeszcze jak łaskę mi robi i to jego wina to więcej nie dostanie
Miałam dziwny telefon... Eh, chyba od rodziny się nie uwolnie ale powiedziałam, że mam to gdzieś i ja żadnych papierów nie będę podpisywać
Dobrze,że zjadłam dobry podpłomyk i wypiłam dobrą herbatę
Chyba... Lek mocniej działa. Po pierwsze dziś już trzy wkładki wymieniłam... Kupiłam od razu w rosmanie long plus Trudno. Po drugie miałam dwa mega skurcze,że myślałam, że padne.... Po trzecie łeb mi pęka -
Alegzi z takich ala domowych sposobów jedz dużo jogurtu naturalnego, bądź kefiru, ewentualnie nasiadowka woda z octem, to zakwasi i powinno pomóc jeśli nie masz dostępu do środków farmaceutycznych
alegzi lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
klitra wrote:mała mi moja córka to 11styczeń, teściu urodził się równiez 11stycznia a siostra 12stycznia
Pierwszy raz miałam infekcje w grudniu i teraz ponownie, jak sie raz ma to podobno póxniej nawraca bardzo czesto.
Plany na walentynki, będe mieć miesiączkę więc nie planuje nic
dokładnie. Ja jestem z 10 stycznia1cs z CLO