Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Dotarłam. Jeszcze mojego zamówienia w aptece nie było, więc jutro się wybiorę. Zamówiłam sobie cały pakiet leków plus 3 testy ciążowe
Czułe za 4,99 dorwałam
Mam nadzieję, że więcej mi nie będzie już potrzebne ;p
Teraz zjedliśmy rosołek od mamy, zaraz drugie danie i do wieczora leżę tyłkiem do góryOczywiście z przerwą na wykorzystanie męża, bo mnie dzisiaj potok zalewa
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jak ostatnio robiłam zamówienie w aptece to brakowało mi kilka zł do darmowej dostawy, więc dodalam do zamówienia test ciążowy :p a co, niech sobie czeka na lepsze dni :p może go niebawem użyję :p
alex0806 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
U mnie ta sama sytuacja
Żeby dostać ziołową herbatkę za darmo musiałam mieć zamówienie za 100. To sobie domówiłam, pewnie w tym cyklu i tak bym kupowała. Zaczynam się nakręcać dziewczyny, przywołajcie mnie do porządku! Bo zaczynam pokładać zbyt duże nadzieje, a nawet nie wiem, czy coś rośnie... W środę się okaże
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Akurat z tym nie mamy problemu, oboje jesteśmy nakręceni
Oby coś urosło, tego się obawiam... Bo czuję jajniki, ale test owulacyjny negatywny. Więcej nie robię, bo się będę denerwować. ZObaczymy, co środa przyniesie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ALex! Zejdź na ziemie
będziesz w ciąży a co !
Boże kobity jak ja się najadłam ... robilam do krolika taka surówkę z kapusty pekińskiej z czosnkiem i normalnie chyba czosnek mi zaszkodził tak mi ciężko ze masakra ale takie dobre było ze nie mogłam się opanować ;p tetaz będę leżeć i zdychać ehh ale co tam ;d[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Wróciłam do domu
Wysiedziałam... Ale fajnie
Podoba mi się
zdecydowałam się na czekoladowy brąz i spod spodu mam sporo różnych pasemek w trzech odcieniach brązu
-
Mii, u mnie też dzisiaj kapusta pekińska
I piersi ze szpinakiem i fetą, bo mnie wczoraj mama w obiadek wyposażyła
A na deser kupiłam pyszny sernik królewski z czekoladą
Seli, nie widzę tego, ale na pewno jest ładnieMnie czeka farbowanie za 2 tygodnie. Ogólnie to mega mi się podoba fryzura aktorki z IZombie, ale jakbym tak ścięła to miałabym na głowie afro baranka, bo u mnie im krótsze, tym bardziej się kręcą i niefajnie wyglądają ;/ Więc musiałabym prostować, a mam podatne włosy na wilgoć i przy takiej pogodzie i tak by się kręciły
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny chciałabym Wam opisać jeszcze niedzielną sytuację, bo jestem ciekawa Waszych opinii.
Właśnie w niedzielę jak byliśmy z mężem u teściów, była też siostra mojego męża z niespełna dwumiesięcznym dzieckiem.
Szwagierka zostawiła to dziecko w pokoju, na wąziutkiej kanapie niczym nie zabezpieczone, a sama przebywała w kuchni i tylko je doglądała. No niby to malutkie dziecko, ale jakoś jestem na takie sytuacje wyczulona.
Poza tym w pewnym momencie do tego pokoju wszedł kot, szwagierka dalej w kuchni, dziecko w pokoju samo.
I zapytałam się jej czy nie boi się zostawiać tak dziecko w pokoju samo z kotem. Ona mi na to odpowiedziała, że zagląda tam, sprawdza. Sama też tam zaglądałam, bo miałam stresa.
Ja naprawdę uwieeeelbiam koty, ale zostawiać tak kota i małe dziecko w jednym pomieszczeniu, nie wiedząc jak ten kot może na nie zareagować…
I wiecie co? tknęło ją coś, zajrzała do pokoju, a kot już się szykował, żeby wskoczyć na dziecko.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka, no powinna trochę bardziej uważać, tym bardziej że chyba nie byla u siebie? Ja mam 2 koty, ale jak przyjedzie dzidzi do domu to pewnie sie obraża
bo teraz to one moje dzieci są
a tak to jak ktoś do nas z małymi dziecmi przyjezdza to uciekają i juz ich nie ma
boją się krzykow
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
No właśnie jestem ciekawa Waszych opinii, bo zastanawiam się czy to ja po prostu jestem przewrażliwiona ;p
Niby u siebie, choć tam już nie mieszka. Ale dla ich kotów dziecko w domu to nowość, więc nikt nie mógł przewidzieć reakcji.
Dla mnie moja kotka to też moje dziecko
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ja też bym była przewrażliwiona na twoim miejscu. Powinna trochę bardziej się dzieckiem zająć i pilnować, z kotem nigdy nic nie wiadomo tak naprawdę. Wskoczyłby na dziecko, podrapał. Ja mojego psa też pilnuję, jak dzieci do nas przyjeżdżają, bo on się dzieci boi i nigdy nie wiem, jak zareaguje, jak go któreś pacnie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzięki dziewczyny
jak będzie jak to wstawię fotkę
Co do kotów... Kocham mojegowiele mu wybaczamy, rozpieszczamy... I mam obawy jak będzie jeśli by się kiedyś trafiło dziecko... Nie zostawiłabym tak go, mógłby zepchnąć dziecko (to mco, jest ogromny i potrafi zepchnąć mnie i męża na bok
), kot to kot, czasami lubią się bawić, polować... Nie rozumie przecież, że to dziecko i nie wolno...
Tyle, że my, Plamka, nie mamy dzieci, dla większości będzie to wyczekane i wychuchane, a jak komuś łatwo przyszło to nie będzie na to zwracać uwagi i się trząść. Ja mam przykład żony kuzyna... Mózg za mały na prentalanych? A to nic... Ważne, że na imprezie kolega źle się poczuł...
-
Gratki dla niej
Ja wiecie co? Jestem durna, od naprawdę jakiś 2 tygodni nie boli mnie ani lewa strona ani jajnik. A ja się niepokojeDziś delikatnie czułam jajnik, ale w sumie może już zaczyna pracować... Może sekret tkwił w tym, że nie faszeruje się niczym?
-
Ja kotów nie lubię ;p is należę dk tych co by koty przejechali autem jak by pchnął się pod koła
ale jakoś tak poprostu noe chce mieć kota , może dlatego ze nigdy nie miałam nie wiem ..
mam dwie pieski i wiem zejść będzie dziecko za chwile to nie będę mogła ich odtrącać tylko dla nich tez czas trzeba będzie znalesc .. jakby nie było Tosia Edek są naszymi dziećmi maja swoje przywileje , i dla tego dziecka będą rodzeństwemale i tak nie wiem jak na dziecko zareagują , inaczej na obcego. Który przyjdzie raz na jakiś czas , ale tak na zawsze to mogą być zazdrosne ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️