X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dziwna sprawa z tym tyciem. Ogólnie słyszałam, że nie jest to lek, po którym się tyje. A może jesteś przed @ i nabrałaś teraz wody?
    W poniedziałek mam robic bete, wiec jestem przed @ :P

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Hahahahahaha :D

ja tak robię :P a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki :P I sam się przyznał ;P

Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobi :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Moja mama woła "Jacenty!" :D a ja tak pomyślałam sobie jak się poznawaliśmy " Jacek? co to za imię " :P
    Moja siostra też na szwagra woła Jacenty :D ja jak swojego poznałam to najpierw przyciagnelo mnie to imię bo jak byłam mała to mój brat miał kolegę Jacka i ten zawsze ze mną się bawił i tak mi w pamięć te imię zapadło i los chciał że teraz mam swojego prywatnego Jacka :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Moja siostra też na szwagra woła Jacenty :D ja jak swojego poznałam to najpierw przyciagnelo mnie to imię bo jak byłam mała to mój brat miał kolegę Jacka i ten zawsze ze mną się bawił i tak mi w pamięć te imię zapadło i los chciał że teraz mam swojego prywatnego Jacka :)

Mi papuga wywróżyła Wojtka :P i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe :D hahaha

Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska :P a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi papuga wywróżyła Wojtka :P i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe :D hahaha

Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska :P a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już :P
    Wojtek też ładnie :) czasem tak fajnie powspominac :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Wojtek też ładnie :) czasem tak fajnie powspominac :)

Uwielbiam to wspominać... Nogi mi wręcz miękły... A potem go karmiłam :P I no...

MissKathy92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja tak robię :P a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki :P I sam się przyznał ;P

Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobi :P

O matko... Padłam :D

alegzi lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    O matko... Padłam :D

Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? :P zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę :D :D :D Do tej pory mu wstyd :P Ale od tego momentu wiem jak nim rządzić :P :D

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać :D

Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha masakra! Fajne historie.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny ;) U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać :D

Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...

mi dupek nie podnosił... A przynajmniej nie przez pierwsze parę dni... :P

Ja też idę spać :) Dobranoc.

dZhdp1.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ja właśnie dzisiaj pierwszy dzień bez dupka po 10 dniach. I jestem ciekawa kiedy @ zawita.

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, ty bierzesz przez 10 dni? Ja mam brać przez 5 tak jak ostatnio, po 2 tabletki. Zrobię pewnie test przed odstawieniem, chociaż wątpię że cokolwiek z tego wyniknie. Ale dla spokoju ducha. I już znowu coraz bliżej HSG...
    Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych :) Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci.
    Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzę :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Już o tym myślałam :D ale chyba nie bo potem będą się nam Jacki mylić :P dlatego będzie mały Ignaś

Mojemu mężowi marzy się, aby mógł w przyszłości nazwać synka swoim imieniem :D

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faaajnie my w niedziele jedziemy do siostry męża w odwiedziny. Tak alex brałam przez 10 dni.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? :P zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę :D :D :D Do tej pory mu wstyd :P Ale od tego momentu wiem jak nim rządzić :P :D

Co Ty masz za historie :D :D :D Nalałam sobie winka, czytam, czytam, a tu trafiam na pierwszy raz i na pringelsy :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych :) Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci. Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzę :)

Jutro widzę udany dzień się zapowiada ;p Ja mam w planach jakiś dobry obiadek zrobić + może na te nieszczęsne zakupy ubraniowe pójdę.

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że u ciebie przez te 10 dni to tempka normalna. Trochę bardziej stabilna chyba. A u mnie w górę się pnie, dziwna sytuacja. Zobaczymy jutro :)

Co do imion, ja od kilku lat mam takie swoje trio :) Igor, Łucja i Laura :) Mam nadzieję, że będzie mi dane wykorzystać te opcje :)

Mój tata i teść to Andrzeje, mąż ma na drugie Andrzej ;) Może dziecku też na drugie będzie chciał tak dać :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    W poniedziałek mam robic bete, wiec jestem przed @ :P

Oby te dodatkowe kg nie były przez @ :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki na miałam wczoraj iść do gina ale zmiana planów córka znowu chora :( zapalenie płuc I antybiotyk teraz wizytę mam w poniedziałek o 11:
    30

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ