Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Najważniejsze, że serduszko bije. Tak, teraz odpoczne i jestem pod dobra opieką. Niech mi porobia potrzebne badania i oby plamienie przeszło. Nie przemeczam sie, ale chyba muszę bardziej zwolnić
recepta dla Ciebie: łóżko, dobre filmy, jedzenie i wcno i wanna jak potrzeba
zero stresu a wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
Dużo ciepła przesyłam i buziaków !Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
Sylwia cieszę się że wszystko w porządku u Ciebie
Bo ja chyba należę do tych nerwowych i najchętniej bym co drugi dzień bywała u ginekologa by sprawdzać czy wszystko dobrze. A tak boje się mojej czwartkowej wizyty. Bo ostatnio na tym etapie dostałam najgorsze wiadomości jakie może usłyszeć kobieta. Teraz też boje się że tak może być. Chociaż naprawdę staram się nie przemęczać, nie denerwować ogółem to przez 80% dnia leżę w łóżku. Dziś na dłużej wstałam i od razu mnie zaczęło mdlić... A teraz zaczyna kłuć mnie z lewej strony.. takie delikatne ukłucia... Aj... Dziwna jestem chyba -
Patulka ta niepewność i troska chyba już nigdy nas nie opuszcza. Trzeba po prostu być dobrej myśli. Dziękuję, za dobre słowa od wszystkich25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej
Sylwia widzę, że interwencja była ale wszystko dobrze
Alex jak ja Cię rozumiemTyle, że u mnie rodzice dopiekają. A ja sie ciagle wszystkim przejmuje ;p
-
Pograłam, trochę się odstresowałam i już lepiej
Ogólnie to dzieci dzisiaj masakrycznie niedobre były, biegały, wrzeszczały, nie słuchały, sikały pod siebie
Jutro idę na 7.30 do pracy, żeby wyjść wcześniej do ginekologa. Myślałam, że mam wizytę na 15.30, a dostałam smsa, że 15.20 przypomnienie o wizycie. I będę chyba samolotem przez miasto lecieć, bo już powiedziałam w pracy, że wychodzę 14.45. Najwyżej się trochę spóźnię jak ostatnio. Oby coś urosło, to najważniejsze. Przestało mnie kłuć i coś czuję, że nic z tego... Jedynie śluzu więcej, a tak to zero objawów owulacji.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwia cieszę się że wszystko ok z maluszkiem :* odpoczywaj
Mi mała dala dziś popalić w nocy też aferę zrobila.. teraz mała już śpi A ja leżę i odpoczywam bo mimo że ni3 plamie to brzuch pobolewaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 19:44
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Alex to ze nie czujesz nie znaczy ze nic sie nie dzieje! Jakby tak każda czuła wszystko to by więcej o sobie kobiety wiedziały bez obserwacji
ja np mało kiedy cokolwiek w cyklu czulam, albo nie wiedziałam ze to a to oznacza to czy tamto
ale zapewne lekarz więcej Ci jutro powie
Sylwia-super ze sie Toba zajmą, popatrzą i jesteś pod opiekąto jest chyba najważniejsze czuć że będzie lepiej i jest sie pod opieka kogoś kto zna sie na rzeczy
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Alex to ze nie czujesz nie znaczy ze nic sie nie dzieje! Jakby tak każda czuła wszystko to by więcej o sobie kobiety wiedziały bez obserwacji
ja np mało kiedy cokolwiek w cyklu czulam, albo nie wiedziałam ze to a to oznacza to czy tamto
ale zapewne lekarz więcej Ci jutro powie
Sylwia-super ze sie Toba zajmą, popatrzą i jesteś pod opiekąto jest chyba najważniejsze czuć że będzie lepiej i jest sie pod opieka kogoś kto zna sie na rzeczy
Poprawka, jednak coś mnie w prawym kłuje... ZObaczymy jutro, będę normalnie cały dzień jak na szpilkachLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwia a ja trzymam kciuki, żebyś jakoś w tym szpitalu się trzymała
Jutro do domku, bez żadnych problemów!
Może z jajnikiem jest jak z dzieckiemJak kopie, to funkcjonuje
Mój prawy jajnik w tym momencie pyka i pulsuje, jakkolwiek to brzmi
Idę poleżeć w wannie, później może z mężem obejrzę odcinek serialu i do spania
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oj wątpię że jutro wyjdę, ale zobaczymy. Najważniejsze by dzidzi nic nie groziło
Ale juz jestem spokojna. Zapytam jutro ile juz ma maluch bo widziałam ze było zdjecie z usg w moich papierach.
A tutaj tak ciepło, że aż mnie głowa boli. Oczy sie mi juz tez zamykają, także dobrej nocki dziewczyny25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwia najważniejsze z jest już dobrze
ze maluch się dobrze ma i mama z tego powodu szczęśliwa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
kryha wrote:Heh, na szybko pisałam. Mi się wanna kojarzy tylko z gorącą kąpielą. Po co siedzieć tyle w zimnej wodzie
Ja nigdy nie lubiłam gorącej wody. Zimnej tez nie rzecz jasna
Musi być taka akuratkryha lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm