X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nigdy nie leciałam :P a za granicą to tylko teraz, na szkolnej wycieczce w Dreznie byłam ;P :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila92 wrote:
    Jak sadzicie?
    Ja się nie sugeruje sikancami.. Tymbardziej tak wcześnie mi tyle razy wyszły takie kreski a nawet I mocniejsze I nic z tego nie wyszło dlatego ja będę robić betę conajmniej 5 dni po terminie @ jeśli nie przyjdzie bo to bezsensowne nakrecanie
    Ale Tobie zycze by to było to czego oczekujesz

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie późnym poludniem ;)
    Plany na dziś to winko i nic nie robienie :D byle przetrwać do poniedziałku, a potem w następnym cyklu lecimy z IUI :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowałam się na pizze na piwnym cieście, z kurczakiem :) Mąż ma dokupić chipsy i posiedzimy przed TV :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam koszule. Mam ich sporo a rzadko kiedy zakładam. Jak gdzieś idziemy do kogoś to zaraz wykorzystuje okazje i w koszule albo sukienkę się wbijam (w te w które sie jeszcze mieszczę :P ) :)
    Nam sie plany na weekend zmieniły, znajomi odwołali przyjazd (swoja droga już chyba 3 raz i zaczynam nabierać wrażenia ze woleliby żebyśmy my do nich jeździli, że lepiej się czują jako gospodarze niż goście...) więc nie mamy żadnych planów. Wysprzątaliśmy wspólnie kuchnie z nudów :P teraz gotuje sie żurek na obiadokolacje, mąż od tygodnia gitarę o niego truje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wlasnie robimy carbonare!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie? :)

Seli my wczoraj byliśmy na pizzy :D musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 17:20

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Seli my wczoraj byliśmy na pizzy :D musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol :/

W dół? To chyba dobrze :P

Ja wczoraj robiłam z brokułami, dziś na guinessie :D i bbqu, a mieliśmy wyjść ale mi się nie chce, chętnie posiedzę przed tv :)

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy zle napisalam :D w gore leciii :D
    My tez zaraz jakis film i pod kocyk :) chociaż dosiega mnie juz przed okresowe wqrwienie :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Yyy zle napisalam :D w gore leciii :D
    My tez zaraz jakis film i pod kocyk :) chociaż dosiega mnie juz przed okresowe wqrwienie :D

Ja mam owulacyjnego doła :P

Byłam na siłce a od grudnia mi waga spada w dół :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja mam owulacyjnego doła :P

Byłam na siłce a od grudnia mi waga spada w dół :P

To chyba dobrze ze spada? ;) czy chcesz żeby do góry trochę poszła? :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    To chyba dobrze ze spada? ;) czy chcesz żeby do góry trochę poszła? :D

Nie, ja chcę by spadała :D bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo :P :) ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze.

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to :P mam wino, także nie będzie zle :D

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli a ile masz wzrostu? ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

O tak :P brzuszek bardzo szybko mi wybił w przód :P chyba w 3 miesiącu :P teraz miałam wrażenie że dalej nie rośnie i zmartwiło mnie to ale dzisiaj sie przyjrzałam to jednak jest większy... Odetchnęłam :D
    Ale ogólnie jak cokolwiek bardziej dopasowanego założę to nie da sie ukryć już nic :P na szczęście mam trochę ubrań które sie dopasowują do sytuacji i nie muszę ich chować na dno szafy :D ale wiosna będą zakuuupy na 100% bo aż tak elastycznych ubrań nie mam :P

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to :P mam wino, także nie będzie zle :D

Winko na wieczór dobra rzecz ;)

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    165 :P

Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę :P a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore :P

Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży :P Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    165 :P

Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę :P a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore :P

Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży :P Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie...

Kobieto to Ty masz dobrą wagę... Jakie 58kg? Chcesz żeby Cie wiatr zdmuchnął? :D
    Aaa już wiem-BMI.. Eh szaleństwo z nim :P dziwne normy mają :P nas uczyli BMI ale bardziej wiarygodne co mi sie bardziej podobało z wyliczeń to ze wzrost -100 ;) taka waga podobno najlepsza dla człowieka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:01

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 160 cm a teraz waże 55 kg i widze jakie mam faldy na brzuchu :O
    Od listopada bylam na diecie chodakowskiej to zlecialo do 52 kg i było ok :D ale od świat sobie za duzo pozwoliłam i znow waga w górę :/ kurde Seli to gdzie Ty trzymasz te kilogramy? :O ja siedzieć mam na czym, nogi by mogły byc chudsze a piersi to takie normalne do postury :P

• alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie, ja chcę by spadała :D bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo :P :) ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze.

No to waga dobra jak na Twój wzrost :)
    Ja mam 161cm, waga 53kg, a też noszę rozmiar 36 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:16

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ