Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Poczekam jeszcze do tego 15 lutego i zobaczę co z tym guzkiem jest, a jak będzie wszystko ok to nie będziemy się wstrzymywac na pewno w końcu trochę i u mnie powiało optymizmem
Super! Bardzo dobra wiadomość!MissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kamila92 wrote:No tez tak sadze we wtorek zrobie i zobaczymy
Szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić. Może jest tak jak pisze Terka. Mam nadzieję, że we wtorek wyjaśni się sytuacja na plus dla Ciebie1cs z CLO
-
Jejuu chwile mnie nie było a ru tyle stron;O
Co do domków to jestem zdania co kto lubi ja się cieszę ze mamy dom mamy duży salon połączony z jadalnia i kuchnia wiec przestrzeń jest duża a i ogród jest wiec tak jak tu któraś napisała w końcu impreza nie na śledzia a tak było w mieszkanku które mielismy ;p
MissKathy92 i takie podejście mi się podoba
Kamila oby to był dobry znak trzymam kciuki za wtorek ❤️Aczkolwiek powiem wam ze jak robiłam test nie wciąż kiedyś to nichuchu kompletnie nic nie wyszło ;p wiec może )alegzi, MissKathy92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Jejuu chwile mnie nie było a ru tyle stron;O
Co do domków to jestem zdania co kto lubi ja się cieszę ze mamy dom mamy duży salon połączony z jadalnia i kuchnia wiec przestrzeń jest duża a i ogród jest wiec tak jak tu któraś napisała w końcu impreza nie na śledzia a tak było w mieszkanku które mielismy ;p
MissKathy92 i takie podejście mi się podoba
Kamila oby to był dobry znak trzymam kciuki za wtorek ❤️Aczkolwiek powiem wam ze jak robiłam test nie wciąż kiedyś to nichuchu kompletnie nic nie wyszło ;p wiec może )
Mi kiedyś sie tak odbiła kreska dlatego o tym wspomniałam ale jeśli jeszcze kilka dni do @ to nie ma co sie sugerować tymhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
My wynajmujemy i mamy maleństwo, 36 metrów. Ale sypialnia osobno, salon z aneksem i łazienka Na nas dwoje wystarcza. A chcemy kupić mieszkanie powyżej 60 metrów, żeby 3 pokoje były. Ewentualnie domek ale w mieście rodzinnym wtedy, bo ceny takie jak w Opolu za małe mieszkanko
Jedziemy do Egiptu!!! Jednak pod koniec maja, od 26 maja do 2 czerwca 4,5 gwiazdkowy hotel z aqua parkiem, All Inclusive Wszystko zarezerwowane, zaliczka wpłacona Jestem mega nakręcona i szczęśliwa. Cudowny prezent okołourodzinowy dla mnie i męża, bo on majowy a ja czerwcowa. Do tego w czerwcu 10 rocznica związku, rok po ślubie będzie i w ogóle, same okazje Któraś z was była w Egipcie? Dla nas to pierwsza taka wycieczka, pierwszy raz samolotem i w ogóle Jest na co czekaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka ja słyszał o takich przypadkach wiem ze są ;p dlatego cieszę die ze jsk nie byłam było wszystko różowo na białym heh a jsk byłam to tez odrazu mocno ze nie było negowania )
ALex super ! Zazdroszczę Ci , wspaniały prezent na tyle okazji w jednym nooo to musicie wrócić w trójkę z tego Egiptu ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Mi kiedyś sie tak odbiła kreska dlatego o tym wspomniałam ale jeśli jeszcze kilka dni do @ to nie ma co sie sugerować tym
Dokładnie Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować.1cs z CLO
-
Alex, super
A ja poćwiczyłam, jutro też pójdę
W tesco znalazłam piórnik FC Barcelona, choc on by się ucieszył z każdego bo to takie wdzięczne dziecko jest.
Mężowi kupiłam koszulki bo jak dziad łazi mi po domu i w ogóle. -
alex0806 wrote:My wynajmujemy i mamy maleństwo, 36 metrów. Ale sypialnia osobno, salon z aneksem i łazienka Na nas dwoje wystarcza. A chcemy kupić mieszkanie powyżej 60 metrów, żeby 3 pokoje były. Ewentualnie domek ale w mieście rodzinnym wtedy, bo ceny takie jak w Opolu za małe mieszkanko
Jedziemy do Egiptu!!! Jednak pod koniec maja, od 26 maja do 2 czerwca 4,5 gwiazdkowy hotel z aqua parkiem, All Inclusive Wszystko zarezerwowane, zaliczka wpłacona Jestem mega nakręcona i szczęśliwa. Cudowny prezent okołourodzinowy dla mnie i męża, bo on majowy a ja czerwcowa. Do tego w czerwcu 10 rocznica związku, rok po ślubie będzie i w ogóle, same okazje Któraś z was była w Egipcie? Dla nas to pierwsza taka wycieczka, pierwszy raz samolotem i w ogóle Jest na co czekać
Ulała no nieźle nieźle mogę spytać ile takie przyjemności kosztują? wygrzejecie sie za wszystkie czasy, wrócicie odprężeni... Bajka
No okres majówki niestety dużo droższy jest. Potem ceny spadają żeby znów w gore latem iść trzeba wiedzieć kiedy jeździćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Alex, super
A ja poćwiczyłam, jutro też pójdę
W tesco znalazłam piórnik FC Barcelona, choc on by się ucieszył z każdego bo to takie wdzięczne dziecko jest.
Mężowi kupiłam koszulki bo jak dziad łazi mi po domu i w ogóle.
Hahaha dziad-świetne określenie na pewno sie ucieszy no młody tez na pewno szczęśliwy będzie że ma cos fajnegohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Hahaha dziad-świetne określenie na pewno sie ucieszy no młody tez na pewno szczęśliwy będzie że ma cos fajnego
serio... Podarte ma i przykrótkie... kupiłam mu 4 koszulki i wywalam od razu tamte -
Za wszystko z full ubezpieczeniem daliśmy 3710. Muszę jeszcze wymienić paszport, bo mam na panieńskie nazwisko I wizy turystyczne ok 50 dolarów za nas dwoje(po 25), ale to przed samą wycieczką. Były tańsze wycieczki, ale nie w takich wypaśnych hotelach i gorszy standard. Z Katowic mamy wylot
Seli koszulki dla faceta to radość jak dla nas cały zestaw ubrań Mój mąż często kupuje koszulki, a później zapomina że je ma i wiszą z metkami w szafie
My ok 18 idziemy do znajomych. W końcu mogę ubrać moją sweet koszulę w pandy, a nie ciągle właśnie jak dziad chodzę Bo tak to w pracy zwykłe leginsy albo dresy, koszulka i tyle Rzadko mam szansę ładnie się ubrać, bo nie ma okazjiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Za wszystko z full ubezpieczeniem daliśmy 3710. Muszę jeszcze wymienić paszport, bo mam na panieńskie nazwisko I wizy turystyczne ok 50 dolarów za nas dwoje(po 25), ale to przed samą wycieczką. Były tańsze wycieczki, ale nie w takich wypaśnych hotelach i gorszy standard. Z Katowic mamy wylot
Seli koszulki dla faceta to radość jak dla nas cały zestaw ubrań Mój mąż często kupuje koszulki, a później zapomina że je ma i wiszą z metkami w szafie
My ok 18 idziemy do znajomych. W końcu mogę ubrać moją sweet koszulę w pandy, a nie ciągle właśnie jak dziad chodzę Bo tak to w pracy zwykłe leginsy albo dresy, koszulka i tyle Rzadko mam szansę ładnie się ubrać, bo nie ma okazji
To niezła okazja trzeba powiedzieć za taki full wypas... Nic tylko jechać i wypoczywać
Co do ubrań - ja tez sie zawsze cieszę jak mogę cos ubrać lepszego niż leginsy i bluzkę do pracy bo tez przecież z dziećmi pracowałam to wyglądało to tak samohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:My wynajmujemy i mamy maleństwo, 36 metrów. Ale sypialnia osobno, salon z aneksem i łazienka Na nas dwoje wystarcza. A chcemy kupić mieszkanie powyżej 60 metrów, żeby 3 pokoje były. Ewentualnie domek ale w mieście rodzinnym wtedy, bo ceny takie jak w Opolu za małe mieszkanko
Jedziemy do Egiptu!!! Jednak pod koniec maja, od 26 maja do 2 czerwca 4,5 gwiazdkowy hotel z aqua parkiem, All Inclusive Wszystko zarezerwowane, zaliczka wpłacona Jestem mega nakręcona i szczęśliwa. Cudowny prezent okołourodzinowy dla mnie i męża, bo on majowy a ja czerwcowa. Do tego w czerwcu 10 rocznica związku, rok po ślubie będzie i w ogóle, same okazje Któraś z was była w Egipcie? Dla nas to pierwsza taka wycieczka, pierwszy raz samolotem i w ogóle Jest na co czekać -
Nie znam się ale wydaje się tak... Nie drogo?
Mój nie... Mojemu trzeba kupić a w szafie... Chyba nie wie co ma
Terka - znam to też jako przedszkolanka cały czas drech albo legginsy i zawsze opluta i obśliniona (dzieci niepełnosprawne).
Teraz jako pani nauczyciel to staram się odejść od tego i się w miarę ładnie i stosownie do wieku ubierać bo lubię luźne bluzy, bluzki i jegginsy a mam już parę koszul, spódnice i sukienki, teraz taką luźną marynarkę kupiłam radocha
-
Ja właśnie uwielbiam koszule, mam różnych mnóstwo, a okazji mało żeby się właśnie w nie ubrać I też zawsze obśliniona, opłakana i wymiętolona Jak już są starsi to mniej, ale jak miałam roczne maluchy to masakra, dzień w dzień nowe spodnie I jednak wygodniej siedzieć na dywanie w leginsach niż w jeansach.
My nie byliśmy w podróży poślubnej bo urlopu nie mieliśmy. Teraz będziemy spełniać wszystko To w sumie już niedługo, 3 miesiące ponad Nawet jakby się cudem udało zajść w ciążę to polecę
Trochę mam stres, bo jeszcze samolotem nigdy nie leciałam Za granicę zawsze samochodem, autokarem albo promem Mąż tak samo
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵