Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Magda
witamy Cię w naszych skromnych progach
Wlaaasnie gdzieee ?Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Cześć Magda, witamy cię serdecznie
Trzymamy kciuki za pozytywną betę
Dziewczyny, na cda znalazłamhttps://www.cda.pl/video/201104470 - trochę ucina obraz chyba, pewnie jakaś kinowa wersja.
Zepsułyście mnie, noooDrugi Grey pod rząd i mąż za kilka dni z łóżka nie wyjdzie, niech no się tylko ta wredna małpa skończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:51
Magdaa21, Sylwiaa992 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na ulotce jest ze nie mogą, ale liczę że moja Pani doktor wiedziała co mówi
)) I czytałam wypowiedzi dziewczyn które w bardziej zaawansowanej ciąży brały ten antybiotyk, na razie mam pozytywne nastawienie
Jestem nowa na forum więc nie do końca jeszcze się orientuję we wszystkim, a chętnie Was poznam - Jesteście już mamami, staracie sie, ciąża? -
Witaj Magda! Dawaj zaraz znać jak się dowiesz cos nt bety
Dziewczyny oczywiście znajomy idzie jutro do lekarza, niech by tylko się zbuntował to by ode mnie po głowie dostał (prócz tego co od narzeczonej oczywiście). Ciekawa jestem co doradzi. Pewnie niewiele więcej niż suplementację bo cóż innego może... Ale zobaczymy. Dzisiaj wyglądał dużo lepiej. Jak dla mnie to był po prostu efekt anemia plus przemęczenie.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Dziękuję za miłe przywitanie i trzymanie kciukow
dam znać czy się udało
Martwi mnie tylko że cały czas biorę cipronex (jeszcze dwa dni) na bakterie i mam nadzieję że jeśli jestem w ciąży to nie zaszkodzi to fasolce
Masz to przepisane przez gin.? Jeśli tak to on wie, że to bierzesz, byłaś ostatnio u niego, wysłał Cię na betę, więc powinno być ok1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Magdaa, no właśnie. Nie masz się czym chyba przejmować skoro przepisał Ci to gin., a wie o Twojej aktualnej sytuacji
Kiedy masz mieć wyniki?
Terka, no na pewno suplementację mu zaleci, ale to zdrowie jest, więc nie ma co odkładać tej wizyty. No zobacz jacy są faceci. Toć to z miotła trzeba go pogonić, bo sam tyłka nie ruszy, on się czuje dobrzeterka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Magdaa21 wrote:Na ulotce jest ze nie mogą, ale liczę że moja Pani doktor wiedziała co mówi
)) I czytałam wypowiedzi dziewczyn które w bardziej zaawansowanej ciąży brały ten antybiotyk, na razie mam pozytywne nastawienie
Jestem nowa na forum więc nie do końca jeszcze się orientuję we wszystkim, a chętnie Was poznam - Jesteście już mamami, staracie sie, ciąża?
Magda-czesto leczenie jest mniejszym złem dla dziecka niż choroba wiec spokojniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Magdaa, no właśnie. Nie masz się czym chyba przejmować skoro przepisał Ci to gin., a wie o Twojej aktualnej sytuacji
Kiedy masz mieć wyniki?
Terka, no na pewno suplementację mu zaleci, ale to zdrowie jest, więc nie ma co odkładać tej wizyty. No zobacz jacy są faceci. Toć to z miotła trzeba go pogonić, bo sam tyłka nie ruszy, on się czuje dobrze
Haha prawda prawda... No zobaczymy czy zleci mu badania czy suplementy. Powiem tak-w życiu takich wyników nie widziałam... A i mam nadzieje nie widzieć więcej...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Jestem nowa na forum więc nie do końca jeszcze się orientuję we wszystkim, a chętnie Was poznam - Jesteście już mamami, staracie sie, ciąża?
Ogólnie możesz luknąć na 1 stronę, bo skrupulatnie zapisujemy jak jakaś zajdzie w ciążę. Ogólnie dużo kobitek zaszło w ciążę od początku tego watku. Może to przez dobroczynny wpływ naszego forumMagdaa21 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Magdaa21 wrote:Jutro rano będą wyniki:) już się doczekać nie mogę
Pytanie techniczne: zaznaczyłam powiadomienia o nowych wpisach w wątku, ale na maila nic nie dostaje - jak korzystacie z tego forum? W ustawieniach nic nie znajduje
Czekamy na informacje
Mail przychodzi raz na jakiś czas, u mnie chyba przychodził raz dziennie i odkliknęłam tę opcję
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
terka wrote:Haha prawda prawda... No zobaczymy czy zleci mu badania czy suplementy. Powiem tak-w życiu takich wyników nie widziałam... A i mam nadzieje nie widzieć więcej...
O jeny to jego żona ich wcześniej nie widziała? Chyba, że zdążył je szybciutko przed nią schować1cs z CLO