Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka tak z ciekawość powiedz mi, czy miałas jakieś objawy przed dniem @? Bo to co sie u mnie dzieje to armagedon. Kłucia, mrowienie, jakieś delikatne bóle podbrzusza. W dwa ostatnie dni bardziej czulam jajniki a dzis czuje taki ból jak jest przy pełnym pecherzu, chociaż nie chce sie mi sikac. Do tego czuje ze mam gruby brzuch, a jestem na diecie i sie nie objadam. I wzdęcia caaaly dzień ... bardzo mnie to ciekawi. Może to sono mi cos dalo?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej, dzisiaj coś cicho
Dużo czytania nie trzeba nadrabiać.
Ja na weekend żadnych planów nie mam.
Większość was widzę z miasta albo okolic. To ja się pochwalę, że mieszkam na bieszczadzkim zadupiuDo miasta powiatowego 20km a wojewódzkiego 100km. Żyć nie umierać. 4 lata mieszkałam w mieście (studia) i nie tęsknię.
-
Sylwiaa992 wrote:Terka tak z ciekawość powiedz mi, czy miałas jakieś objawy przed dniem @? Bo to co sie u mnie dzieje to armagedon. Kłucia, mrowienie, jakieś delikatne bóle podbrzusza. W dwa ostatnie dni bardziej czulam jajniki a dzis czuje taki ból jak jest przy pełnym pecherzu, chociaż nie chce sie mi sikac. Do tego czuje ze mam gruby brzuch, a jestem na diecie i sie nie objadam. I wzdęcia caaaly dzień ... bardzo mnie to ciekawi. Może to sono mi cos dalo?
Ja przede wszystkim obserwowałam temperaturę. Bo objawy miałam tez jak ciąży nie byłoi temperatura schodkowo szla mi do góry.
Z objawów brzusznych chyba nie miałam poza uporczywym odbijaniem się po wszystkim. Jak stary chop albo niemowlak
A u Ciebie który dzień po owu jest? No i z takich przyziemnych rzeczy, nie przewiało Cie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
kryha wrote:Hej, dzisiaj coś cicho
Dużo czytania nie trzeba nadrabiać.
Ja na weekend żadnych planów nie mam.
Większość was widzę z miasta albo okolic. To ja się pochwalę, że mieszkam na bieszczadzkim zadupiuDo miasta powiatowego 20km a wojewódzkiego 100km. Żyć nie umierać. 4 lata mieszkałam w mieście (studia) i nie tęsknię.
Polecasz bieszczadzkie zadupie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:U nas dziewczyny przedłużony weekend...
Mężowi po wyrwaniu dziąsła szyli bo to górne dziąsła, które sie z zatokami łączą... i ma 2 tygodnie L4... Także no pięknie sie porobiło... Antybiotyk, leki i inne pieruństwa... Co zrobić... Taki mały szpital będzie, wie oboje będziemy sie oszczędzać i jeść gotowe produkty (oczywiście nie świństwa ale garmażerka mile widziana) albo takie co łatwo i szybko sie robi
Zobaczymy jak sie jutro będzie czul bo dzisiaj to jednak niezbyt atrakcyjny mężczyzna z niego, taki zmarnowany. Powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze wcześniej za niego wyszłam, wiedział kiedy wziąć mnie na stałeale szkoda mi go.. Wziął leki, usnął w 2 minuty...
Oj współczujęOby szybciutko do zdrowia wrócił. Nie dziwię się, że po lekach zasnął w 2 minuty. Ja też po takim zabiegu marzyłam tylko by się położyć.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jakbym się jutro nie odezwała to wiedzcie, że zamarzłam
Chciałam sobie przed snem wywietrzyć. Ok. 2h temu otworzyłam okno i poszłam na film. Przed chwilą sobie o tym przypomniałam
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Oj współczuję
Oby szybciutko do zdrowia wrócił. Nie dziwię się, że po lekach zasnął w 2 minuty. Ja też po takim zabiegu marzyłam tylko by się położyć.
Tez mam nadzieje ze szybko do siebie dojdzie. Nie mowie żeby w pełni ale chociaż niech z trybu zombie wyjdzie to będę zachwyconakiedyś i tak musiał to zrobić wiec wyszło ze teraz. Może w pracy nie najlepszy czas bo cos nowego wprowadzali ale to akurat mam w nosie
skoro na jego zmianie tylko on i brygadzista ogarniają sprawę (mysle ze jednak mężulo bardziej
) a reszta to nowi (niezłe polaczenie nie?
) to niech sobie radzą teraz bez męża 2 tygodnie
oboje w szoku byliśmy ze dostał tyle ale nie będziemy świrować i na sile szkodzić bo warte to nie jest..
Tak wiec 1 w życiu L4 aktualnie posiada bo wcześniej nigdy nie potrzebowałhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Jakbym się jutro nie odezwała to wiedzcie, że zamarzłam
Chciałam sobie przed snem wywietrzyć. Ok. 2h temu otworzyłam okno i poszłam na film. Przed chwilą sobie o tym przypomniałam
Dobrze będzie, świeżego powietrza macie przynajmniej pod dostatkiemzresztą Ty tam akurat masz ciepło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 22:42
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 22:42
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
No to jak nie mierzysz to nie wiadomo ile dpoale jeśli tak jak mówisz 5-6 to jeszcze z 5-6 dni poczekaj na werdykt. Ja zrobiłam 10dpo bete ale właśnie z racji temperatury a nie objawów
ale testu bym tak szybko nie robila bo są mniej czułe
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
mi się wydaje że 5-6dpo to za wcześnie żeby cokolwiek podejrzewać. Mogło jeszcze nawet nie dojść do implantacji. Wiem, że to trudne, ale musisz uzbroić się w cierpliwość -
W srode bylam na monitoringu i było juz po owu
a w piątek jak byłam to moja dr powiedziała ze powinna być na drugi dzień, dlatego stad wnioskuje ze jestem 5-6 dpo
mam zrobić bete 5 lutego. Chyba znikne do tego czasu z forum to przestanę o tym myśleć. Skoro przez prawie 2 lata sie nie udalo to czemu teraz by mialo sie udac?
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:W srode bylam na monitoringu i było juz po owu
a w piątek jak byłam to moja dr powiedziała ze powinna być na drugi dzień, dlatego stad wnioskuje ze jestem 5-6 dpo
mam zrobić bete 5 lutego. Chyba znikne do tego czasu z forum to przestanę o tym myśleć. Skoro przez prawie 2 lata sie nie udalo to czemu teraz by mialo sie udac?
A dlaczego miałoby się nie udać? Ja Ci życzę, żebyś miała niespodziankę -
A żeście pogoniły ;p
Ja byłam u teściowej w odwiedzinach bo dzwoniła kiedy ja odwiedzimya miała sprawę do męża
żeby jej żarówkę w aucie wymienił ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja wpadam się przywitać
I życzyć miłego dnia
klitra lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Terka biedny ten Twój chłop.
Sylwia ja też mierzyłam temp. A i brzuch mnie bolał jak na @. Ale nie przyszedł. Pierwszy test zrobiłam 13dpo, ale krecha była blad, po 3 dniach drugi i już kreska wyraźna. Musisz jeszcze z tydzień poczekać. Potem się wyjaśnitrzymam kciuki.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓