Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wcięcie w talii biodra wąskie i brzuch nie jest odstający jakoś mocno, wręcz lekko. Ja mam bardzo dobrą przemianę materii, na diecie żadnej nigdy nie byłam
-
Seli wrote:Ja mam wcięcie w talii biodra wąskie i brzuch nie jest odstający jakoś mocno, wręcz lekko. Ja mam bardzo dobrą przemianę materii, na diecie żadnej nigdy nie byłam
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
alegzi wrote:Ale samodyscyplina! Byłaś na jakiejś diecie?
-
Martusiaa wrote:Matko dziewczyny ja chyba największą z Was wszystkich.. Jak zaczęłam dojrzewać i tyg tak ciężko mi coś zrzucić nie wiem czemu choc I pizzy mogę sobie pomarzyć bo od razu by wszystko rosło.. Ja to mam asymetrie cycki wielkie tali troszkę boczki wielkie tylek mały uda hmm średnia czyli jedna wielka opona na brzuchu jakbym koło ratunkowe założyła pod ubrania ehh głupio się przyznać ale przy wzroście 171 wsze 79kg co prawda w grudniu na początku było 85 Ale to bardziej stres niż dieta bo na diecie jestem od ponad roku
Ooo stres dużo daje...
Co do diety... Można byc na diecie i efektów nie mieć jeśli sie zdrowego żywienia nie wdroży jako styl życia... Bo człowiek i na głodówce może stać w miejscu bo glowa wiele dajehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Martusiaa wrote:A podobno na io się tyle I ciężko zrzucić jak nie leczona
nie wiem odkąd pamiętam żarłam niezdrowo i w sumie same słodycze i pizze. od ok. 3 lat jem nieco lepiej, staram się urozmaicać posiłki ale jest ciężko
Mi endo powiedział, że gdyby nie starania to można by olać te moje io -
alegzi wrote:Jak czasem patrzę na moją siostrę to ciężko mi uwierzyć, że ma, aż takie pstro w głowie.
Człowiek się nagle przekonuje że jednak można aż tak mieć pstro jak patrzy ja mam siostrzenice, ktora teraz do liceum poszła i tak czasem obserwuje ja i jej znajomych (na fb bo mieszka jakieś 500km ode mnie) to zastanawiam sie czy mysmy tez takie były? niby rozsadne a jednak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ooo stres dużo daje...
Co do diety... Można byc na diecie i efektów nie mieć jeśli sie zdrowego żywienia nie wdroży jako styl życia... Bo człowiek i na głodówce może stać w miejscu bo glowa wiele daje
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa wrote:Dodam że już 3 dietetyk od roku
a robiłaś jakieś badania czemu tak? Słyszałam o jakiś dietach ustawianych na podstawie jakiegoś genu -
Martusiaa wrote:Dodam że już 3 dietetyk od roku
To ciekawe... Faktycznie moze warto zerknąć na jakieś badania bo to do końca normalne nie jest.. Ruchu Ci nie brakuje przecież...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:A masz ilość kcal na dzień?
Wkurzam się jak widzę jak się dziewczyny obrzeraja I są chude .. A ja liczę każdy kęs I taki pasztet
6 cs
Beta hcg
-
Nie zawsze to tarczyca, czy io... Może to coś jeszcze innego? spróbuj może genetycznych badań?
-
Seli wrote:Nie zawsze to tarczyca, czy io... Może to coś jeszcze innego? spróbuj może genetycznych badań?
6 cs
Beta hcg