X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nigdy nie leciałam :P a za granicą to tylko teraz, na szkolnej wycieczce w Dreznie byłam ;P :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila92 wrote:
    Jak sadzicie?
    Ja się nie sugeruje sikancami.. Tymbardziej tak wcześnie mi tyle razy wyszły takie kreski a nawet I mocniejsze I nic z tego nie wyszło dlatego ja będę robić betę conajmniej 5 dni po terminie @ jeśli nie przyjdzie bo to bezsensowne nakrecanie
    Ale Tobie zycze by to było to czego oczekujesz

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie późnym poludniem ;)
    Plany na dziś to winko i nic nie robienie :D byle przetrwać do poniedziałku, a potem w następnym cyklu lecimy z IUI :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowałam się na pizze na piwnym cieście, z kurczakiem :) Mąż ma dokupić chipsy i posiedzimy przed TV :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam koszule. Mam ich sporo a rzadko kiedy zakładam. Jak gdzieś idziemy do kogoś to zaraz wykorzystuje okazje i w koszule albo sukienkę się wbijam (w te w które sie jeszcze mieszczę :P ) :)
    Nam sie plany na weekend zmieniły, znajomi odwołali przyjazd (swoja droga już chyba 3 raz i zaczynam nabierać wrażenia ze woleliby żebyśmy my do nich jeździli, że lepiej się czują jako gospodarze niż goście...) więc nie mamy żadnych planów. Wysprzątaliśmy wspólnie kuchnie z nudów :P teraz gotuje sie żurek na obiadokolacje, mąż od tygodnia gitarę o niego truje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wlasnie robimy carbonare!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie? :)

Seli my wczoraj byliśmy na pizzy :D musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 17:20

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Seli my wczoraj byliśmy na pizzy :D musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol :/

W dół? To chyba dobrze :P

Ja wczoraj robiłam z brokułami, dziś na guinessie :D i bbqu, a mieliśmy wyjść ale mi się nie chce, chętnie posiedzę przed tv :)

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy zle napisalam :D w gore leciii :D
    My tez zaraz jakis film i pod kocyk :) chociaż dosiega mnie juz przed okresowe wqrwienie :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Yyy zle napisalam :D w gore leciii :D
    My tez zaraz jakis film i pod kocyk :) chociaż dosiega mnie juz przed okresowe wqrwienie :D

Ja mam owulacyjnego doła :P

Byłam na siłce a od grudnia mi waga spada w dół :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja mam owulacyjnego doła :P

Byłam na siłce a od grudnia mi waga spada w dół :P

To chyba dobrze ze spada? ;) czy chcesz żeby do góry trochę poszła? :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    To chyba dobrze ze spada? ;) czy chcesz żeby do góry trochę poszła? :D

Nie, ja chcę by spadała :D bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo :P :) ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze.

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to :P mam wino, także nie będzie zle :D

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli a ile masz wzrostu? ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

O tak :P brzuszek bardzo szybko mi wybił w przód :P chyba w 3 miesiącu :P teraz miałam wrażenie że dalej nie rośnie i zmartwiło mnie to ale dzisiaj sie przyjrzałam to jednak jest większy... Odetchnęłam :D
    Ale ogólnie jak cokolwiek bardziej dopasowanego założę to nie da sie ukryć już nic :P na szczęście mam trochę ubrań które sie dopasowują do sytuacji i nie muszę ich chować na dno szafy :D ale wiosna będą zakuuupy na 100% bo aż tak elastycznych ubrań nie mam :P

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to :P mam wino, także nie będzie zle :D

Winko na wieczór dobra rzecz ;)

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    165 :P

Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę :P a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore :P

Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży :P Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    165 :P

Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę :P a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore :P

Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży :P Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie...

Kobieto to Ty masz dobrą wagę... Jakie 58kg? Chcesz żeby Cie wiatr zdmuchnął? :D
    Aaa już wiem-BMI.. Eh szaleństwo z nim :P dziwne normy mają :P nas uczyli BMI ale bardziej wiarygodne co mi sie bardziej podobało z wyliczeń to ze wzrost -100 ;) taka waga podobno najlepsza dla człowieka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:01

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 160 cm a teraz waże 55 kg i widze jakie mam faldy na brzuchu :O
    Od listopada bylam na diecie chodakowskiej to zlecialo do 52 kg i było ok :D ale od świat sobie za duzo pozwoliłam i znow waga w górę :/ kurde Seli to gdzie Ty trzymasz te kilogramy? :O ja siedzieć mam na czym, nogi by mogły byc chudsze a piersi to takie normalne do postury :P

• alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie, ja chcę by spadała :D bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo :P :) ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze.

No to waga dobra jak na Twój wzrost :)
    Ja mam 161cm, waga 53kg, a też noszę rozmiar 36 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:16

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ