Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:no ;( ja mam tez spora asymetrie....
Każda kobieta ma asymetrię lewa strona większa zazwyczaj od prawej (i to nie tylko biust a wszystko łącznie ze stopami )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
O matko jakie Wy szczuplutkie ja mam 163cm wzrostu i ważę 70 kg ale kiedyś miałam 89kg i do wesela schudłam do 61kg no i po ślubie troszkę wróciło niestety
-
U mnie prawy jest ogromny bydle zabić by mogło a mały... mieści się w dłoni męża większy obejmuje dwoma i jeszcze mu "ucieka" także problemy ze stanikiem, muszę mieć wkładkę by było równo... I to sporą wkładkę ;/ nie lubiłam długo swojego biustu, ale teraz... W sumie na tej siłce dziś się tak przeglądałam i się podobam sobie, tak w zgodzie ze sobą, nie muszę być ekstra fit
-
Seli wrote:U mnie prawy jest ogromny bydle zabić by mogło a mały... mieści się w dłoni męża większy obejmuje dwoma i jeszcze mu "ucieka" także problemy ze stanikiem, muszę mieć wkładkę by było równo... I to sporą wkładkę ;/ nie lubiłam długo swojego biustu, ale teraz... W sumie na tej siłce dziś się tak przeglądałam i się podobam sobie, tak w zgodzie ze sobą, nie muszę być ekstra fit
Haha rozwaliłaś mnie bydlakiem
Faktycznie dość dziwna asymetria, ale grunt to akceptacja siebie i drugiej połówkihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:O matko jakie Wy szczuplutkie ja mam 163cm wzrostu i ważę 70 kg ale kiedyś miałam 89kg i do wesela schudłam do 61kg no i po ślubie troszkę wróciło niestety
łał! To sporo (schudłaś) Podziwiam
ja jak byłam opuchnięta to nawet się mnie o ciążę pytali a teraz pytają ile schudłam a różnicy w kg nie ma wielkiej wszyscy myślą, że z 10 kg straciłamMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa992 wrote:Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie?
Seli my wczoraj byliśmy na pizzy musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Seli wrote:łał! To sporo (schudłaś) Podziwiam
ja jak byłam opuchnięta to nawet się mnie o ciążę pytali a teraz pytają ile schudłam a różnicy w kg nie ma wielkiej wszyscy myślą, że z 10 kg straciłam
I niech sobie myślą! czasem można ważyć tyle samo a inaczej wyglądaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Haha rozwaliłaś mnie bydlakiem
Faktycznie dość dziwna asymetria, ale grunt to akceptacja siebie i drugiej połówki
W młodości się wstydziłam... Podejrzewam, że mam wyrobioną prawą rękę mieśnie, nie wiem ale jak zaczęłam chodzić do ginekologa to się pytałam o to i mówili,że ok...
Ale teraz ponowie usg bo ta prawa, większa ma od spodu i boku tak jakby... mocno fioletowe żyły i jakby momentami siniak był tam ogromny, od września tak jest, niby tylko gruczoł był powiększony i miało się to unormować ale mamy już luty ;/ nie boli, nie czuje tam nic takiego ale mimo wszystko... -
MissKathy92 wrote:O matko jakie Wy szczuplutkie ja mam 163cm wzrostu i ważę 70 kg ale kiedyś miałam 89kg i do wesela schudłam do 61kg no i po ślubie troszkę wróciło niestety
Ale samodyscyplina! Byłaś na jakiejś diecie?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:I niech sobie myślą! czasem można ważyć tyle samo a inaczej wyglądać
tak woda w ograniźmie i te sprawy -
Seli wrote:W młodości się wstydziłam... Podejrzewam, że mam wyrobioną prawą rękę mieśnie, nie wiem ale jak zaczęłam chodzić do ginekologa to się pytałam o to i mówili,że ok...
Ale teraz ponowie usg bo ta prawa, większa ma od spodu i boku tak jakby... mocno fioletowe żyły i jakby momentami siniak był tam ogromny, od września tak jest, niby tylko gruczoł był powiększony i miało się to unormować ale mamy już luty ;/ nie boli, nie czuje tam nic takiego ale mimo wszystko...
Tak. Młodość to trudny okres czasu... No i z czasem tej akceptacji sie uczy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Tak. Młodość to trudny okres czasu... No i z czasem tej akceptacji sie uczy...
Niestety, albo stety dużo się w sumie nauczyłam i zmieniłam od tamtej pory -
Seli wrote:Niestety, albo stety dużo się w sumie nauczyłam i zmieniłam od tamtej pory
Jakby tak człowiek był taki mądry jak teraz ale miał te 6-7 lat mniej... marzeniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Jakby tak człowiek był taki mądry jak teraz ale miał te 6-7 lat mniej... marzenie
hehehehe dziś się pytałam męża ile kończę lat i czy aby pamięta, że mam urodziny to powiedział 23 -
alegzi wrote:Ej, ale serio ja przed @ nabieram wody i widzę np. po buzi. Piłeczka
ja mam brzuch i uda... jak ciąża i to taka zaawansowana -
Matko dziewczyny ja chyba największą z Was wszystkich.. Jak zaczęłam dojrzewać i tyg tak ciężko mi coś zrzucić nie wiem czemu choc I pizzy mogę sobie pomarzyć bo od razu by wszystko rosło.. Ja to mam asymetrie cycki wielkie tali troszkę boczki wielkie tylek mały uda hmm średnia czyli jedna wielka opona na brzuchu jakbym koło ratunkowe założyła pod ubrania ehh głupio się przyznać ale przy wzroście 171 wsze 79kg co prawda w grudniu na początku było 85 Ale to bardziej stres niż dieta bo na diecie jestem od ponad roku
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26