Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Ehh... Mam już duże ciśnienie, mąż zgubił kartę do banku, gdzie mamy kredyt i oszczędności. Na szczęście łatwo ją zablokować... Ale wkurwa mam ;/
Idzie się wkurzyć. Zablokujcie ją najlepiej jak pisałaś żeby mieć święty spokój.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
no już bloknęłam ;/ ona jest tylko do bankomatu no ale mimo wszystko ;/
-
Ej dziewczyny załamie sie no może nie do końca ale wiecie co? Teraz mnie chęć na męża wzięła. No jasny gwint.. Teraz? Nie mamy na to czasu! Najbliższa okazja w niedziele albo sobotę w nocy musze jakoś sie ogarnąćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Ej dziewczyny załamie sie no może nie do końca ale wiecie co? Teraz mnie chęć na męża wzięła. No jasny gwint.. Teraz? Nie mamy na to czasu! Najbliższa okazja w niedziele albo sobotę w nocy musze jakoś sie ogarnąć
Nic tylko się cieszyć, że masz ochotę ;p a powiadają, że w ciąży libido wzrasta. Może uda Wam się jednka gdzieś wymknąć? ;p1cs z CLO
-
terka wrote:Ej dziewczyny załamie sie no może nie do końca ale wiecie co? Teraz mnie chęć na męża wzięła. No jasny gwint.. Teraz? Nie mamy na to czasu! Najbliższa okazja w niedziele albo sobotę w nocy musze jakoś sie ogarnąć
o matko, hahaha może coś na szybcika? -
Cześć dziewczyny
Seli dobrze, że już zablokowaliście karte.
Nawet nie staram się być z Wami na bieżąco bo nie jestem w stanie, za co Was przepraszam.
Ostatnie dni mam jakieś fatalne, dół psychiczny sięga zenitu...Powinnam być pełna energii bo mam 13dc i lada moment owulacja ale widze że mąż ma na to olewkę a ja powoli też. Zajęłam się trochę pracą to lepiej to znosze ale podziwiam Was dziewczyny, że tak dobrze sobie radzicie, psychicznie z tym wszystkim, tryskacie energią i jak do Was zaglądam to od razu mi lepiej -
alegzi wrote:Nic tylko się cieszyć, że masz ochotę ;p a powiadają, że w ciąży libido wzrasta. Może uda Wam się jednka gdzieś wymknąć? ;p
Gdzie? w pociągu?
No nie no ciężko właśnie... Maz prosto po pracy jedzie, ja do niego dołączam na dworcu, o dom nawet nie zahacza dzisiaj. Tak bym go drapla na szybkoklitra, Seli lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Gdzie? w pociągu?
No nie no ciężko właśnie... Maz prosto po pracy jedzie, ja do niego dołączam na dworcu, o dom nawet nie zahacza dzisiaj. Tak bym go drapla na szybko
No to na miejscu Wiem, wiem ciężko coś takiego "zaplanować". Chyba musi Ci wystarczyć to, że jutro w nocy może coś da radę ugrać1cs z CLO
-
klitra wrote:Cześć dziewczyny
Nawet nie staram się być z Wami na bieżąco bo nie jestem w stanie, za co Was przepraszam.
Ostatnie dni mam jakieś fatalne, dół psychiczny sięga zenitu...Powinnam być pełna energii bo mam 13dc i lada moment owulacja ale widze że mąż ma na to olewkę a ja powoli też. Zajęłam się trochę pracą to lepiej to znosze ale podziwiam Was dziewczyny, że tak dobrze sobie radzicie, psychicznie z tym wszystkim, tryskacie energią i jak do Was zaglądam to od razu mi lepiej
Kazda z nas ma jakiegoś dola czasem... Cóż w końcu jesteśmy kobietami I wtedy ratujemy sie Rocznikiem92 dziewczyny są niezawodne
Co do olewki-zawsze możecie jeden cykl odpuścić, iść na żywioł bez myślenia o tym żeby sie udałohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:No to na miejscu Wiem, wiem ciężko coś takiego "zaplanować". Chyba musi Ci wystarczyć to, że jutro w nocy może coś da radę ugrać
Jutro w nocy nie będzie zmiłuj... Chyba nawet bez kąpieli
Dzisiaj w nocy opcji nie ma bo jest okienko z kuchni do pokoju wiec jakoś nie widzi mi sie cokolwiek z tesciem obok robiącym sobie herbatkęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
klitra wrote:Cześć dziewczyny
Ostatnie dni mam jakieś fatalne, dół psychiczny sięga zenitu...Powinnam być pełna energii bo mam 13dc i lada moment owulacja ale widze że mąż ma na to olewkę a ja powoli też. Zajęłam się trochę pracą to lepiej to znosze ale podziwiam Was dziewczyny, że tak dobrze sobie radzicie, psychicznie z tym wszystkim, tryskacie energią i jak do Was zaglądam to od razu mi lepiej
A co się dzieje z mężem, wszystko gra?
Ja tryskam baaardzo energią, zwłaszcza, że dziś dostałam jakiejś bakterii A mieliśmy . Przy siusiu mnie boli Muszę sobie kupić żurawinkę.1cs z CLO
-
terka wrote:Jutro w nocy nie będzie zmiłuj... Chyba nawet bez kąpieli
Dzisiaj w nocy opcji nie ma bo jest okienko z kuchni do pokoju wiec jakoś nie widzi mi sie cokolwiek z tesciem obok robiącym sobie herbatkę
Nie rozśmieszaj mnie
Mówisz bez kąpieli? Od razu do głowy wpadł mi Napolenon. On jak wracał z tych swoich podbojów to pisał do partnerki, że ma się nie myć ileś tam, bo chce poczuć kobiecy... zapach1cs z CLO
-
A ja chyba dziś spróbuje z owu testem
idę dziewczynki, bo mnie szlag trafi jak dopadnę męża i będzie wyrabiał kartę ;/ -
alegzi wrote:Nie rozśmieszaj mnie
Mówisz bez kąpieli? Od razu do głowy wpadł mi Napolenon. On jak wracał z tych swoich podbojów to pisał do partnerki, że ma się nie myć ileś tam, bo chce poczuć kobiecy... zapach
Haha chodziło mi o brak kąpieli po tych papierosach no i ogólnie po podróży ojeju raz sie żyje no potem i tak będziemy sie kąpaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi tak wszystko jest w porządku ale mąż jakiś taki przygnębiony, nie wiem czy w pracy coś nie tak, musze z nim pogadać a mi sie to wszystko udziela
Ja własnie kilka dni temu ponownie miałam i brałam urofuraginum, żurawinę kupiłam w tabletkach. -
Seli wrote:A ja chyba dziś spróbuje z owu testem
idę dziewczynki, bo mnie szlag trafi jak dopadnę męża i będzie wyrabiał kartę ;/
Próbuj a pewnie.
No i nie zabijaj go... Na co dzień taki kochany przecież... Szkoda by Ci było potemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Próbuj a pewnie.
No i nie zabijaj go... Na co dzień taki kochany przecież... Szkoda by Ci było potem
byłoby w afekcie -
terka wrote:Haha chodziło mi o brak kąpieli po tych papierosach no i ogólnie po podróży ojeju raz sie żyje no potem i tak będziemy sie kąpać
Wiem, wiem śmieję się Toć to jak się raz nie wykąpiecie to się nic nie stanie
1cs z CLO