Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest już bardzo poważny temat. Ogólnie bardzo lubie dzieci ale zastanawiam się czy obdarzyłabym tą samą miłością takiego szkraba? Kurcze mam nadzieję że tak. Kiedyś mój mąż powiedział że jeśli w ogóle nie moglibysmy miec dzieci to na pewno by się nad tym zastanowil.
-
Ja tez już weekend, właśnie jedziemy do rodziców: ) od razu po pracy wyjechaliśmy i mama juz z obiadkiem czeka, pierogi z kapustą i grzybami mi zrobiła
Ja muszę szukać nowego endokrynologa ;/ dzisiaj do mnir zadzwonili ze na mój pakiet rozwiązali umowę w placówce z endokrynologiem z Medicovera. I muszę dzwonić do Medicovera teraz żeby mi zapewnili wizytę w pakiecie, bo nie uśmiecha mi sie płacenie prywatnie za badania a na NFZ to się na wizytę nie doczekam ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny - adopcja to poważna decyzja, ale myślę, że jakby co to bym się zdecydowała. Też zawsze marzyłam dużej rodzinie:)
A ja mam jutro wizytę u gin, jestem ciekawa co mi powie.
Pozdrawiam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dzwoniłam to mi tylko numery do placówek podała, gdzie mam się kontaktować... Ale tak teraz myślę, że jak babka mi powiedziała, że "rozwiązali umowę z endokrynologiem", to pewnie go po prostu zwolnili. Spróbuję w drugiej placówce, ale to w poniedziałek dopiero.
Ja obiadek już zjadłam, pierogi pyszne moja mama zrobiła Teraz mnie senność złapała. Chyba się pójdę niedługo wykąpać i może coś obejrzę, mąż poszedł do swojej mamy w odwiedziny (mieszkaliśmy na tej samej ulicy, więc daleko nie ma)
A co do adopcji - też o tym rozmawialiśmy. Jeśli za jakiś czas naprawdę się nie uda i wyczerpiemy wszystkie opcje to rozważymy adopcję. Ale chciałabym chociaż pierwsze dziecko urodzić Pewnie wiecie o czym mówię - chciałabym po prostu być w ciąży, doświadczyć tego wszystkiego. Macierzyństwa od początku życia dziecka
Jakie plany na weekend macie, dziewczyny?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, doskonale rozumiemy
Plany na weekend? Hmm ja jutro przejdę się na zakupy. Co prawda byłam wczoraj, ale nie kupiłam sukienki może jutro coś znajdę. A przy okazji spojrzę też na prezent dla siostry. Myślałam o jakiejś ładnej koszuli. No nic, zobaczymy. A w niedzielę wyjeżdżamy z Madrytu. Chcemy zobaczyć jedną miejscowość.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jasne i wiadome ze każda z nas chciałaby swoje miec takie swoje od kropki milimetrowej i ze taki szkrab potrzebuje miłości i uwagi jakiej nigdy nie dostał wiec to łatwe zadanie nie jest. Ale jeśli można takiemu dziecku pomoc wystartować w życie z innej perspektywy niż DD to dlaczego nie. Nie wiem jeszcze jak u nas będzie ale jesteśmy otwarci na takie rozwiązanie
Alex-biedna musisz szukać znów kogoś... Ale będzie dobrze zobaczysz
My jutro plany mamy bardzo określone - totalne lenistwo. Pewnie pogody dalej nie będzie normalnej a mężowi potrzebne jest takie wyluzowanie po tym tygodniu. Wiec pewnie tylki do góry i reszta w nosie i ugotować kwaśnicę! Och chodzi za mną zakupy dzisiaj zrobiliśmy jutro wspólne gotowanie ❤https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Totalne lenistwo - plan idealny My jutro może pójdziemy wieczorem do znajomych, ale to jeszcze nie wiadome. Bardziej skłaniamy się ku opcji zaproponowanej przez Terkę
alegzi, ja też wolę wszystko zrobić zawsze w piątek A cały weekend jesteśmy u rodziców, więc gotowanie też z głowy Odpoczniemy sobie fizycznie i psychicznie. Jak nie będzie padało to jutro od rana na działkę idziemy, trzeba przed zimą wszystko ogarnąć a to wbrew pozorom nas bardziej odpręża, niż męczy Takie prace na działceLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O tak działka odpręża nawet jak meczy. Jak ja bym taka chciala...
Haha widzę mój plan wam sie podoba-nam również!
Alegzi-dawno nie robiłam mam nadzieje ze pamiętam wszystko jeszcze zeby wyszła taka jak jadłam w górach (i gdzie sie jej uczyłam), bo taka udawana niby fajna ale to nie to... Ale dotrzeć w stanie jadalnym do was? Moze byc ciężkohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam z małych zakupów jedzeniowych. Wpadłam na pomysł, że w internecie poszukam inspiracji na obiady na cały tydzień. Przynajmniej głownienie się nad tym co przyrządzić będę miała z głowy.
Miłej soboty i odpoczywajcie1cs z CLO
-
Ja też kiedyś ustalałam "menu" przed zakupami, ale po jakimś czasie się zapał skończył, bo mieliśmy ochotę na inne posiłki, niż sobie zaplanowaliśmy
Dzisiaj mama zrobi na obiad placka po węgiersku A wieczorem idziemy do znajomych na parapetówkę Ja pewnie będę bawić się tylko z ich 4-miesięczną córeczką, ale mąż stwierdził, że sobie coś wypije. A to dziwne, bo on alkoholu raczej nie tyka Z takiej okazji wypije
Ja dzisiaj miałam zakupy kosmetykowe, bo jak wpadłam do Rossmanna to stwierdziłam, że wszystko mi się pokończyło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, zrobiłam tylko listę do piątku i już skończyła mi się wena
Widzę, że sobotę macie i bedziecie mieli udaną. Parapetówka? Hmm też bym poszła. Już nie pamiętam kiedy byłam na takiej domowej imprezce.1cs z CLO
-
Nasze lenistwo przekładamy na jutro. Dzisiaj zakupy pełną gębą łącznie z droga nie było nas 3h. Zawsze jak zaplanujemy to sie tak kończy ani czasu na zrobienie kwaśnicy ani leżenia na tyłku. Nogi mi jedynie do tylka włażą od tego chodzeniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm