Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim:)
Ja wstałam niedawno. Wczoraj miałam strasznie męczący dzień a raczej popołudnie. Już sama nie wiedziałam jak mam się ułożyć by było dobrze. Tak źle się wczoraj czułam. Głową mnie bolała. Niedobrze mi było. A najgorsze jest to że nie miałam czym wymiotować bo strasznie mało jem. I chociaż wiem że powinnam to zmienić to nie umiem, bo na widok jedzenia mnie odrzuca. Wciskam w siebie cokolwiek. Głupia kanapkę z weki potrafię jeść półgodziny byle by coś jeść. I chociaż również wiem że nie powinno się pić coli to pomaga mi coś na te niestrawności. Może macie jakieś sprawdzone pomysły by zacząć jeść? Bo już naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje
Oj ale bym ją pobaraszkowala z moim, a tu już prawie dwa tygodnie nic a nic... A ciśnienie rośniezazdroszczę Wam tego ...
-
MissKathy to już 7 dzień? Ale ten czas leci!
Jeśli chcecie dam Wam mała radepo szalenstwach z mężem nie wstawajcie od razu
polozcie sie na plecach i zegnijcie nogi w kolanach. Chociaż z 15 minut tak polezcie. A jak byście mialy monitoring i wiedzialy z ktorego jajnika jest owu to później statajcie sie spac na tym boku
zawsze to plemniczki maja ciut łatwiej
Nie wiem co do końca u mnie pyklo, ze sie udalo ale w tym cyklu tak robiłam
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Patulka wrote:Cześć wszystkim:)
Ja wstałam niedawno. Wczoraj miałam strasznie męczący dzień a raczej popołudnie. Już sama nie wiedziałam jak mam się ułożyć by było dobrze. Tak źle się wczoraj czułam. Głową mnie bolała. Niedobrze mi było. A najgorsze jest to że nie miałam czym wymiotować bo strasznie mało jem. I chociaż wiem że powinnam to zmienić to nie umiem, bo na widok jedzenia mnie odrzuca. Wciskam w siebie cokolwiek. Głupia kanapkę z weki potrafię jeść półgodziny byle by coś jeść. I chociaż również wiem że nie powinno się pić coli to pomaga mi coś na te niestrawności. Może macie jakieś sprawdzone pomysły by zacząć jeść? Bo już naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje
Oj ale bym ją pobaraszkowala z moim, a tu już prawie dwa tygodnie nic a nic... A ciśnienie rośniezazdroszczę Wam tego ...
Ja to jakas dziwna jestem bo mdlosci nie mam, apetyt mały ale jak juz sie na cos zdecyduje i zrobię to zjem25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Moj wykres sam pokazal owulacje ze byla 22... ja ja czulam 18 i ze dopoero dzis jej 12 dpo.. ale dzis temperatura zaczyna spadac i tak pewnie nic z tego.. ale cos sie pomieszalo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/654b8f52ef52.jpg9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Sylwiaa992 wrote:MissKathy to już 7 dzień? Ale ten czas leci!
Jeśli chcecie dam Wam mała radepo szalenstwach z mężem nie wstawajcie od razu
polozcie sie na plecach i zegnijcie nogi w kolanach. Chociaż z 15 minut tak polezcie. A jak byście mialy monitoring i wiedzialy z ktorego jajnika jest owu to później statajcie sie spac na tym boku
zawsze to plemniczki maja ciut łatwiej
Nie wiem co do końca u mnie pyklo, ze sie udalo ale w tym cyklu tak robiłam
bo już nie mogę się doczekać tej owulacji
u mnie w tamtym cyklu mój mąż sam mi nogi podnosił i trzymał żeby tylko pyklo
no ale nie pyklo więc teraz będziemy się bardziej starać i oczywiście cenne rady wykorzystywać
ja przeważnie mam ból owulacyjny po jednej lub drugiej stronie to mogę określić z którego prawdopodobnie jajnika jest owu
dziekuje za rade
-
A i mielismy ten słynny żel Conseive plus, drugi cykl go uzywalismy. Nie wiem czy pomógł, czy nie ale jak ktoś ma problem ze swoim śluzem to mogę go polecić
zamawialam przez neta, do tego mała strzykawka i po trochę sobie aplikować
nawet teraz go używamy bo u mnie prawie susza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 09:55
Magdaa21 wrote:Hej,
Sylwia to ten żel wspomagający starania? Ile zaplaciliscie za niego?chyba koło 50 zl placilam, nie pamiętam juz. Wejdz sobie na ceneo o wpisz conseive plus, wyjdzie Ci w którym sklepie jest najtańszy
jak dasz kup to Cie przekieruje na stronę sklepu i tam sobie zamawiasz bez rejestrcji nawet. Tubka jest wydajniejsza niz aplikatory, tylko będzie ci potrzebna jakas mala strzykawka, ale to w aptece kupisz
Martusia9 wrote:Ile sie czeka na wyniki nasienia? I co tam sie naposane tylko plemniki czu cos jeszcze pisza25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Właśnie już któraś z Was wcześniej wspominała o tym żelu i tak poczytałam trochę o nim ale z mężem doszliśmy do wniosku że w tym miesiącu postaramy się częściej współżyć skoro raz na 2-3dni to za mało żeby się udało trafić w owulacje a jeśli to nie pomoże to będziemy szukać "wspomagaczy" na następny cykl
-
Kurde dziewczyny bylam teraz w wc i taki trochę ciemniejszy papier zobaczylam, wystarszylam sie i zobaczylam co tam w środku a tak śluz taki jasno brazowy
brzuch mnie w ogóle nie boli, ale sie wystraszylam. Idę sie teraz położyć. Mam nadzieję że przejdzie
a jak nie to chyba pojde jutro do gina bo dzis nie przyjmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 10:47
Magdaa21 wrote:Kurcze, mój M ciągle chce żel bo mu lepiej, ale ten co mamy jest zwykły z unimila więc plemnikobojczy.. Dlatego się zastanawiam
A to w tej sytuacji w ogóle bym się nie zastanawiałaMożesz sobie zamówić też ten mniejszy 30 ml na próbę
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sylwiaa992 wrote:Kurde dziewczyny bylam teraz w wc i taki trochę ciemniejszy papier zobaczylam, wystarszylam sie i zobaczylam co tam w środku a tak śluz taki jasno brazowy
brzuch mnie w ogóle nie boli, ale sie wystraszylam. Idę sie teraz położyć. Mam nadzieję że przejdzie
Sylwia wszystko będzie dobrzeTak jak piszesz wypoczywaj ile wlezie i nie przemęczaj się
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sylwiaa992 wrote:Kurde dziewczyny bylam teraz w wc i taki trochę ciemniejszy papier zobaczylam, wystarszylam sie i zobaczylam co tam w środku a tak śluz taki jasno brazowy
A jak odpoczynek nic nie da to szoruj do gina jutro
lepiej to skonsultować
-
Martusia9 wrote:Moj wykres sam pokazal owulacje ze byla 22... ja ja czulam 18 i ze dopoero dzis jej 12 dpo.. ale dzis temperatura zaczyna spadac i tak pewnie nic z tego.. ale cos sie pomieszalo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/654b8f52ef52.jpg
Musisz chyba po prostu poczekać jeszcze chwilkę gdyby jednak bylo wg aplikacjibo moze tak być a to ze czułaś nie znaczy ze to był akurat dzień owu bo to w sumie nazwany jest bólem okoloowulacyjnym
co do spadku zobacz juro i pojutrze i wtedy będziesz cos myśleć co dalej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Patulka wrote:Cześć wszystkim:)
Co do niehedzenia-spróbuj z małymi porcjami żeby Cię nie przerażałynp pol kromki co jakiś czas albo cos małego po prostu
Co do ciśnieniamasz jakiś zakaz czy po prostu dla bezpieczeństwa wolicie unikać póki co
?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm