Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro studia... Ale w niedziele mam mało zajęć i pewnie pójdziemy na festival pizzy
-
Ja w końcu mam czas dla siebie. Gołąbki już w piekarniku także obiad na weekend się robi. Jutro jeszcze ulepię pierogi z truskawkami i koniec pichcenia jak na 2 dni
Dziękuję Kobitki za rady. Jogurt w lodówce także wiecie co już jem na kolację
Miłego popołudnia.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
A ja włączyłam "Kocur", bajeczka... wulgarna i mój kot jest przerażony A teraz patrzy na mnie z politowaniem ahahahhahaa
-
alegzi wrote:Ja w końcu mam czas dla siebie. Gołąbki już w piekarniku także obiad na weekend się robi. Jutro jeszcze ulepię pierogi z truskawkami i koniec pichcenia jak na 2 dni
Dziękuję Kobitki za rady. Jogurt w lodówce także wiecie co już jem na kolację
Miłego popołudnia.
mniam
-
Noo alegzi gratuluje ze chciało Ci się i gołąbki i pierogi jeszcze z truskawkami mmmm❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mi coś dzisiaj albo ovu szwankuje, albo internet w domu... Bo się ładuje pół h i się wiesza.
Ogólnie to nastawiam się na leniuchowanie dzisiaj. Mąż w domu, bo miał mieć urlop żeby mnie z zabiegu odebrać i już było za późno, żeby go anulował. Oni w komputer wpisują i wszystko poszło do systemu. Więc stwierdził, że w domu coś porobi, na zakupy pojechał i w ogóle Miał dzień lenia, a teraz nagle mu się wzięło na "robienie czegoś" i sobie miejsca znaleźć nie może. Weekend, a my jak staruszki w domu
Idę się zaraz wykąpać, może jakiś film obejrzymy. A jutro śpię do oporuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Ja po pracy, weekendzik Nadal cierpię po wczorajszym wymazie, nadłubane mam tak, że mnie boli A po tych globulkach piecze, wylatuje wszystko na wkładkę i ogólnie, mało komfortowe to jest. Infekcji nie czułam w ogóle, a teraz leczenie boli i piecze.
My z mężem mamy weekend dla siebie w Opolu. Nie jedziemy jednak na te urodziny, pójdziemy sobie na zakupy może i do Manekina A wy, jakie plany weekendowe?
alex biedna jesteś Przynajmniej w weekend sie rozerwiecie
Ja weekend chyba w domu, córka chora -
panipuchatkowa wrote:A my w weekend mieszkanko! Już co raz lepiej nam idzie zostal w sumie salon z kuchnia do ogarniecia. Przepraszam ale teraz nie nadrobie Was. Przepraasszaaaam.☺
Ciesz się mieszkankiem -
panipuchatkowa wrote:A my w weekend mieszkanko! Już co raz lepiej nam idzie zostal w sumie salon z kuchnia do ogarniecia. Przepraszam ale teraz nie nadrobie Was. Przepraasszaaaam.☺
Za co Ty przepraszasz Ciesz się i ogarniajcie mieszkanko
1cs z CLO
-
My mieliśmy coś oglądać, ale mąż mi jęka i stęka, że go głowa boli i w ogóle, nie do życia jest. Mam nadzieję, że go choroba nie bierze, bo będę miała szpital z obłożnie chorym (jak to facet) Wygoniłam go na spacer z psem i gadałam z mamą przez telefon. I też mi się nudzi alegzi, ale pierogów o tej porze by mi się nie chciało robić Chociaż takie z truskawkami bym zjadła Tylko skąd teraz truskawki...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:Moja mama była kilka dni w Częstochowie. Wróciła zachwycona
-
alex0806 wrote:My mieliśmy coś oglądać, ale mąż mi jęka i stęka, że go głowa boli i w ogóle, nie do życia jest. Mam nadzieję, że go choroba nie bierze, bo będę miała szpital z obłożnie chorym (jak to facet) Wygoniłam go na spacer z psem i gadałam z mamą przez telefon. I też mi się nudzi alegzi, ale pierogów o tej porze by mi się nie chciało robić Chociaż takie z truskawkami bym zjadła Tylko skąd teraz truskawki...
Też mi się odechciało. Jakoś nie potrafię się dzisiaj na nic zdecydować. A mąż niech lepiej wyleży to zmęczenie żeby się nie przerodziło w choróbsko... Oj, bo będziesz miała skakania przy nim1cs z CLO
-
Kasiula092 wrote:Jak się zwiedza miasto to jest spoko, ale jak się w nim mieszka to słabo W weekendy to jak chcecie się napić kawy z koleżanką to tylko do 22 bo potem zamykają, pies z kulawą nogą nie zajrzy w centru miasta po 2 w nocy. Zresztą ja to bym się bała, bo tak jak mówię żywej duszy nie ma. Aby sobie posiedzieć dłużej to zostają jedynie puby i dyskoteki a wiadomo nie zawsze ma się ochotę iść w takie miejsce. Galeria aż 1, więc w sobotę to miejsca na parkingu nie uświadczysz. A praca...to pozostawię bez komentarza:D
Dokładnie! To ja Ci powiem, że w mojej miejscowości, w której teraz mieszkam w weekendy już po 15 na ulicach nie ma żywej duszy. No, ale mi to odpowiada. Mieszkamy w spokojnym miejscu, nic w biegu, wszystko blisko. Jako panna mieszkałam koło dużego miasta. Ludzie się tylko spieszyli, na nic nie mieli czasu, puby do 6 nad ranem były otwarte. Im człowiek starszy tym więcej rzeczy docenia Ale fakt czasem przydałoby się wyjść na ploteczki i posiedzieć trochę dłużej, a tu już przed 22 wyganiają.1cs z CLO
-
U nas dziewczyny przedłużony weekend...
Mężowi po wyrwaniu dziąsła szyli bo to górne dziąsła, które sie z zatokami łączą... i ma 2 tygodnie L4... Także no pięknie sie porobiło... Antybiotyk, leki i inne pieruństwa... Co zrobić... Taki mały szpital będzie, wie oboje będziemy sie oszczędzać i jeść gotowe produkty (oczywiście nie świństwa ale garmażerka mile widziana ) albo takie co łatwo i szybko sie robi
Zobaczymy jak sie jutro będzie czul bo dzisiaj to jednak niezbyt atrakcyjny mężczyzna z niego, taki zmarnowany. Powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze wcześniej za niego wyszłam, wiedział kiedy wziąć mnie na stałe ale szkoda mi go.. Wziął leki, usnął w 2 minuty...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kasiula092 wrote:Święte miasto-Częstochowa(duża wieś w woj.Śląskim )hehe
Hahah ładna mi wieś spore miasto ale faktycznie bardziej do zwiedzania niż mieszkania bo słyszałam o pracy tam ze lipa wielka ogromna... No cóż ale miasteczko ładnehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm