Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka tak z ciekawość powiedz mi, czy miałas jakieś objawy przed dniem @? Bo to co sie u mnie dzieje to armagedon. Kłucia, mrowienie, jakieś delikatne bóle podbrzusza. W dwa ostatnie dni bardziej czulam jajniki a dzis czuje taki ból jak jest przy pełnym pecherzu, chociaż nie chce sie mi sikac. Do tego czuje ze mam gruby brzuch, a jestem na diecie i sie nie objadam. I wzdęcia caaaly dzień ... bardzo mnie to ciekawi. Może to sono mi cos dalo?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej, dzisiaj coś cicho Dużo czytania nie trzeba nadrabiać.
Ja na weekend żadnych planów nie mam.
Większość was widzę z miasta albo okolic. To ja się pochwalę, że mieszkam na bieszczadzkim zadupiu Do miasta powiatowego 20km a wojewódzkiego 100km. Żyć nie umierać. 4 lata mieszkałam w mieście (studia) i nie tęsknię. -
Sylwiaa992 wrote:Terka tak z ciekawość powiedz mi, czy miałas jakieś objawy przed dniem @? Bo to co sie u mnie dzieje to armagedon. Kłucia, mrowienie, jakieś delikatne bóle podbrzusza. W dwa ostatnie dni bardziej czulam jajniki a dzis czuje taki ból jak jest przy pełnym pecherzu, chociaż nie chce sie mi sikac. Do tego czuje ze mam gruby brzuch, a jestem na diecie i sie nie objadam. I wzdęcia caaaly dzień ... bardzo mnie to ciekawi. Może to sono mi cos dalo?
Ja przede wszystkim obserwowałam temperaturę. Bo objawy miałam tez jak ciąży nie było i temperatura schodkowo szla mi do góry.
Z objawów brzusznych chyba nie miałam poza uporczywym odbijaniem się po wszystkim. Jak stary chop albo niemowlak
A u Ciebie który dzień po owu jest? No i z takich przyziemnych rzeczy, nie przewiało Cie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
kryha wrote:Hej, dzisiaj coś cicho Dużo czytania nie trzeba nadrabiać.
Ja na weekend żadnych planów nie mam.
Większość was widzę z miasta albo okolic. To ja się pochwalę, że mieszkam na bieszczadzkim zadupiu Do miasta powiatowego 20km a wojewódzkiego 100km. Żyć nie umierać. 4 lata mieszkałam w mieście (studia) i nie tęsknię.
Polecasz bieszczadzkie zadupie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:U nas dziewczyny przedłużony weekend...
Mężowi po wyrwaniu dziąsła szyli bo to górne dziąsła, które sie z zatokami łączą... i ma 2 tygodnie L4... Także no pięknie sie porobiło... Antybiotyk, leki i inne pieruństwa... Co zrobić... Taki mały szpital będzie, wie oboje będziemy sie oszczędzać i jeść gotowe produkty (oczywiście nie świństwa ale garmażerka mile widziana ) albo takie co łatwo i szybko sie robi
Zobaczymy jak sie jutro będzie czul bo dzisiaj to jednak niezbyt atrakcyjny mężczyzna z niego, taki zmarnowany. Powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze wcześniej za niego wyszłam, wiedział kiedy wziąć mnie na stałe ale szkoda mi go.. Wziął leki, usnął w 2 minuty...
Oj współczuję Oby szybciutko do zdrowia wrócił. Nie dziwię się, że po lekach zasnął w 2 minuty. Ja też po takim zabiegu marzyłam tylko by się położyć.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jakbym się jutro nie odezwała to wiedzcie, że zamarzłam Chciałam sobie przed snem wywietrzyć. Ok. 2h temu otworzyłam okno i poszłam na film. Przed chwilą sobie o tym przypomniałam1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Oj współczuję Oby szybciutko do zdrowia wrócił. Nie dziwię się, że po lekach zasnął w 2 minuty. Ja też po takim zabiegu marzyłam tylko by się położyć.
Tez mam nadzieje ze szybko do siebie dojdzie. Nie mowie żeby w pełni ale chociaż niech z trybu zombie wyjdzie to będę zachwycona kiedyś i tak musiał to zrobić wiec wyszło ze teraz. Może w pracy nie najlepszy czas bo cos nowego wprowadzali ale to akurat mam w nosie skoro na jego zmianie tylko on i brygadzista ogarniają sprawę (mysle ze jednak mężulo bardziej ) a reszta to nowi (niezłe polaczenie nie? ) to niech sobie radzą teraz bez męża 2 tygodnie oboje w szoku byliśmy ze dostał tyle ale nie będziemy świrować i na sile szkodzić bo warte to nie jest..
Tak wiec 1 w życiu L4 aktualnie posiada bo wcześniej nigdy nie potrzebowałhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Jakbym się jutro nie odezwała to wiedzcie, że zamarzłam Chciałam sobie przed snem wywietrzyć. Ok. 2h temu otworzyłam okno i poszłam na film. Przed chwilą sobie o tym przypomniałam
Dobrze będzie, świeżego powietrza macie przynajmniej pod dostatkiem zresztą Ty tam akurat masz ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 22:42
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 22:42
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
No to jak nie mierzysz to nie wiadomo ile dpo ale jeśli tak jak mówisz 5-6 to jeszcze z 5-6 dni poczekaj na werdykt. Ja zrobiłam 10dpo bete ale właśnie z racji temperatury a nie objawów ale testu bym tak szybko nie robila bo są mniej czułehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Terka u mnie 5-6 dpo. Raczej mnie nie przewialo, to nie bol zapanenia pęcherza tylko taki jak dlugo sie nie sika i później sie jest takik napompowanym i troche boli brzuch. Cos takiego. Wiem ze to za wczesnie, ale az takich harcow nie mialam. Dziwie sie ze piersi mnie wogole nie bola a przewanie od owu już bolaly. Temp. Nie mierze, na poczatku mierzylam, pozniej juz stracilam wiarę
mi się wydaje że 5-6dpo to za wcześnie żeby cokolwiek podejrzewać. Mogło jeszcze nawet nie dojść do implantacji. Wiem, że to trudne, ale musisz uzbroić się w cierpliwość -
W srode bylam na monitoringu i było juz po owu a w piątek jak byłam to moja dr powiedziała ze powinna być na drugi dzień, dlatego stad wnioskuje ze jestem 5-6 dpo mam zrobić bete 5 lutego. Chyba znikne do tego czasu z forum to przestanę o tym myśleć. Skoro przez prawie 2 lata sie nie udalo to czemu teraz by mialo sie udac?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:W srode bylam na monitoringu i było juz po owu a w piątek jak byłam to moja dr powiedziała ze powinna być na drugi dzień, dlatego stad wnioskuje ze jestem 5-6 dpo mam zrobić bete 5 lutego. Chyba znikne do tego czasu z forum to przestanę o tym myśleć. Skoro przez prawie 2 lata sie nie udalo to czemu teraz by mialo sie udac?
A dlaczego miałoby się nie udać? Ja Ci życzę, żebyś miała niespodziankę -
A żeście pogoniły ;p
Ja byłam u teściowej w odwiedzinach bo dzwoniła kiedy ja odwiedzimy a miała sprawę do męża żeby jej żarówkę w aucie wymienił ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja wpadam się przywitać I życzyć miłego dnia
klitra lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Terka biedny ten Twój chłop.
Sylwia ja też mierzyłam temp. A i brzuch mnie bolał jak na @. Ale nie przyszedł. Pierwszy test zrobiłam 13dpo, ale krecha była blad, po 3 dniach drugi i już kreska wyraźna. Musisz jeszcze z tydzień poczekać. Potem się wyjaśni trzymam kciuki.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓