Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
eel, ja na twoim miejscu chyba bym poszła do lekarza Pewnie nic nie zobaczy, ale zleci ci dodatkowe badania, hormonalne itd. Możesz też powtórzyć betę, jak sugerowała Terka Trzymamy kciuki mocno, żeby dzidzia zdrowo rosła i żebyś miała spokojną ciążę Tylko się nie stresuj!
Ja już trochę odpoczęłam i nieco lepiej się czuję. Zawrotów głowy już nie mam. Więc te dzisiejsze dolegliwości to chyba faktycznie z niewyspania, a nie od Euthyroxu. Przynajmniej mam taką nadzieję, bo mój endo jest na urlopie i kontrolę mam 8 listopada dopiero.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oczywiście jeżeli będziesz się lepiej czuła to idź do lekarza. Zrób to co uważasz za słuszne. My możemy doradzić, ale to Ty powinnaś wiedzieć co jest dla Ciebie najlepsze.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Eel tak jak dziewczyny piszą, zrób betę. Lekarz pewnie zleciłby Ci to samo. To jest sam początek i najważniejsze żebyś miała ładną betę. Nie zamartwiaj się na zapas.
Alex może weź kąpiel, połóż się wcześniej do łóżka? Dobrze Ci to zrobi.
Ja dzisiaj zrobiłam tartę, a zaraz czas na herbatkę i kąpiel!eel lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zabiłabym za sernik... Ale już było za późno, żeby mężuś skoczył do piekarni Tak za mną sernik chodzi że masakra.
Zrobię sobie zaraz kąpiel właśnie i o 21.30 max do łóżka. Mam jeszcze kilka rzeczy do ogarnięcia do pracy. Ale już lepiej niż po południu się czujępanipuchatkowa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja dzisiaj śpiący dzień. też ciepła kąpiel i spać.
A pogoda dzisiaj słoneczna, ale wietrznie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Moim ubraniem do pracy są dresy/legginsy i najlepiej kolorowa koszulka Dzieci mnie wiecznie ubrudzą. Im starsze, tym powinny nieco czyściej jeść... ale chyba mogę sobie pomarzyć o tym U mnie też dzisiaj było bardzo zimno, a teraz tak wieje, że chyba będzie padało.
W ogóle wczoraj się tak rąbnęłam w stojak w Lidlu, że mam podbite oko... Łukiem brwiowym przywaliłam (nie pytajcie jakim cudem, jestem chyba pechowcem świata). I mam spuchnięte. Dobrze, że można jakoś to zamalować i siniaka nie widać Gratulacje dla mistrza kalectwa ^^Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, musiałaś nieźle przywalić jak masz siniaka Dobrze, że tylko siniaka nabiłaś, a nie stało się coś gorszego.
U mnie ok. Kolejny dzień po pracy leniuchowania. Tzn. oglądania mojego serialu. Jutro już na 100% idę na spacer. No i coraz poważniej zaczynam się zastanawiać nad rozkręceniem biznesu "miodowego".1cs z CLO
-
Też już jestem po dwóch odcinkach. Zafunduję sobie ostatni i do wyrka
Co do biznesu to nic wielkiego. Po prostu myślę o sprzedaży miodu w formie prezentu na ślub, prezentu dla gości, na urodziny itp. Ale to tylko moje marzenia jak na razie Mamy pasiekę z mężem.1cs z CLO
-
Fajna sprawa z takim miodzikiem na prezenty. Taki prawdziwy miodzik mniam mniam. Sama tego typu prezenty robię tylko ze kupuje a nie ściągam z pasieki ja bym chyba umarła mieszkając z pszczołami prawie pod jednym dachem...
Alex biedna Ty-tak przywalić to faktycznie trzeba umieć... dobrze ze istnieją kosmetyki...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny:)
Jak poranek? Ja czekam na herbatę i się zastanawiam co by zjeść.
Co do pszczół to one nie są agresywne
terka, a gdzie kupujesz? W sklepie czy na jakiejś stronce?1cs z CLO
-
An_ja wrote:Ogólnie nie daje mi to spokoju. Ogromnie chcę tego dziecka ale takie dziwne obawy mną targają i chciałam zapytać czy Wy też tak czasami macie? A może to ze mną coś nie tak..
Dopiero do mnie dochodzi, że koniec z wieczorami przy drinku i oglądaniem TV do nie wiadomo której.
Potrafiliśmy czasem całą noc leżeć na podłodze i słuchać muzyki w weekend.
Nie będzie też już naszych spontanicznych wyjazdów nad morze...
Ale dociera też do mnie, że będziemy cieszyć się tymi rzeczami w trochę inny sposób i będziemy się dzielić nie tylko ze sobą nawzajem! Teraz będzie nas trójka. Nasze życie będzie inne. Lepsze. Może pełniejsze i bardziej zorganizowane. Nie wiem jakie będzie, ale już się go nie mogę doczekać! Więc głowa do góry! Życie to ciągłe zmiany. Trzeba wierzyć, że tylko na lepsze
ell, nie martw się. U mnie mdłości występowały tylko przez tydzień i to w okolicy testowania. Teraz mam tylko uczucie jakby mi stała tabletka w gardle, ale za to zaczęły boleć piersi i brodawki się zrobiły większe. Nawet mąż zauważył, że są jakieś 'spuchnięte'.alegzi lubi tę wiadomość
-
Kalarepka pięknie napisane. Pełna racja co do zmian w życiu
Alegzi-w sklepie kupuje ale mysle ze dobrej jakości
Co do pszczół -nie wiem nie odróżniam ich od os jak latają, ale wiem ze strasznie mi na twarz lecą, nigdzie indziej tylko na twarz. Strasznie tego nie lubię...
Dziewczyny tak o tej herbatce piszecie a jakie pijecie? Zwykla czarna czy jakaś inna? Ja sie zaraz na hibiskusa skuszehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm