Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Też nigdy nie leciałam a za granicą to tylko teraz, na szkolnej wycieczce w Dreznie byłam ;P
-
Kamila92 wrote:Jak sadzicie?
Ale Tobie zycze by to było to czego oczekujesz
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Witam sie późnym poludniem
Plany na dziś to winko i nic nie robienie byle przetrwać do poniedziałku, a potem w następnym cyklu lecimy z IUI25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ja zdecydowałam się na pizze na piwnym cieście, z kurczakiem Mąż ma dokupić chipsy i posiedzimy przed TV
-
Ja uwielbiam koszule. Mam ich sporo a rzadko kiedy zakładam. Jak gdzieś idziemy do kogoś to zaraz wykorzystuje okazje i w koszule albo sukienkę się wbijam (w te w które sie jeszcze mieszczę )
Nam sie plany na weekend zmieniły, znajomi odwołali przyjazd (swoja droga już chyba 3 raz i zaczynam nabierać wrażenia ze woleliby żebyśmy my do nich jeździli, że lepiej się czują jako gospodarze niż goście...) więc nie mamy żadnych planów. Wysprzątaliśmy wspólnie kuchnie z nudów teraz gotuje sie żurek na obiadokolacje, mąż od tygodnia gitarę o niego trujehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie?
Seli my wczoraj byliśmy na pizzy musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dolWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 17:20
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie?
Seli my wczoraj byliśmy na pizzy musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol
W dół? To chyba dobrze
Ja wczoraj robiłam z brokułami, dziś na guinessie i bbqu, a mieliśmy wyjść ale mi się nie chce, chętnie posiedzę przed tv -
Sylwiaa992 wrote:Yyy zle napisalam w gore leciii
My tez zaraz jakis film i pod kocyk chociaż dosiega mnie juz przed okresowe wqrwienie
Ja mam owulacyjnego doła
Byłam na siłce a od grudnia mi waga spada w dół -
terka wrote:To chyba dobrze ze spada? czy chcesz żeby do góry trochę poszła?
Nie, ja chcę by spadała bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze. -
Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to mam wino, także nie będzie zle25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie?
O tak brzuszek bardzo szybko mi wybił w przód chyba w 3 miesiącu teraz miałam wrażenie że dalej nie rośnie i zmartwiło mnie to ale dzisiaj sie przyjrzałam to jednak jest większy... Odetchnęłam
Ale ogólnie jak cokolwiek bardziej dopasowanego założę to nie da sie ukryć już nic na szczęście mam trochę ubrań które sie dopasowują do sytuacji i nie muszę ich chować na dno szafy ale wiosna będą zakuuupy na 100% bo aż tak elastycznych ubrań nie mamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Ja mam humor nawet ok, chociaż jak badalam szyjke to troszke sluzu bylo ciemniejszego, ale nie brazowy. Później juz normalny. Takze zobaczymy co to mam wino, także nie będzie zle
Winko na wieczór dobra rzeczSylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
165
Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore
Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie... -
Seli wrote:165
Ale brzucha i tyłka, ud nie mam wielkich, nie są patykami ale są dość zwyczajne, jeszcze w 36 spodnie się mieszczę a bluzki od zawsze L , XL bo mam piersi spore
Ja miałam tylko rano trochę krwi ale więcej jej nie ma. Najlepsze jest to, że nawet przy owulacji to wiem, że nie będę w ciąży Teraz to i tak bez znaczenia ale czy za parę miesięcy się coś zmieni? Pewnie nie...
Kobieto to Ty masz dobrą wagę... Jakie 58kg? Chcesz żeby Cie wiatr zdmuchnął?
Aaa już wiem-BMI.. Eh szaleństwo z nim dziwne normy mają nas uczyli BMI ale bardziej wiarygodne co mi sie bardziej podobało z wyliczeń to ze wzrost -100 taka waga podobno najlepsza dla człowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:01
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja mam 160 cm a teraz waże 55 kg i widze jakie mam faldy na brzuchu
Od listopada bylam na diecie chodakowskiej to zlecialo do 52 kg i było ok ale od świat sobie za duzo pozwoliłam i znow waga w górę kurde Seli to gdzie Ty trzymasz te kilogramy? ja siedzieć mam na czym, nogi by mogły byc chudsze a piersi to takie normalne do postury25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Seli wrote:Nie, ja chcę by spadała bo ważę i tak 67 kg (choć czuje się dobrze i wyglądam dobrze:P ) to jednak mój pułap to 58 kg ;P czyli tak 9 kg za dużo ale chyba nie mam już takiego parcia by mniej ważyć, w centymetrach widać, że jest dobrze.
No to waga dobra jak na Twój wzrost
Ja mam 161cm, waga 53kg, a też noszę rozmiar 36Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 18:16
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna