Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Ja mam dziś 37dc. Wczoraj wieczorem zauważyłam dwie mikronitki krwi w sluzie.
Martusia, jakim cudem masz tak szybko wyniki? Tu się czeka co najmniej 24h..9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
I jak robie test coazowy bez oznaczenia to za godz wynik ale wolalam bete jade zaraz do nowrgo czlona rodziny9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Magdaa21 wrote:A jak to jest jak tu czytałam w którymś poście, że po owulacji bierzecie duphaston - jak długo wtedy go bierzecie?
Magdaa21 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Strasznie droga macie bete kurczę no. U mnie 24zl, 5 minut od domu i jak tobie rano to do max 14 mam wyniki i to tylko wtedy jak maja dużo danego dnia do zrobienia. Zazwyczaj 12-13 juz są na stronce do odczytania...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Moja kolezanka mi napisala ze dzisiaj byla po usg iii pani dr nie wychwycila kosci nosa. Kazala jej isc do luxmedu bo ona ma sredniej jakości sprzęt. Koleżanka sie boi ze dziecko moze miec zespół downa bo powiedziala cos o '21' a wiadono chodzi o ten chronosom który powoduje ta chorobe. Niestety skwitowala to slowami ze jeśli to prawda chce się poddac aborcji. Dziewczyny miękkie nogi mi się zrobily.
-
panipuchatkowa wrote:Moja kolezanka mi napisala ze dzisiaj byla po usg iii pani dr nie wychwycila kosci nosa. Kazala jej isc do luxmedu bo ona ma sredniej jakości sprzęt. Koleżanka sie boi ze dziecko moze miec zespół downa bo powiedziala cos o '21' a wiadono chodzi o ten chronosom który powoduje ta chorobe. Niestety skwitowala to slowami ze jeśli to prawda chce się poddac aborcji. Dziewczyny miękkie nogi mi się zrobily.