Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pojde na pewno i bede chciala zeby zrobił mi usg. Ale boje sie
na wjladce nic nie widac, ale w srodku jest jeszcze trochę sluzu jasno brazowego
Adele27 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Magdaa21 wrote:Kurcze, mój M ciągle chce żel bo mu lepiej, ale ten co mamy jest zwykły z unimila więc plemnikobojczy.. Dlatego się zastanawiam
Nie no z tym to nie zadziałacie zbyt wiele...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Pojde na pewno i bede chciala zeby zrobił mi usg. Ale boje sie
na wjladce nic nie widac, ale w srodku jest jeszcze trochę sluzu jasno brazowego
Spokojnie, jasnobrązowe plamienia są doac częste w ciąży na chyba każdym jej etapieale zawsze lepiej poleżeć to nie zaszkodzi
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Nie no NIE UZYWAMY tego plemnikobojczego, nie używamy żadnego, ale chyba kupię.. Bo przecież nie zaszkodzi a będzie przyjemniej
Będę zaraz robić zamówienie w aptece. Polecacie coś jeszcze?
Jakie witaminy bierzecie? Ja pregna plus.
Sylwia, nie martw się, będzie ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 11:24
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa992 wrote:Pojde na pewno i bede chciala zeby zrobił mi usg. Ale boje sie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
terka wrote:Co do niehedzenia-spróbuj z małymi porcjami żeby Cię nie przerażały
np pol kromki co jakiś czas albo cos małego po prostu
Co do ciśnieniamasz jakiś zakaz czy po prostu dla bezpieczeństwa wolicie unikać póki co
?
Mamy zakaz, chociaż nie wiem dlaczego jeśli na wizycie nie zgłaszałam żadnych boli ani nic.. po prostu powiedziała by się wstrzymać z..
Jeśli chodzi o niejedzenie- to staram się właśnie tak robić. Mniej więcej co półgodziny/ co godzinę zjeść coś drobnego. Chociaż już jest lepiej i dość szybko zjadłam druga kromkę weki
Co do tego żelu to kupiłam go jakoś w tamtym roku, w okolicach końca października/ listopada. Kupiłam w tubce dużej. Ale nie używaliśmy go zgodnie z zaleceniami. Po prostu jeśli mój miał ochotę to nakładał go sobie. I używaliśmy go nie tylko w czasie owulacji bądź przed lub po,tylko gdy bylo. A że mój mógłby na okrągło to sobie wyobraźcie, że to ja jestem tą co szybciej odpuszcza, bądź zasypia. Chyba się starzeje
I czasami zastanawiam się dlaczego mamy taki problem by zajść w ciążę, jeśli były czasy gdzie z łóżka nie wychodziliśmy, a ja naprawdę do toalety chodziłam w ostateczności. W pierwszą ciążę zaszłam po około 6 miesiącach starania, ale to dlatego chyba że w lipcu powiedziałam że już nie chce, że odpuszczam. W druga ciąża zaszłam po ok 5 miesiącach. Bo zaczęliśmy starania od razu po utracie tamtej ciąży, gdyż mój ginekolog nie widział przeciwwskazań. A też jestem w tej ciąży bo zaczęłam mówić wszystkim że już nie chce, ze odpuszczam, bo wesele mam w czerwcu i nie chce być z brzuchem. I już dzień po spóźnionym okresie podejrzewałam coś, ale chyba że strachu nie robiłam testu. -
Magdaa21 wrote:Nie no NIE UZYWAMY tego plemnikobojczego, nie używamy żadnego, ale chyba kupię.. Bo przecież nie zaszkodzi a będzie przyjemniej
Sylwia, nie martw się, będzie ok:)
Ja przez dwa miesiące piłam jeszcze inofem. Ale nie powiem Ci czy daje efekty. Bo dopiero dwa i pół miesiąca po odstawieniu go byłam w ciąży -
Magdaa21 wrote:Nie no NIE UZYWAMY tego plemnikobojczego, nie używamy żadnego, ale chyba kupię.. Bo przecież nie zaszkodzi a będzie przyjemniej
Sylwia, nie martw się, będzie ok:)W tamtym miesiącu przez 2 tygodnie brałam femibion 0 ale źle się po nim czułam więc wróciłam do samego kwasu
-
Martusiaa wrote:Identyczne plamienie A raczej brudzenia mam ja mi pomogła podwójna dawka luteiny i leżenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 11:37
Sylwia, nie martw się, będzie ok:)
Mnie po pregna plus bolał żołądek
Przerzuciłam się teraz na Ovarin, ale biorę go dopiero od tego cyklu czyli 6 dzień :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sylwiaa992 wrote:A jak sie teraz czujesz? Przeszly juz te plamienia? U mnie w zasadzie to taki zabarwiony sluz w srodku. Niby jest tez okolo czasu jak powinnam dostac @ gdybym nie byla w ciazy. Czytalam ze tez wtedy moja byc plamienia
Też tak czytałam, ale idź do ginekologa jutro jeśli masz możliwośćNa pewno będziesz spokojniejsza po wizycie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dzis niestety nie przyjmuje. Gdyby do wieczora bylo większe plamienie to pojade na IP jak mąż wroci z pracy a jak bedzie spokojnie to jutro pojde popołudniu do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 11:47
Witam Was kobietki
Sylwia dla własnego spokoju skonsultuj się z lekarzem, to nie zaszkodzi a nie będziesz się zamartwia.
a ja chwilowo jestem na zwolnieniu i powolutku wracam do normalności, za dwa tygodnie mam się zgłosić na kontrolę i powinnam dowiedzieć się co dalej, czy zaraz po pierwszej @ biedę mogła zacząć starania czy lepiej odczekać dłużej.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny a mi jest tak niedobrze ze zaraz umrę.. Glowa mnie boli i marze aby o tym zeby zwymiotowac.
-
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny a mi jest tak niedobrze ze zaraz umrę.. Glowa mnie boli i marze aby o tym zeby zwymiotowac.
Spróbuj może napić się mięty.... Mi zawsze na takie coś pomaga ciepła miętahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:A jak sie teraz czujesz? Przeszly juz te plamienia? U mnie w zasadzie to taki zabarwiony sluz w srodku. Niby jest tez okolo czasu jak powinnam dostac @ gdybym nie byla w ciazy. Czytalam ze tez wtedy moja byc plamienia
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Sylwia odpoczywaj może poprostu coś dzisiaj robiłaś ? I dzidzi informuje Cię mamuś odpocznij prosze
Ja byłam u tego dentysty wiecie co ... Hm sama nie wiem oczywiście powiedziałam ze jestem w ciąży na poczadku , powodzial ze najlepiej byłoby zrobić zdjęcie ale nie może ze względu na ciąże , a skoro zab nie boli to poprostu go wyczyści i zaplombuje okej wszystko fajnie , tylko on dał mi znieczulenie , normalnie tak mnie chwilowo zaćmiło ze noe zdążyłam powiedzieć nie. Nie chce ... ale pytałam się czy jest bezpieczne i powiedział ze tak ze znieczulenie jest bezpieczne ale zdjęcie nie .. i Kurde teraz się boje ;( niby moja mama dzwoniła do naszej dentystki w pl i tam powiedzieli ze skoro poinformowałam o ciąży to dentysta napewno dał bezpieczne znieczulenie ... takie dla kobiet w ciąży , Eh ale ja tetaz mam strach w oczach i tak i tak eh[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Sylwia odpoczywaj może poprostu coś dzisiaj robiłaś ? I dzidzi informuje Cię mamuś odpocznij prosze
Ja byłam u tego dentysty wiecie co ... Hm sama nie wiem oczywiście powiedziałam ze jestem w ciąży na poczadku , powodzial ze najlepiej byłoby zrobić zdjęcie ale nie może ze względu na ciąże , a skoro zab nie boli to poprostu go wyczyści i zaplombuje okej wszystko fajnie , tylko on dał mi znieczulenie , normalnie tak mnie chwilowo zaćmiło ze noe zdążyłam powiedzieć nie. Nie chce ... ale pytałam się czy jest bezpieczne i powiedział ze tak ze znieczulenie jest bezpieczne ale zdjęcie nie .. i Kurde teraz się boje ;( niby moja mama dzwoniła do naszej dentystki w pl i tam powiedzieli ze skoro poinformowałam o ciąży to dentysta napewno dał bezpieczne znieczulenie ... takie dla kobiet w ciąży , Eh ale ja tetaz mam strach w oczach i tak i tak eh
Widać gościu wie co robizdjęcie to rtg wiec logiczne ze niebezpieczne
ale znieczulenia są specjalne dla kobiet w ciąży, bezpieczne dla maluszka
także ten no wdech wydech na pewno zna sie na robocie i skoro nie zrobił zdjęcia to znaczy ze doszło do niego co mówiłaś i robił wg standardów kobiety w ciąży
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm