Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia też to znam ... jakis czas bylam kelnerka. Święta, weekendy w pracy. Tylko się mijalam wtedy jeszcze z narzeczonym. Co z tego że ma się wolny dzień w tygodniu jak sie siedzi samemu
W jakiej dziedzinie bedziesz szukac pracy?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
panipuchatkowa wrote:Magda a Ty gdzie pracujesz? Martusia ja na studiach byłam kelnerka przez 3 lata. Światek piątek czy niedziela do pracy trzeba było przyjść.
są plusy i minusy. Minusem jest to że ja i koleżanka jako jedyne w calej firmie mamy pracować 9h I mieć 45min przerwy bo tak sobie nasz szef wymyślił.. Nie mam pola manewru na razie żeby to zmienić. No chyba że będę w ciąży - wtedy można max 8h.
Byłam na pobraniu. Same pielęgniarki zwariowały i nie wiedziały co mi powiedzieć czy brać duphaston dłużej czy nie). Wynik dziś do 19:30 lub jutro, max poniedziałek rano. -
alegzi wrote:Kryha, wdech i wydech
A gin. mówiła dlaczego macie odpuścić na razie?
No mówiła, że po każdym poronieniu, nawet biochemicznym, endometrium powinno złuścić się przynajmniej 2 razy. Ale jak tylko jeden cykl odpuścimy to nie będzie tragedii.
Tylko tak sobie myślę, że ja byłam dopiero tydzień po terminie miesiączki, beta nie prekroczyła 100, wszystko samo się oczyściło.
Niektóre potraktowałyby to jak spóźniony okres i działały dalej... -
terka wrote:Gastronomia?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Kryha no ciężka sprawa. Ale popatrz na to z tej strony, że jeśli lekarze radzą poczekać, to musi byc jakis powód, nie nam na złość. Wiadomo, że taki przypadek jak Twój, tak jak mówisz ktoś mógłby nawet nie widzieć, że jest w ciąży. Ale czy gdybyś teraz zaszła a coś znów poszło nie tak (czego Ci oczywiście nie życzę!) to pewnie była byś na siebie zła, że nie posluchalas gin.
Naprawdę ciężka sprawa. Z tym, że każdy by chciał wszystko na już.
A ja mam pytanie z innej beczki. Najwięcej chyba może mi powiedzieć Terkaw późniejszych tygodniach ciąży normalne są takie lekkie bóle brzucha? Częściej jak coś porobie. Do tej pory w ogóle nic nie czulam a od dwóch dni zaczynam czuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 16:32
kryha lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Kryha no ciężka sprawa. Ale popatrz na to z tej strony, że jeśli lekarze radzą poczekać, to musi byc jakis powód, nie nam na złość. Wiadomo, że taki przypadek jak Twój, tak jak mówisz ktoś mógłby nawet nie widzieć, że jest w ciąży. Ale czy gdybyś teraz zaszła a coś znów poszło nie tak (czego Ci oczywiście nie życzę!) to pewnie była byś na siebie zła, że nie posluchalas gin.
No i właśnie to o czym piszesz najbardziej mnie trzyma w ryzach -
kryha wrote:No i właśnie to o czym piszesz najbardziej mnie trzyma w ryzach25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Kryha no ciężka sprawa. Ale popatrz na to z tej strony, że jeśli lekarze radzą poczekać, to musi byc jakis powód, nie nam na złość. Wiadomo, że taki przypadek jak Twój, tak jak mówisz ktoś mógłby nawet nie widzieć, że jest w ciąży. Ale czy gdybyś teraz zaszła a coś znów poszło nie tak (czego Ci oczywiście nie życzę!) to pewnie była byś na siebie zła, że nie posluchalas gin.
A ja mam pytanie z innej beczki. Najwięcej chyba może mi powiedzieć Terkaw późniejszych tygodniach ciąży normalne są takie lekkie bóle brzucha? Częściej jak coś porobie. Do tej pory w ogóle nic nie czulam a od dwóch dni zaczynam czuć
Sylwia jak najbardziej moze sie zdarzyć bol. Pytanie tylko jaki to ból i czy prócz niego cos sie dzieje. Jesli wywołany jest tylko jal cos porobisz znaczy ze robisz za dużo (nawet jak wydaje Ci sie ze tak nie jest) i organizm broni malca i daje Ci znaki żeby przystopować
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm