X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro studia... Ale w niedziele mam mało zajęć i pewnie pójdziemy na festival pizzy :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w końcu mam czas dla siebie. Gołąbki już w piekarniku także obiad na weekend się robi. Jutro jeszcze ulepię pierogi z truskawkami i koniec pichcenia jak na 2 dni :)

Dziękuję Kobitki za rady. Jogurt w lodówce także wiecie co już jem na kolację ;)

Miłego popołudnia.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja włączyłam "Kocur", bajeczka... wulgarna :P i mój kot jest przerażony :P A teraz patrzy na mnie z politowaniem :D ahahahhahaa

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Skąd wiesz ze akurat wtedy? Moze zrobi psikusa :P

Systematycznie przychodzi, oczywiście żyje złudną nadzieją ale nic nie planuje bo ona mi i tak plany pokrzyzuje i nic mi się nie będzie chciało

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Ja w końcu mam czas dla siebie. Gołąbki już w piekarniku także obiad na weekend się robi. Jutro jeszcze ulepię pierogi z truskawkami i koniec pichcenia jak na 2 dni :)

Dziękuję Kobitki za rady. Jogurt w lodówce także wiecie co już jem na kolację ;)

Miłego popołudnia.

mniam :) :) :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo alegzi gratuluje ze chciało Ci się i gołąbki i pierogi ;D jeszcze z truskawkami mmmm❤️

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi coś dzisiaj albo ovu szwankuje, albo internet w domu... Bo się ładuje pół h i się wiesza.
    Ogólnie to nastawiam się na leniuchowanie dzisiaj. Mąż w domu, bo miał mieć urlop żeby mnie z zabiegu odebrać i już było za późno, żeby go anulował. Oni w komputer wpisują i wszystko poszło do systemu. Więc stwierdził, że w domu coś porobi, na zakupy pojechał i w ogóle :) Miał dzień lenia, a teraz nagle mu się wzięło na "robienie czegoś" i sobie miejsca znaleźć nie może. Weekend, a my jak staruszki w domu :D
    Idę się zaraz wykąpać, może jakiś film obejrzymy. A jutro śpię do oporu :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny :) Ja po pracy, weekendzik :) Nadal cierpię po wczorajszym wymazie, nadłubane mam tak, że mnie boli :( A po tych globulkach piecze, wylatuje wszystko na wkładkę i ogólnie, mało komfortowe to jest. Infekcji nie czułam w ogóle, a teraz leczenie boli i piecze.

My z mężem mamy weekend dla siebie w Opolu. Nie jedziemy jednak na te urodziny, pójdziemy sobie na zakupy może i do Manekina :) A wy, jakie plany weekendowe?

alex biedna jesteś :( Przynajmniej w weekend sie rozerwiecie :)

Ja weekend chyba w domu, córka chora

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Kasiula092 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    A gdzie to mieszkasz? ;) bo nie ogarniam gdzie kto :P
    Święte miasto-Częstochowa(duża wieś w woj.Śląskim )hehe

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w weekend mieszkanko! Już co raz lepiej nam idzie zostal w sumie salon z kuchnia do ogarniecia. Przepraszam ale teraz nie nadrobie Was. Przepraasszaaaam.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    A my w weekend mieszkanko! Już co raz lepiej nam idzie zostal w sumie salon z kuchnia do ogarniecia. Przepraszam ale teraz nie nadrobie Was. Przepraasszaaaam.☺

Ciesz się mieszkankiem :D

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula092 wrote:

Moja mama była kilka dni w Częstochowie. Wróciła zachwycona :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

Za co Ty przepraszasz :D Ciesz się i ogarniajcie mieszkanko ;)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że zaczyna mi się nudzić. Chyba te pierogi zacznę dzisiaj lepić

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy coś oglądać, ale mąż mi jęka i stęka, że go głowa boli i w ogóle, nie do życia jest. Mam nadzieję, że go choroba nie bierze, bo będę miała szpital z obłożnie chorym (jak to facet) :/ Wygoniłam go na spacer z psem i gadałam z mamą przez telefon. I też mi się nudzi alegzi, ale pierogów o tej porze by mi się nie chciało robić :D Chociaż takie z truskawkami bym zjadła <3 Tylko skąd teraz truskawki...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kasiula092 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Moja mama była kilka dni w Częstochowie. Wróciła zachwycona :)
    Jak się zwiedza miasto to jest spoko, ale jak się w nim mieszka to słabo :P W weekendy to jak chcecie się napić kawy z koleżanką to tylko do 22 bo potem zamykają, pies z kulawą nogą nie zajrzy w centru miasta po 2 w nocy. Zresztą ja to bym się bała, bo tak jak mówię żywej duszy nie ma. Aby sobie posiedzieć dłużej to zostają jedynie puby i dyskoteki a wiadomo nie zawsze ma się ochotę iść w takie miejsce. Galeria aż 1, więc w sobotę to miejsca na parkingu nie uświadczysz. A praca...to pozostawię bez komentarza:D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My mieliśmy coś oglądać, ale mąż mi jęka i stęka, że go głowa boli i w ogóle, nie do życia jest. Mam nadzieję, że go choroba nie bierze, bo będę miała szpital z obłożnie chorym (jak to facet) :/ Wygoniłam go na spacer z psem i gadałam z mamą przez telefon. I też mi się nudzi alegzi, ale pierogów o tej porze by mi się nie chciało robić :D Chociaż takie z truskawkami bym zjadła <3 Tylko skąd teraz truskawki...

Też mi się odechciało. Jakoś nie potrafię się dzisiaj na nic zdecydować. A mąż niech lepiej wyleży to zmęczenie żeby się nie przerodziło w choróbsko... Oj, bo będziesz miała skakania przy nim ;)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula092 wrote:
    Jak się zwiedza miasto to jest spoko, ale jak się w nim mieszka to słabo :P W weekendy to jak chcecie się napić kawy z koleżanką to tylko do 22 bo potem zamykają, pies z kulawą nogą nie zajrzy w centru miasta po 2 w nocy. Zresztą ja to bym się bała, bo tak jak mówię żywej duszy nie ma. Aby sobie posiedzieć dłużej to zostają jedynie puby i dyskoteki a wiadomo nie zawsze ma się ochotę iść w takie miejsce. Galeria aż 1, więc w sobotę to miejsca na parkingu nie uświadczysz. A praca...to pozostawię bez komentarza:D

Dokładnie! To ja Ci powiem, że w mojej miejscowości, w której teraz mieszkam w weekendy już po 15 na ulicach nie ma żywej duszy. No, ale mi to odpowiada. Mieszkamy w spokojnym miejscu, nic w biegu, wszystko blisko. Jako panna mieszkałam koło dużego miasta. Ludzie się tylko spieszyli, na nic nie mieli czasu, puby do 6 nad ranem były otwarte. Im człowiek starszy tym więcej rzeczy docenia ;) Ale fakt czasem przydałoby się wyjść na ploteczki i posiedzieć trochę dłużej, a tu już przed 22 wyganiają.

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziewczyny przedłużony weekend...
    Mężowi po wyrwaniu dziąsła szyli bo to górne dziąsła, które sie z zatokami łączą... i ma 2 tygodnie L4... Także no pięknie sie porobiło... Antybiotyk, leki i inne pieruństwa... Co zrobić... Taki mały szpital będzie, wie oboje będziemy sie oszczędzać i jeść gotowe produkty (oczywiście nie świństwa ale garmażerka mile widziana :P ) albo takie co łatwo i szybko sie robi :P
    Zobaczymy jak sie jutro będzie czul bo dzisiaj to jednak niezbyt atrakcyjny mężczyzna z niego, taki zmarnowany. Powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze wcześniej za niego wyszłam, wiedział kiedy wziąć mnie na stałe :P ale szkoda mi go.. Wziął leki, usnął w 2 minuty...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula092 wrote:

Hahah ładna mi wieś :P spore miasto ale faktycznie bardziej do zwiedzania niż mieszkania bo słyszałam o pracy tam ze lipa wielka ogromna... No cóż ale miasteczko ładne ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ