X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dziwna sprawa z tym tyciem. Ogólnie słyszałam, że nie jest to lek, po którym się tyje. A może jesteś przed @ i nabrałaś teraz wody?
    W poniedziałek mam robic bete, wiec jestem przed @ :P

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Hahahahahaha :D

ja tak robię :P a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki :P I sam się przyznał ;P

Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobi :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Moja mama woła "Jacenty!" :D a ja tak pomyślałam sobie jak się poznawaliśmy " Jacek? co to za imię " :P
    Moja siostra też na szwagra woła Jacenty :D ja jak swojego poznałam to najpierw przyciagnelo mnie to imię bo jak byłam mała to mój brat miał kolegę Jacka i ten zawsze ze mną się bawił i tak mi w pamięć te imię zapadło i los chciał że teraz mam swojego prywatnego Jacka :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Moja siostra też na szwagra woła Jacenty :D ja jak swojego poznałam to najpierw przyciagnelo mnie to imię bo jak byłam mała to mój brat miał kolegę Jacka i ten zawsze ze mną się bawił i tak mi w pamięć te imię zapadło i los chciał że teraz mam swojego prywatnego Jacka :)

Mi papuga wywróżyła Wojtka :P i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe :D hahaha

Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska :P a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi papuga wywróżyła Wojtka :P i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe :D hahaha

Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska :P a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już :P
    Wojtek też ładnie :) czasem tak fajnie powspominac :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Wojtek też ładnie :) czasem tak fajnie powspominac :)

Uwielbiam to wspominać... Nogi mi wręcz miękły... A potem go karmiłam :P I no...

MissKathy92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja tak robię :P a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki :P I sam się przyznał ;P

Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobi :P

O matko... Padłam :D

alegzi lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    O matko... Padłam :D

Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? :P zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę :D :D :D Do tej pory mu wstyd :P Ale od tego momentu wiem jak nim rządzić :P :D

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać :D

Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha masakra! Fajne historie.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny ;) U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać :D

Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...

mi dupek nie podnosił... A przynajmniej nie przez pierwsze parę dni... :P

Ja też idę spać :) Dobranoc.

dZhdp1.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ja właśnie dzisiaj pierwszy dzień bez dupka po 10 dniach. I jestem ciekawa kiedy @ zawita.

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, ty bierzesz przez 10 dni? Ja mam brać przez 5 tak jak ostatnio, po 2 tabletki. Zrobię pewnie test przed odstawieniem, chociaż wątpię że cokolwiek z tego wyniknie. Ale dla spokoju ducha. I już znowu coraz bliżej HSG...
    Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych :) Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci.
    Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzę :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Już o tym myślałam :D ale chyba nie bo potem będą się nam Jacki mylić :P dlatego będzie mały Ignaś

Mojemu mężowi marzy się, aby mógł w przyszłości nazwać synka swoim imieniem :D

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faaajnie my w niedziele jedziemy do siostry męża w odwiedziny. Tak alex brałam przez 10 dni.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? :P zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę :D :D :D Do tej pory mu wstyd :P Ale od tego momentu wiem jak nim rządzić :P :D

Co Ty masz za historie :D :D :D Nalałam sobie winka, czytam, czytam, a tu trafiam na pierwszy raz i na pringelsy :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych :) Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci. Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzę :)

Jutro widzę udany dzień się zapowiada ;p Ja mam w planach jakiś dobry obiadek zrobić + może na te nieszczęsne zakupy ubraniowe pójdę.

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że u ciebie przez te 10 dni to tempka normalna. Trochę bardziej stabilna chyba. A u mnie w górę się pnie, dziwna sytuacja. Zobaczymy jutro :)

Co do imion, ja od kilku lat mam takie swoje trio :) Igor, Łucja i Laura :) Mam nadzieję, że będzie mi dane wykorzystać te opcje :)

Mój tata i teść to Andrzeje, mąż ma na drugie Andrzej ;) Może dziecku też na drugie będzie chciał tak dać :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    W poniedziałek mam robic bete, wiec jestem przed @ :P

Oby te dodatkowe kg nie były przez @ :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki na miałam wczoraj iść do gina ale zmiana planów córka znowu chora :( zapalenie płuc I antybiotyk teraz wizytę mam w poniedziałek o 11:
    30

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ