Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Poczekam jeszcze do tego 15 lutego i zobaczę co z tym guzkiem jest, a jak będzie wszystko ok to nie będziemy się wstrzymywac na pewno :D w końcu trochę i u mnie powiało optymizmem :D

Super! :) Bardzo dobra wiadomość! :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila92 wrote:
    No tez tak sadze we wtorek zrobie i zobaczymy :)

Mamy dostać tego samego dnia @ :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila92 wrote:
    No tez tak sadze we wtorek zrobie i zobaczymy :)

Szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić. Może jest tak jak pisze Terka. Mam nadzieję, że we wtorek wyjaśni się sytuacja na plus dla Ciebie ;)

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila powodzenia.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuu chwile mnie nie było a ru tyle stron;O
    Co do domków to jestem zdania co kto lubi ;) ja się cieszę ze mamy dom mamy duży salon połączony z jadalnia i kuchnia wiec przestrzeń jest duża a i ogród jest wiec tak jak tu któraś napisała w końcu impreza nie na śledzia ;D a tak było w mieszkanku które mielismy ;p
    MissKathy92 i takie podejście mi się podoba ;)
    Kamila oby to był dobry znak ;) trzymam kciuki za wtorek ❤️Aczkolwiek powiem wam ze jak robiłam test nie wciąż kiedyś to nichuchu kompletnie nic nie wyszło ;p wiec może ;))

alegzi, MissKathy92 lubią tę wiadomość

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Jejuu chwile mnie nie było a ru tyle stron;O
    Co do domków to jestem zdania co kto lubi ;) ja się cieszę ze mamy dom mamy duży salon połączony z jadalnia i kuchnia wiec przestrzeń jest duża a i ogród jest wiec tak jak tu któraś napisała w końcu impreza nie na śledzia ;D a tak było w mieszkanku które mielismy ;p
    MissKathy92 i takie podejście mi się podoba ;)
    Kamila oby to był dobry znak ;) trzymam kciuki za wtorek ❤️Aczkolwiek powiem wam ze jak robiłam test nie wciąż kiedyś to nichuchu kompletnie nic nie wyszło ;p wiec może ;))

Mi kiedyś sie tak odbiła kreska dlatego o tym wspomniałam ;) ale jeśli jeszcze kilka dni do @ to nie ma co sie sugerować tym :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wynajmujemy i mamy maleństwo, 36 metrów. Ale sypialnia osobno, salon z aneksem i łazienka :) Na nas dwoje wystarcza. A chcemy kupić mieszkanie powyżej 60 metrów, żeby 3 pokoje były. Ewentualnie domek ale w mieście rodzinnym wtedy, bo ceny takie jak w Opolu za małe mieszkanko :)

Jedziemy do Egiptu!!! Jednak pod koniec maja, od 26 maja do 2 czerwca :) 4,5 gwiazdkowy hotel z aqua parkiem, All Inclusive :) Wszystko zarezerwowane, zaliczka wpłacona :) Jestem mega nakręcona i szczęśliwa. Cudowny prezent okołourodzinowy dla mnie i męża, bo on majowy a ja czerwcowa. Do tego w czerwcu 10 rocznica związku, rok po ślubie będzie i w ogóle, same okazje :) Któraś z was była w Egipcie? :) Dla nas to pierwsza taka wycieczka, pierwszy raz samolotem i w ogóle :D Jest na co czekać :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka ja słyszał o takich przypadkach ;) wiem ze są ;p dlatego cieszę die ze jsk nie byłam było wszystko różowo na białym heh a jsk byłam to tez odrazu mocno ze nie było negowania ;))
    ALex super ! Zazdroszczę Ci , wspaniały prezent na tyle okazji w jednym nooo to musicie wrócić w trójkę z tego Egiptu ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex, super wieści :) W Egipcie nie byłam. Oj to się wygrzejecie i wypoczniecie za wsze czasy :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Mi kiedyś sie tak odbiła kreska dlatego o tym wspomniałam ;) ale jeśli jeszcze kilka dni do @ to nie ma co sie sugerować tym :D

Dokładnie :) Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować.

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ale super!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, super :)

A ja poćwiczyłam, jutro też pójdę :)
    W tesco znalazłam piórnik :D FC Barcelona, choc on by się ucieszył z każdego bo to takie wdzięczne dziecko jest.
    Mężowi kupiłam koszulki :P bo jak dziad łazi mi po domu i w ogóle.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My wynajmujemy i mamy maleństwo, 36 metrów. Ale sypialnia osobno, salon z aneksem i łazienka :) Na nas dwoje wystarcza. A chcemy kupić mieszkanie powyżej 60 metrów, żeby 3 pokoje były. Ewentualnie domek ale w mieście rodzinnym wtedy, bo ceny takie jak w Opolu za małe mieszkanko :)

Jedziemy do Egiptu!!! Jednak pod koniec maja, od 26 maja do 2 czerwca :) 4,5 gwiazdkowy hotel z aqua parkiem, All Inclusive :) Wszystko zarezerwowane, zaliczka wpłacona :) Jestem mega nakręcona i szczęśliwa. Cudowny prezent okołourodzinowy dla mnie i męża, bo on majowy a ja czerwcowa. Do tego w czerwcu 10 rocznica związku, rok po ślubie będzie i w ogóle, same okazje :) Któraś z was była w Egipcie? :) Dla nas to pierwsza taka wycieczka, pierwszy raz samolotem i w ogóle :D Jest na co czekać :)

Ulała no nieźle nieźle ;) mogę spytać ile takie przyjemności kosztują? :D wygrzejecie sie za wszystkie czasy, wrócicie odprężeni... Bajka :D
    No okres majówki niestety dużo droższy jest. Potem ceny spadają żeby znów w gore latem iść :P trzeba wiedzieć kiedy jeździć :D

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Alex, super :)

A ja poćwiczyłam, jutro też pójdę :)
    W tesco znalazłam piórnik :D FC Barcelona, choc on by się ucieszył z każdego bo to takie wdzięczne dziecko jest.
    Mężowi kupiłam koszulki :P bo jak dziad łazi mi po domu i w ogóle.

Hahaha dziad-świetne określenie :D na pewno sie ucieszy ;) no młody tez na pewno szczęśliwy będzie że ma cos fajnego ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Hahaha dziad-świetne określenie :D na pewno sie ucieszy ;) no młody tez na pewno szczęśliwy będzie że ma cos fajnego ;)

serio... Podarte ma i przykrótkie... :P kupiłam mu 4 koszulki i wywalam od razu tamte :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystko z full ubezpieczeniem daliśmy 3710. Muszę jeszcze wymienić paszport, bo mam na panieńskie nazwisko :) I wizy turystyczne ok 50 dolarów za nas dwoje(po 25), ale to przed samą wycieczką. Były tańsze wycieczki, ale nie w takich wypaśnych hotelach i gorszy standard. Z Katowic mamy wylot :)

Seli koszulki dla faceta to radość jak dla nas cały zestaw ubrań :P Mój mąż często kupuje koszulki, a później zapomina że je ma i wiszą z metkami w szafie :D

My ok 18 idziemy do znajomych. W końcu mogę ubrać moją sweet koszulę w pandy, a nie ciągle właśnie jak dziad chodzę :D Bo tak to w pracy zwykłe leginsy albo dresy, koszulka i tyle :) Rzadko mam szansę ładnie się ubrać, bo nie ma okazji :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Za wszystko z full ubezpieczeniem daliśmy 3710. Muszę jeszcze wymienić paszport, bo mam na panieńskie nazwisko :) I wizy turystyczne ok 50 dolarów za nas dwoje(po 25), ale to przed samą wycieczką. Były tańsze wycieczki, ale nie w takich wypaśnych hotelach i gorszy standard. Z Katowic mamy wylot :)

Seli koszulki dla faceta to radość jak dla nas cały zestaw ubrań :P Mój mąż często kupuje koszulki, a później zapomina że je ma i wiszą z metkami w szafie :D

My ok 18 idziemy do znajomych. W końcu mogę ubrać moją sweet koszulę w pandy, a nie ciągle właśnie jak dziad chodzę :D Bo tak to w pracy zwykłe leginsy albo dresy, koszulka i tyle :) Rzadko mam szansę ładnie się ubrać, bo nie ma okazji :)

To niezła okazja trzeba powiedzieć ;) za taki full wypas... Nic tylko jechać i wypoczywać ;)

Co do ubrań - ja tez sie zawsze cieszę jak mogę cos ubrać lepszego niż leginsy i bluzkę do pracy bo tez przecież z dziećmi pracowałam to wyglądało to tak samo :P

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Aleeee zazdroszczę wycieczki :) ja nawet za granicą nie byłam, a nie przepraszam byłam na Litwie cały jeden dzień :D w podróż poślubną pojechaliśmy do Gdańska i na dodatek miałam okres więc nie mogłam się wykąpac w polskim morzu :P

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się ale wydaje się tak... Nie drogo? :P

Mój nie... Mojemu trzeba kupić :P a w szafie... Chyba nie wie co ma :P

Terka - znam to :P też jako przedszkolanka cały czas drech albo legginsy i zawsze opluta i obśliniona :P :D (dzieci niepełnosprawne).
    Teraz jako pani nauczyciel to staram się odejść od tego i się w miarę ładnie i stosownie do wieku ubierać :P bo lubię luźne bluzy, bluzki i jegginsy :P a mam już parę koszul, spódnice i sukienki, teraz taką luźną marynarkę kupiłam :) radocha :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie uwielbiam koszule, mam różnych mnóstwo, a okazji mało żeby się właśnie w nie ubrać :) I też zawsze obśliniona, opłakana i wymiętolona :D Jak już są starsi to mniej, ale jak miałam roczne maluchy to masakra, dzień w dzień nowe spodnie :D I jednak wygodniej siedzieć na dywanie w leginsach niż w jeansach.

My nie byliśmy w podróży poślubnej bo urlopu nie mieliśmy. Teraz będziemy spełniać wszystko :) To w sumie już niedługo, 3 miesiące ponad :) Nawet jakby się cudem udało zajść w ciążę to polecę :)

Trochę mam stres, bo jeszcze samolotem nigdy nie leciałam :) Za granicę zawsze samochodem, autokarem albo promem :) Mąż tak samo

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ