Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No No dziewczyny ;p myśle ze macie racje hehe
ja tam dzisiaj na spokojnie póki co na wspólnej m jak miłość zaraz ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Czesc dziewczyny widzę u was intensywnie!
Mysmy mieli oglądać "zwierzogród"-to ta bajka o ktora alegzi pytałaś
Ale u nas akcja lepsza niż niejeden film...
Pojechaliśmy do tych znajomych, siedzimy sobie gadamy i oni cos o wynikach badan zaczęli gadać ze facet ma niezbyt dobre... Pokazali mi wyniki i stwierdziłam ze to jakiś błąd musi byc. Ale nie... Laboratorium niektóre parametry wręcz podwójnie sprawdzało... Okazało sie ze chlop ma ostrą anemie (bardzo niski poziom żelaza i praktycznie brak ferrytyny!)
Jak mu o tym powiedziałam to sie chłop załamał i w zaparte szedł ze dobrze sie czuje... Posłałam męża do apteki po żelazo, wit C i D.
Wrócił, zjedliśmy kolacje i jakos tak wyszlo ze my babeczki zaczęłyśmy gadać sobie osobno, faceci osobno.. I znajomy jakiś nijaki się zrobił i mąż mnie woła, patrzę na niego i do znajomej-masz ciśnieniomierz? Okazało sie ze ma... Zmusiliśmy go do zmierzenia (bo oczywiście dalej "dobrze sie czuje") a tam 141... No jak na faceta co ma niewiele ponad 25 lat to ani dobrze ani w normie... Znów na sile do łózka go posłaliśmy niech poleży zobaczymy co dalej... No i fakt faktem zeszło mu to potem powoli (sprawdzaliśmy za jakiś czas) ale powiem wam akcja niezla jak za plany zwyklego wspólnego spędzenia czasu ze znajomymi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kurczę Terka to niedobrze. Mam nadzieję że pójdzie od razu z tym do lekarza, bo to nie wyjdzie mu na zdrowie.
W ogóle ja też męża poslalam do lekarza i na środę wizytę umowil. Ma ostatnio cos wysokie ciśnienie, a puls w granicach 90 czasem! Moja mama miała taki i leki bierze, nadciśnienie ma. A on sobie nic z tego nie robił
Haha chociaż jak zapodam sobie taka bieliznę to dopiero mu ciśnienie skoczy;p chyba się wybiorę po lekarzu w środę na zakupy, maz i tak do 23 w pracy w tym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:44
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka faktycznie nie ciekawa sytuacja , oby było wszytko dobrze z tym Twoim znajomym ,
ALex widzę żęciem prawidłowo zadziałałna Ciebie tez ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex, no widzisz, czyli warto było sięgnąć po "Greya'a" ;p
Terka, ale żeście mieli historię. Ale dziwi mnie to, ze oni z tymi wynikami do lekarza nie poszli. Jeny żeby mu się odwidziało i niech idzie, bo z anemią nie ma żartów.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mała_Mii wrote:No No dziewczyny ;p myśle ze macie racje hehe
ja tam dzisiaj na spokojnie póki co na wspólnej m jak miłość zaraz ;p
Mnie jakoś wzięło znowu na coś własnego, jakiś biznesik1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Dziewczyny, a oglądałyście to? https://www.cda.pl/video/18249897c/vfilm
Właśnie mi się przypomniało i od razu chce mi się wyć...
Zapisałam sobie, chętnie kiedyś obejrzę
Ja to wyłam przy "Zanim się pojawiłeś" najpierw przy książce później przy filmie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Zapisałam sobie, chętnie kiedyś obejrzę
Ja to wyłam przy "Zanim się pojawiłeś" najpierw przy książce później przy filmie
Nie widziałam. Koleżanka czytała książkę i też sobie chwaliła.1cs z CLO
-
Plamka ja to samo ;( piękny film.
Alegzi ja oglądałam ten film, dlatego sobie przypomniałamteż cudowny, ale taki do obejrzenia samej albo z przyjaciółką właśnie.
Ja sie chyba zaraz biorę za 3 część Greya:p akurat do 23.30 obejrzę, tylko prysznic wezmę; p ale mi zrobiłyście wieczórLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co Ty chcesz mi powiedzieć, że 3 część "Grey'a" jest już na necie?! Ja miałam iść w marcu na to do kina
Ooo no to ja w marcu mam spotkano dzień+noc z przyjaciółką to będę wiedziała co obejrzymy
1cs z CLO
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa - Magda, rocznik 92
Jesteśmy w trakcie starań - w styczniu bardzo się nakręciłam i stwierdziłam, że muszę się teraz uspokoić,dlatego staram się nie analizować każdego możliwego objawy
Ostatnia miesiączka: 26.01.
Okres miałam dostać 22.02. - w tym dniu pobolewal mnie lekko brzuch, następnego dnia zrobiło mi się lekko słabo, a weekend nie miałam na nic siły. Zwalilam na nadchodzącą miesiączkę. Test zrobiłam dziś rano, nawet dwa - oba negatywne. Byłam też u gin, przepisał duphaston 2x1 (albo na wywołanie albo na podtrzymanie) i dała skierowanie na beta hcg.
Czekam na wyniki od rana i się doczekać nie mogępo powrocie do domu spojrzałam jeszcze raz na test i jest cień cienia kreski - wiem że po 12h test nadaje się tylko do kosza, no ale jak wiecie nadzieja jest
A tak o sobie: uwielbiam czytać książki i oglądać beznadziejnie przewidywalne komedie romantyczneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:38