X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Właśnie... Obstawiam ze jest inaczej faktycznie. No ja cale życie na Slasku niestety wiec mam inne spostrzeżenia :P

A ja prawie całe na Pomorzu :D

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ehh... Mam już duże ciśnienie, mąż zgubił kartę do banku, gdzie mamy kredyt i oszczędności. Na szczęście łatwo ją zablokować... Ale wkurwa mam ;/

Idzie się wkurzyć. Zablokujcie ją najlepiej jak pisałaś żeby mieć święty spokój.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już bloknęłam ;/ ona jest tylko do bankomatu no ale mimo wszystko ;/

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale karta to karta. Po co ryzykować dodatkowe problemy sobie robić. Znajdziecie odblokujecie i juz ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny załamie sie :P no może nie do końca ale wiecie co? Teraz mnie chęć na męża wzięła. No jasny gwint.. :D Teraz? Nie mamy na to czasu! Najbliższa okazja w niedziele albo sobotę w nocy :P musze jakoś sie ogarnąć :P

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ej dziewczyny załamie sie :P no może nie do końca ale wiecie co? Teraz mnie chęć na męża wzięła. No jasny gwint.. :D Teraz? Nie mamy na to czasu! Najbliższa okazja w niedziele albo sobotę w nocy :P musze jakoś sie ogarnąć :P

Nic tylko się cieszyć, że masz ochotę ;p a powiadają, że w ciąży libido wzrasta. Może uda Wam się jednka gdzieś wymknąć? ;p

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:

o matko, hahaha :D może coś na szybcika? :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Seli dobrze, że już zablokowaliście karte.
    Nawet nie staram się być z Wami na bieżąco bo nie jestem w stanie, za co Was przepraszam.
    Ostatnie dni mam jakieś fatalne, dół psychiczny sięga zenitu...Powinnam być pełna energii bo mam 13dc i lada moment owulacja ale widze że mąż ma na to olewkę a ja powoli też. Zajęłam się trochę pracą to lepiej to znosze ale podziwiam Was dziewczyny, że tak dobrze sobie radzicie, psychicznie z tym wszystkim, tryskacie energią i jak do Was zaglądam to od razu mi lepiej :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nic tylko się cieszyć, że masz ochotę ;p a powiadają, że w ciąży libido wzrasta. Może uda Wam się jednka gdzieś wymknąć? ;p

Gdzie? w pociągu? :P :D :D
    No nie no ciężko właśnie... Maz prosto po pracy jedzie, ja do niego dołączam na dworcu, o dom nawet nie zahacza dzisiaj. Tak bym go drapla na szybko :P

klitra, Seli lubią tę wiadomość

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Gdzie? w pociągu? :P :D :D
    No nie no ciężko właśnie... Maz prosto po pracy jedzie, ja do niego dołączam na dworcu, o dom nawet nie zahacza dzisiaj. Tak bym go drapla na szybko :P

No to na miejscu :D Wiem, wiem ciężko coś takiego "zaplanować". Chyba musi Ci wystarczyć to, że jutro w nocy może coś da radę ugrać :D

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Nawet nie staram się być z Wami na bieżąco bo nie jestem w stanie, za co Was przepraszam.
    Ostatnie dni mam jakieś fatalne, dół psychiczny sięga zenitu...Powinnam być pełna energii bo mam 13dc i lada moment owulacja ale widze że mąż ma na to olewkę a ja powoli też. Zajęłam się trochę pracą to lepiej to znosze ale podziwiam Was dziewczyny, że tak dobrze sobie radzicie, psychicznie z tym wszystkim, tryskacie energią i jak do Was zaglądam to od razu mi lepiej :)

Kazda z nas ma jakiegoś dola czasem... Cóż w końcu jesteśmy kobietami :P I wtedy ratujemy sie Rocznikiem92 :P dziewczyny są niezawodne :D
    Co do olewki-zawsze możecie jeden cykl odpuścić, iść na żywioł bez myślenia o tym żeby sie udało ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No to na miejscu :D Wiem, wiem ciężko coś takiego "zaplanować". Chyba musi Ci wystarczyć to, że jutro w nocy może coś da radę ugrać :D

Jutro w nocy nie będzie zmiłuj... Chyba nawet bez kąpieli :D :D :D
    Dzisiaj w nocy opcji nie ma bo jest okienko z kuchni do pokoju wiec jakoś nie widzi mi sie cokolwiek z tesciem obok robiącym sobie herbatkę :P

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:

A co się dzieje z mężem, wszystko gra?
    Ja tryskam baaardzo energią, zwłaszcza, że dziś dostałam jakiejś bakterii :) A mieliśmy <3. Przy siusiu mnie boli :( Muszę sobie kupić żurawinkę.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Jutro w nocy nie będzie zmiłuj... Chyba nawet bez kąpieli :D :D :D
    Dzisiaj w nocy opcji nie ma bo jest okienko z kuchni do pokoju wiec jakoś nie widzi mi sie cokolwiek z tesciem obok robiącym sobie herbatkę :P

Nie rozśmieszaj mnie :D
    Mówisz bez kąpieli? Od razu do głowy wpadł mi Napolenon. On jak wracał z tych swoich podbojów to pisał do partnerki, że ma się nie myć ileś tam, bo chce poczuć kobiecy... zapach :D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba dziś spróbuje z owu testem :P

idę dziewczynki, bo mnie szlag trafi jak dopadnę męża i będzie wyrabiał kartę ;/

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie rozśmieszaj mnie :D
    Mówisz bez kąpieli? Od razu do głowy wpadł mi Napolenon. On jak wracał z tych swoich podbojów to pisał do partnerki, że ma się nie myć ileś tam, bo chce poczuć kobiecy... zapach :D

Haha chodziło mi o brak kąpieli po tych papierosach :D no i ogólnie po podróży :D ojeju raz sie żyje no :D potem i tak będziemy sie kąpać :P

• klitra Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi tak wszystko jest w porządku ale mąż jakiś taki przygnębiony, nie wiem czy w pracy coś nie tak, musze z nim pogadać a mi sie to wszystko udziela :(
    Ja własnie kilka dni temu ponownie miałam i brałam urofuraginum, żurawinę kupiłam w tabletkach.

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ja chyba dziś spróbuje z owu testem :P

idę dziewczynki, bo mnie szlag trafi jak dopadnę męża i będzie wyrabiał kartę ;/

Próbuj a pewnie.
    No i nie zabijaj go... Na co dzień taki kochany przecież... Szkoda by Ci było potem :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Próbuj a pewnie.
    No i nie zabijaj go... Na co dzień taki kochany przecież... Szkoda by Ci było potem :P

byłoby w afekcie :P

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha chodziło mi o brak kąpieli po tych papierosach :D no i ogólnie po podróży :D ojeju raz sie żyje no :D potem i tak będziemy sie kąpać :P

Wiem, wiem śmieję się :D Toć to jak się raz nie wykąpiecie to się nic nie stanie :)

1cs z CLO
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ