Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Dziwna sprawa z tym tyciem. Ogólnie słyszałam, że nie jest to lek, po którym się tyje. A może jesteś przed @ i nabrałaś teraz wody?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
terka wrote:Hahahahahaha
ja tak robię a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki I sam się przyznał ;P
Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobiterka lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Moja mama woła "Jacenty!" a ja tak pomyślałam sobie jak się poznawaliśmy " Jacek? co to za imię "
-
MissKathy92 wrote:Moja siostra też na szwagra woła Jacenty ja jak swojego poznałam to najpierw przyciagnelo mnie to imię bo jak byłam mała to mój brat miał kolegę Jacka i ten zawsze ze mną się bawił i tak mi w pamięć te imię zapadło i los chciał że teraz mam swojego prywatnego Jacka
Mi papuga wywróżyła Wojtka i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe hahaha
Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już -
Seli wrote:Mi papuga wywróżyła Wojtka i tak nie podobała mi się ta wróżba i te imię... Ale stwierdziłam,że nie takie złe hahaha
Mnie przyciągnął sportowy wygląd i zdjęcia z boiska a potem gadki o wyjazdach i reprezentacji polski, wrócił z jednej do mnie no i tak został już -
MissKathy92 wrote:Wojtek też ładnie czasem tak fajnie powspominac
Uwielbiam to wspominać... Nogi mi wręcz miękły... A potem go karmiłam I no...MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:ja tak robię a kupiłam dziś sobie gwiazdeczki z milky waya to mąż jak zobaczył je to od razu do łóżka mnie zaciągnął. Wiedział, że bez tego nie dostanie ani jednej gwiazdeczki I sam się przyznał ;P
Z resztą.. On za żarcie wszystko zrobi
O matko... Padłamalegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:O matko... Padłam
Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę Do tej pory mu wstyd Ale od tego momentu wiem jak nim rządzićterka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać
Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny U mnie dzisiaj dłuuuugi dzień, ale w końcu usiadłam i mam luz. W pracy zamęt, a później sprzątaliśmy w mieszkaniu i przyjechaliśmy do rodziców. W niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, bo ma w Opolu w poniedziałek lekarza i trzeba było posprzątać
Jak tam dzień mija? Jakieś nowe wieści? Nie mam dzisiaj siły i natchnienia przebijać się przez posty od rana, spanie mnie łamie... Zaczęłam brać wczoraj dupka na wywołanie i nie wiem, czy to znowu od niego tempka ku górze? Zapowiada się, jakby owulacja miała być...
mi dupek nie podnosił... A przynajmniej nie przez pierwsze parę dni...
Ja też idę spać Dobranoc. -
Panipuchatkowa, ty bierzesz przez 10 dni? Ja mam brać przez 5 tak jak ostatnio, po 2 tabletki. Zrobię pewnie test przed odstawieniem, chociaż wątpię że cokolwiek z tego wyniknie. Ale dla spokoju ducha. I już znowu coraz bliżej HSG...
Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci.
Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Już o tym myślałam ale chyba nie bo potem będą się nam Jacki mylić dlatego będzie mały Ignaś
Mojemu mężowi marzy się, aby mógł w przyszłości nazwać synka swoim imieniem1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Seli wrote:Wiesz jak u nas "pierwszy raz" wyglądał? zbierał się do niego... Że niby taki łatwy nie jest, a za paczkę pringlesów stracił cnotę Do tej pory mu wstyd Ale od tego momentu wiem jak nim rządzić
Co Ty masz za historie Nalałam sobie winka, czytam, czytam, a tu trafiam na pierwszy raz i na pringelsy1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Dzisiaj odebrałam cudowną bluzę, którą zamówiłam dla córeczki znajomych Jutro do nich idziemy wieczorem, także weekend zaplanowany po częsci. Ja jeszcze się nie kładę spać. Idę wziąć prysznic, może się trochę obudzę i z wami posiedzę
Jutro widzę udany dzień się zapowiada ;p Ja mam w planach jakiś dobry obiadek zrobić + może na te nieszczęsne zakupy ubraniowe pójdę.1cs z CLO
-
Widzę, że u ciebie przez te 10 dni to tempka normalna. Trochę bardziej stabilna chyba. A u mnie w górę się pnie, dziwna sytuacja. Zobaczymy jutro
Co do imion, ja od kilku lat mam takie swoje trio Igor, Łucja i Laura Mam nadzieję, że będzie mi dane wykorzystać te opcje
Mój tata i teść to Andrzeje, mąż ma na drugie Andrzej Może dziecku też na drugie będzie chciał tak daćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵