Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lubię dosypiać, a wieczorem jak jest seks to śpię najlepiej
Hmmm a jaki masz kolor mebli?
W sumie do białego i szarego to można każdy.. Mi się nasunął żółty, albo zielony... Granat, albo szary z kwiatami? ale takie ładne...panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Generalnie ściana z oknem ma 4.40 bo jeszcze jest łącznik na okno z dezwiami balkonowymi. Ta z kawalkiem balkonu jest szara a główna z oknem jest biała.☺
Ja mam taki szaro brązowe a jedną, długą mam granatową ale nie mam ani firan ani zasłon mam duże drzwi balkonowe i małe okno, a w nich żaluzje duo (antracyt) -
Ciężko powiedzieć jakie chcesz mieć tam kolory też mebli, sofy itp. albo jeśli to sypialnia to co tam będzie w kolorach
-
Witajcie dziękuje za życzenia dla męża. Udanej soboty<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Terka - głosie mądrości i oazo spokoju tutejsza - doradź! albo inne dziewczyny
Od wczoraj mam śluz rozciągliwy... Przezroczysty, ale mało jest go, temperatura spada tak jak miałam w innych cyklach, jajnik kuje mocno... I rano po seksie pojawiła się krew, taka jasno różowa. Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek miała plamienia, tym bardziej w środku cyklu... To owulacyjne? Czy jak? Co powinna powiedzieć mi ginka? To druga wizyta u niej, decydująca... Bo przeważnie wtedy traci moje zaufanie lekarz ;p
Chiałabym się czegoś sensownego dowiedzieć bo jeśli to owulacja to będę zaskoczona, a za 2 tyg, przed okresem powinnam brać znów te czopki ;/ I nie wiem czy one mają sens, ale to trzeba podpatrzeć na usg... -
panipuchatkowa wrote:Seli to chyba wygląda jak coś około owulacji przybajmniej ja bym tak to zinterpretowała.☺
No tak się zastanawiam... Niby nigdy nie miałam, ale jakby mi coś pękło albo podczas seksu się stało to bym wyczuła bo takie rzeczy bolą mnie i nie raz takie odczułam
Tak podejrzewam, że jutro może nastąpić owulka i pewnie skok temperatury w poniedziałek, albo jutro... -
Boje się, że ona powie mi, że nic nie widzi i wtedy się wkurzę ;p i znów będę szukać innego... Bo powinno być jakieś ciałko, płyn czy co tam...
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczynki ja już po pobieraniu krwi - 155 zł nie moje wyniki o dziwo dziś o 11 aż się zdziwiłam
Tarczyca szybko przychodzi -
Cześć Kobitki!
Ja tu wstałam o 9 i byłam z siebie dumna, a Wy tu już od 7 jesteście. No, no
Zaraz idę zjeść śniadanko, a potem idę na zakupy, bo lodówka świeci pustkami. I to dosłownie ;p
Miłej soboty.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Haha! Ja też robię śniadanko.☺ dziewczyny pomożcie pliz. Chce kupic zaslony do salonu. Ogólnie jedna sciana jest szara a pozostale są białe. Nie moge się zdecydować na żaden kolor.
A może kup w takim kolorze co masz dodatki?1cs z CLO
-
Hej dziewczyny ja dopiero sie obudziłam ale widzę że już od rana działacie zazdroszczę tych porannych bo też już mnie nosi a nie mogę, jeszcze leki biorę; /
Zaraz chcemy do biura podróży skoczyć bo w jednym jakieś słabe oferty dostaliśmy. I chyba zmienimy termin na koniec maja bo o połowę tańsze wycieczki.
Miss przynajmniej już pójdziesz ze wszystkimi badaniami do Endo: )
Seli dziwna sytuacja. Ty to chyba powinnaś pisać dziennik dziwnych przypadków dla pokoleń; ) mój mąż się śmieje że jak kiedyś dziecko będzie miało jakiś nastoletni bunt i uzna że rodzice są źli i niedobrzy to mu pokażemy koszty leczenia, długość starania i w ogóle, historie starań o nie opowiemy ile się nacierpielismy ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny ja dopiero sie obudziłam ale widzę że już od rana działacie zazdroszczę tych porannych bo też już mnie nosi a nie mogę, jeszcze leki biorę; /
Zaraz chcemy do biura podróży skoczyć bo w jednym jakieś słabe oferty dostaliśmy. I chyba zmienimy termin na koniec maja bo o połowę tańsze wycieczki.
Seli dziwna sytuacja. Ty to chyba powinnaś pisać dziennik dziwnych przypadków dla pokoleń; ) mój mąż się śmieje że jak kiedyś dziecko będzie miało jakiś nastoletni bunt i uzna że rodzice są źli i niedobrzy to mu pokażemy koszty leczenia, długość starania i w ogóle, historie starań o nie opowiemy ile się nacierpielismy ;p
A dziecko odpowie, że się o to nie prosiło hehehe
My koło piątek a potem po śniadanku mąż dumnie wyciągnął pada i pyka w fifkę :p mam ogromny wzrost libido A się martwiłam ostatnio trzymaliśmy się z dala od owulacji... ale już nie mogę Z resztą, tak czy siak nie wierzę by coś wyszło także ten nie ma co. -
Seli, odnośnie Twojego śluzu i krwawienia jest to spowodowane owulacją.
Przyczyną tego krwawienia może być zmieniające się stężenie estrogenów (złuszczanie śluzówki). Może być również tak, że krwawienia spowodowane jest przez pękający pęcherzyk na powierzchni jajnika.
Bądź co bądź ginekolog powinien Ci wszystko ładnie jak na tacy wytłumaczyć1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny ja dopiero sie obudziłam ale widzę że już od rana działacie zazdroszczę tych porannych bo też już mnie nosi a nie mogę, jeszcze leki biorę; /
Pewnie wysokie ceny na początku maja spowodowane są majówką. Hehe my też się z P śmialiśmy, że powiemy dziecku, że ma oddać nam za wszystkie leki i koszta jakie ponieśliśmy w związku z tym żeby on mógł przyjść na świat1cs z CLO