Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
i ja się melduję
prawie od 6 już na nogach.
Wczoraj smutno tu na forum sie zrobiłoMam czasami takie czarne scenariusze
no, ale co ma być to będzie
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Cześć Kobitki!
Przypominam, że dziś piąteczek jakby, któraś zapomniała ;p U mnie herbatka się właśnie parzy.
Kryha, to jest organizm, więc z nim wszystko jest możliwe. Możesz mieć tą owulację, ale znam przykład dziewczyny, która mierzyła temperaturę, był widoczny skok, miała płodny śluz, a potem się okazało, że cykl było bezowulacyjny. Sama byłam zdziwiona jej przypadkiem, ale to organizm. Niemniej mam nadzieję, że u Ciebie to ovu
Martusia, kiedy zamierzasz udać się na betę?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Magdaa21 wrote:Dzięki za rady, kurcze nie wiem co zrobić. Beta to kolejne 40zl
a jak pójdę znowu do jakiegoś lekarza to co jak mnie kolejny wysmieje? Mam dwie sprzeczne informacje od dwóch lekarzy, o matko, co za cyrk..
Idź na bete i nie od razu do lekarza tylko poczekaj na wynik
Lekarz na tak wczesnym etapie nic nie zrobi, nie zobaczy.
Co do ceny-no trochę kosztuje (u mnie chyba 24 o ile dobrze pamiętam) ale kupując 3-4 testy masz to samo a tu masz pewniaka a testy bywają rozne ale na bank są mniej czule od labka i później wychodzą bo bhcg najpierw pojawia sie w krwi a później w moczu dopierohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Raz tymjanek pisala, ze zrobila za wczesnie bete i byla kolo 1 a potem okazalo sie, ze jest ciaza ;p takze powodzenia Magda
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Dzięki za rady, kurcze nie wiem co zrobić. Beta to kolejne 40zl
a jak pójdę znowu do jakiegoś lekarza to co jak mnie kolejny wysmieje? Mam dwie sprzeczne informacje od dwóch lekarzy, o matko, co za cyrk..
Zobaczysz jakie wydatki bedziesz miala jak dziecko juz bedziealegzi lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej u nas też-16 dziś ,ale słonko świeci. Mąż wziął wolne i leniuchujemy troszkę
Tak naprawdę na każdym etapie ciąży może coś się przytrafić ;( cala ciążę się martwimy żeby było ok , potem boimy się o poród , po porodzie o dziecko i tak przez cale zycie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Dzień dobry
U mnie teraz -16, na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić.
Temperaturę dalej mam nisko, ale w boku boli i szyjka jeszcze tak kłuje.
No nic, zobaczymy.
Ten cykl miał być odpuszczony ze względu na biochemiczną w poprzednim, ale ja się wcale nie obrażę jak się uda.
Biję się tylko myślami, czy serduszkować jeszcze dzisiaj żeby była szansa, czy jednak uniknąć jak radziła gin.
Ech -
Test jeden to ok 10-13 zl... i tak kazda zrobi z 3-5 testow ;p to lepiej isc i zrobic bete. Zludzen wtedy nie ma ;p ja po ostatnim cyklu nie kupuje zadnego testu.
-
Martusiaa wrote:Hej u nas też-16 dziś ,ale słonko świeci. Mąż wziął wolne i leniuchujemy troszkę
Tak naprawdę na każdym etapie ciąży może coś się przytrafić ;( cala ciążę się martwimy żeby było ok , potem boimy się o poród , po porodzie o dziecko i tak przez cale zycie
Dokładnie takhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Macie rację.. Po prostu myślałam że może lekarz da mi skierowanie, ale w sumie trudno, 40 zł przeżyje jakoś. Ciekawe tylko czy uda się z wynikiem do jutra, jak na badanie pójdę ok 15:30.
U nas dziś rano - 15, masakra jakaś.
Mojej szwagierce się śniło że jestem w ciąży i że specjalnie tydzień temu gadałam że będę miała okres xd
Tak w ogóle wczoraj testy widziałam za 3 zl w auchan, ale chyba bałam się takiego testu zrobić :p
Kryha, co znaczy serduszkowac? -
alegzi wrote:Kryha, zrób tak jak uważasz i czujesz. Ja jestem typem osoby, która raczej podąża za tym co mówi gin., o ile mówi sensownie oczywiście
Ja czuję się gotowa, ale lekarzem nie jestem... Chyba jednak posłucham i odpuszczę. Gorzej, że jak to baba - niecierpliwa jestem
Magda, serduszkowanie to inaczej współżycieTaki nasz slang tutaj