Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest już bardzo poważny temat. Ogólnie bardzo lubie dzieci ale zastanawiam się czy obdarzyłabym tą samą miłością takiego szkraba? Kurcze mam nadzieję że tak. Kiedyś mój mąż powiedział że jeśli w ogóle nie moglibysmy miec dzieci to na pewno by się nad tym zastanowil.
-
Ja tez już weekend, właśnie jedziemy do rodziców: ) od razu po pracy wyjechaliśmy i mama juz z obiadkiem czeka, pierogi z kapustą i grzybami mi zrobiła
Ja muszę szukać nowego endokrynologa ;/ dzisiaj do mnir zadzwonili ze na mój pakiet rozwiązali umowę w placówce z endokrynologiem z Medicovera. I muszę dzwonić do Medicovera teraz żeby mi zapewnili wizytę w pakiecie, bo nie uśmiecha mi sie płacenie prywatnie za badania a na NFZ to się na wizytę nie doczekam ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny - adopcja to poważna decyzja, ale myślę, że jakby co to bym się zdecydowała. Też zawsze marzyłam dużej rodzinie:)
A ja mam jutro wizytę u gin, jestem ciekawa co mi powie.
Pozdrawiam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dzwoniłam to mi tylko numery do placówek podała, gdzie mam się kontaktować... Ale tak teraz myślę, że jak babka mi powiedziała, że "rozwiązali umowę z endokrynologiem", to pewnie go po prostu zwolnili. Spróbuję w drugiej placówce, ale to w poniedziałek dopiero.
Ja obiadek już zjadłam, pierogi pyszne moja mama zrobiłaTeraz mnie senność złapała. Chyba się pójdę niedługo wykąpać i może coś obejrzę, mąż poszedł do swojej mamy w odwiedziny (mieszkaliśmy na tej samej ulicy, więc daleko nie ma)
A co do adopcji - też o tym rozmawialiśmy. Jeśli za jakiś czas naprawdę się nie uda i wyczerpiemy wszystkie opcje to rozważymy adopcję. Ale chciałabym chociaż pierwsze dziecko urodzićPewnie wiecie o czym mówię - chciałabym po prostu być w ciąży, doświadczyć tego wszystkiego. Macierzyństwa od początku życia dziecka
Jakie plany na weekend macie, dziewczyny?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, doskonale rozumiemy
Plany na weekend? Hmm ja jutro przejdę się na zakupy. Co prawda byłam wczoraj, ale nie kupiłam sukienkimoże jutro coś znajdę. A przy okazji spojrzę też na prezent dla siostry. Myślałam o jakiejś ładnej koszuli. No nic, zobaczymy. A w niedzielę wyjeżdżamy z Madrytu. Chcemy zobaczyć jedną miejscowość.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jasne i wiadome ze każda z nas chciałaby swoje miec takie swoje od kropki milimetrowej
i ze taki szkrab potrzebuje miłości i uwagi jakiej nigdy nie dostał wiec to łatwe zadanie nie jest. Ale jeśli można takiemu dziecku pomoc wystartować w życie z innej perspektywy niż DD to dlaczego nie. Nie wiem jeszcze jak u nas będzie ale jesteśmy otwarci na takie rozwiązanie
Alex-biedna musisz szukać znów kogoś... Ale będzie dobrze zobaczysz
My jutro plany mamy bardzo określone - totalne lenistwo. Pewnie pogody dalej nie będzie normalnej a mężowi potrzebne jest takie wyluzowanie po tym tygodniu. Wiec pewnie tylki do góry i reszta w nosiei ugotować kwaśnicę! Och chodzi za mną
zakupy dzisiaj zrobiliśmy jutro wspólne gotowanie ❤
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Totalne lenistwo - plan idealny
My jutro może pójdziemy wieczorem do znajomych, ale to jeszcze nie wiadome. Bardziej skłaniamy się ku opcji zaproponowanej przez Terkę
alegzi, ja też wolę wszystko zrobić zawsze w piątekA cały weekend jesteśmy u rodziców, więc gotowanie też z głowy
Odpoczniemy sobie fizycznie i psychicznie. Jak nie będzie padało to jutro od rana na działkę idziemy, trzeba przed zimą wszystko ogarnąć
a to wbrew pozorom nas bardziej odpręża, niż męczy
Takie prace na działce
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O tak działka odpręża nawet jak meczy. Jak ja bym taka chciala...
Haha widzę mój plan wam sie podoba-nam również!
Alegzi-dawno nie robiłam mam nadzieje ze pamiętam wszystko jeszcze zeby wyszła taka jak jadłam w górach (i gdzie sie jej uczyłam), bo taka udawana niby fajna ale to nie to... Ale dotrzeć w stanie jadalnym do was? Moze byc ciężkohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam z małych zakupów jedzeniowych. Wpadłam na pomysł, że w internecie poszukam inspiracji na obiady na cały tydzień. Przynajmniej głownienie się nad tym co przyrządzić będę miała z głowy.
Miłej soboty i odpoczywajcie1cs z CLO
-
Ja też kiedyś ustalałam "menu" przed zakupami, ale po jakimś czasie się zapał skończył, bo mieliśmy ochotę na inne posiłki, niż sobie zaplanowaliśmy
Dzisiaj mama zrobi na obiad placka po węgierskuA wieczorem idziemy do znajomych na parapetówkę
Ja pewnie będę bawić się tylko z ich 4-miesięczną córeczką, ale mąż stwierdził, że sobie coś wypije. A to dziwne, bo on alkoholu raczej nie tyka
Z takiej okazji wypije
Ja dzisiaj miałam zakupy kosmetykowe, bo jak wpadłam do Rossmanna to stwierdziłam, że wszystko mi się pokończyło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, zrobiłam tylko listę do piątku i już skończyła mi się wena
Widzę, że sobotę macie i bedziecie mieli udaną. Parapetówka? Hmm też bym poszła. Już nie pamiętam kiedy byłam na takiej domowej imprezce.1cs z CLO
-
Nasze lenistwo przekładamy na jutro. Dzisiaj zakupy pełną gębą łącznie z droga nie było nas 3h. Zawsze jak zaplanujemy to sie tak kończy
ani czasu na zrobienie kwaśnicy ani leżenia na tyłku. Nogi mi jedynie do tylka włażą od tego chodzenia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm