X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    no ;( ja mam tez spora asymetrie....

Każda kobieta ma asymetrię ;) lewa strona większa zazwyczaj od prawej (i to nie tylko biust a wszystko łącznie ze stopami :P ) :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jakie Wy szczuplutkie :) ja mam 163cm wzrostu i ważę 70 kg :( ale kiedyś miałam 89kg i do wesela schudłam do 61kg no i po ślubie troszkę wróciło niestety :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie prawy jest ogromny :P bydle zabić by mogło :D a mały... mieści się w dłoni męża :P większy obejmuje dwoma :P i jeszcze mu "ucieka" także problemy ze stanikiem, muszę mieć wkładkę by było równo... I to sporą wkładkę ;/ nie lubiłam długo swojego biustu, ale teraz... W sumie na tej siłce dziś się tak przeglądałam i się podobam sobie, tak w zgodzie ze sobą, nie muszę być ekstra fit :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    U mnie prawy jest ogromny :P bydle zabić by mogło :D a mały... mieści się w dłoni męża :P większy obejmuje dwoma :P i jeszcze mu "ucieka" także problemy ze stanikiem, muszę mieć wkładkę by było równo... I to sporą wkładkę ;/ nie lubiłam długo swojego biustu, ale teraz... W sumie na tej siłce dziś się tak przeglądałam i się podobam sobie, tak w zgodzie ze sobą, nie muszę być ekstra fit :P

Haha rozwaliłaś mnie bydlakiem :D
    Faktycznie dość dziwna asymetria, ale grunt to akceptacja siebie i drugiej połówki ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    O matko jakie Wy szczuplutkie :) ja mam 163cm wzrostu i ważę 70 kg :( ale kiedyś miałam 89kg i do wesela schudłam do 61kg no i po ślubie troszkę wróciło niestety :(

łał! To sporo :D (schudłaś) :P Podziwiam :)

ja jak byłam opuchnięta to nawet się mnie o ciążę pytali :P a teraz pytają ile schudłam :P a różnicy w kg nie ma wielkiej :P wszyscy myślą, że z 10 kg straciłam :P

MissKathy92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka widac juz brzuszek? Czujesz juz dzidzie? :)

Seli my wczoraj byliśmy na pizzy :D musze sie znow za sibie wziąść bo mialam fajna wage a znow idzie w dol :/
    Z chęcią się zamienię :)moja stoi w miejscu a mogła by iść w dol

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    łał! To sporo :D (schudłaś) :P Podziwiam :)

ja jak byłam opuchnięta to nawet się mnie o ciążę pytali :P a teraz pytają ile schudłam :P a różnicy w kg nie ma wielkiej :P wszyscy myślą, że z 10 kg straciłam :P

I niech sobie myślą! :D czasem można ważyć tyle samo a inaczej wyglądać ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha rozwaliłaś mnie bydlakiem :D
    Faktycznie dość dziwna asymetria, ale grunt to akceptacja siebie i drugiej połówki ;)

W młodości się wstydziłam... Podejrzewam, że mam wyrobioną prawą rękę :P mieśnie, nie wiem :P ale jak zaczęłam chodzić do ginekologa to się pytałam o to :P i mówili,że ok...
    Ale teraz ponowie usg bo ta prawa, większa ma od spodu i boku tak jakby... mocno fioletowe żyły i jakby momentami siniak był tam ogromny, od września tak jest, niby tylko gruczoł był powiększony i miało się to unormować ale mamy już luty ;/ nie boli, nie czuje tam nic takiego ale mimo wszystko...

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Ale samodyscyplina! Byłaś na jakiejś diecie? :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    I niech sobie myślą! :D czasem można ważyć tyle samo a inaczej wyglądać ;)

tak :) woda w ograniźmie i te sprawy :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    W młodości się wstydziłam... Podejrzewam, że mam wyrobioną prawą rękę :P mieśnie, nie wiem :P ale jak zaczęłam chodzić do ginekologa to się pytałam o to :P i mówili,że ok...
    Ale teraz ponowie usg bo ta prawa, większa ma od spodu i boku tak jakby... mocno fioletowe żyły i jakby momentami siniak był tam ogromny, od września tak jest, niby tylko gruczoł był powiększony i miało się to unormować ale mamy już luty ;/ nie boli, nie czuje tam nic takiego ale mimo wszystko...

Tak. Młodość to trudny okres czasu... No i z czasem tej akceptacji sie uczy...

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:

Niestety, albo stety :) dużo się w sumie nauczyłam i zmieniłam od tamtej pory :P

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:

Dokładnie, ciężkie to czasy, ale trzeba było przeżyć :)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Niestety, albo stety :) dużo się w sumie nauczyłam i zmieniłam od tamtej pory :P

Jakby tak człowiek był taki mądry jak teraz ale miał te 6-7 lat mniej... :P marzenie :D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    tak :) woda w ograniźmie i te sprawy :P

Ej, ale serio ja przed @ nabieram wody i widzę np. po buzi. Piłeczka :)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dokładnie, ciężkie to czasy, ale trzeba było przeżyć :)

Jakoś żeśmy przetrwały :P teraz czas na młodzież :P :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Jakby tak człowiek był taki mądry jak teraz ale miał te 6-7 lat mniej... :P marzenie :D

hehehehe ;D dziś się pytałam męża ile kończę lat i czy aby pamięta, że mam urodziny to powiedział 23 :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Ej, ale serio ja przed @ nabieram wody i widzę np. po buzi. Piłeczka :)

ja mam brzuch i uda... jak ciąża :P i to taka zaawansowana :P

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko dziewczyny :( ja chyba największą z Was wszystkich.. Jak zaczęłam dojrzewać i tyg tak ciężko mi coś zrzucić nie wiem czemu choc I pizzy mogę sobie pomarzyć bo od razu by wszystko rosło.. Ja to mam asymetrie cycki wielkie tali troszkę boczki wielkie tylek mały uda hmm średnia czyli jedna wielka opona na brzuchu jakbym koło ratunkowe założyła pod ubrania :( ehh głupio się przyznać ale przy wzroście 171 wsze 79kg co prawda w grudniu na początku było 85 Ale to bardziej stres niż dieta bo na diecie jestem od ponad roku

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Jakoś żeśmy przetrwały :P teraz czas na młodzież :P :D

Jak czasem patrzę na moją siostrę to ciężko mi uwierzyć, że ma, aż takie pstro w głowie.

1cs z CLO
‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ