Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Sylwia, spokojnie będzie dobrze
Mi mąż zabronił mierzyć temperatury, powiedział że co ma być to będzie i idziemy na żywiołmam nic nie analizować i nic nie planować :p będzie trudno
Bedzie trudno pewnie bo przyzwyczajenie robi swoje. Ale jak dasz termometr do drugiego pokoju to trzeba będzie po niego wstać i wtedy juz pomiar niepotrzebny i tak w kółko
Pamiętam jak kiedyś miałam taki ładny wykresik (jak większość zresztą) i mowie do męża ze nie no moze nie będę już mierzyć będąc w II fazie to mi zabronił nie mierzyć
tak mu sie te wykresy podobały
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczynki
Ja już powoli szykuje się do pracydziś 9h bo mam o 16 45 lekarza, a tak bym musiała 10h pracować
po wizycie od razu jadę do przyjaciółki która wczoraj wróciła z Grecji, przywiozła jakieś smakołyki i będziemy degustowac
Wczoraj nie udało mi się namówić męża naale za to rano sobie odbilismy
wiecie co? Chyba jutro po pracy zajde do apteki i zapytam o ten żel co tak polecacie
nie zaszkodzi wypróbować
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia -
I ja się witam
Nic mi się nie chce, jestem ostatnio jakoś tak dziwnie przemęczona, taka ciągle senna. I nie wiem o co chodzi po tarczyca w normie. Może jakieś przesilenie wiosenne.
-
Hej dziewczyny
ja dzisiaj ide na 7.30 a wychodze o 14.45 bo lekarza mam na 15.20. Czeka mnie dziki bieg żeby zdążyć ale mam nadzieje ze Bedzie to tego warte
temperatura się zbuntowala i nie chce nic powiedzieć, więc jedynie monitoring mi coś da.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej
ja juz tez na nogach. Od 6 juz mnie kluja i mierzyli ciśnienie i temp. Takze dalej czekam na kolejne badania. Ciężka noc za mną, jak to w szpitalu, hałas co chwile sie budzilam do tego tak gorąco, że az mnie głowa bolała. Plamienie jeszcze delikatne jest, ale to pewnie musi się wszystko oczyscic co w srodku zostalo. Ale nie narzekam
oby maluszkowi bylo dobrze
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej hej
Ja zamówiłam ten żel w aptece online bo z przesyłką wyszło taniej niż we Wrocławiu na miejscu.. Przy okazji zamówiłam inne rzeczy które też były tansze (no spa, test ciążowy, octenisept itd).
Sylwia, w szpitalach niestety niby można odpocząć a człowiek bardziej zmęczony tym wszystkim..
Miłego dnia Dziewczyny ❤️ -
Seli wrote:I ja się witam
Nic mi się nie chce, jestem ostatnio jakoś tak dziwnie przemęczona, taka ciągle senna. I nie wiem o co chodzi po tarczyca w normie. Może jakieś przesilenie wiosenne.
Seli ja mam to samo.. Spałabym cały czas
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
O, Magda, jestes z Wroclawia? Do kogo chodzisz do gina?
Plamka, nie wiem o co chodzi. Poszlam spac o 17... przebudzilam sie na jakies 30 min i dalej potem do 6 rano... Masakra. Jakiegos energy drinka bym sie napila ;p
Alex, kciuki za wizyte ;p -
Magdaa21 wrote:Hej hej
Ja zamówiłam ten żel w aptece online bo z przesyłką wyszło taniej niż we Wrocławiu na miejscu.. Przy okazji zamówiłam inne rzeczy które też były tansze (no spa, test ciążowy, octenisept itd).
Sylwia, w szpitalach niestety niby można odpocząć a człowiek bardziej zmęczony tym wszystkim..
Miłego dnia Dziewczyny ❤️u mnie tak jest: dziś pomysł, jutro wykonanie i nie ma czasu na przesyłkę
-
MissKathy92 wrote:Kurczę też bym zamówiła online ale chciałabym go jutro wykorzystać
u mnie tak jest: dziś pomysł, jutro wykonanie i nie ma czasu na przesyłkę
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Patulka wrote:Ja znalazłam aptekę gdzie jeśli złoży się zamówienie do 11/12 to jeśli wybierzesz taka opcje to przesyłką będzie w tym samym dniu. Siedziba apteki jest w Łodzi i do mnie do Krakowa zazwyczaj koło 21 kurier przyjeżdża. A drogi jakoś nie jest bo kosztuje 16 zł chyba
to koniec świata
Jutro zajde do apteki gemini, podobno tam jest najtaniej -
Seli wrote:O, Magda, jestes z Wroclawia? Do kogo chodzisz do gina?
Plamka, nie wiem o co chodzi. Poszlam spac o 17... przebudzilam sie na jakies 30 min i dalej potem do 6 rano... Masakra. Jakiegos energy drinka bym sie napila ;p
Alex, kciuki za wizyte ;p
No właśnie ja to zwalam na pogode, bo tarczyce też mam okoby do wiosny, moze wtedy odżyjemy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
MissKathy92 wrote:No do mnie do Suwałk to chyba raczej nie dotrze
to koniec świata
Jutro zajde do apteki gemini, podobno tam jest najtaniej -
Patulka wrote:Może warto zadzwonić i się zapytać? wpisz w google apteka melisa i Ci wyjdzie strona:)
zobaczę ile kosztuje stacjonarnie, nawet jeśli drożej to będę miała pewność że na jutro wieczór będę go miała
tylko nie wiem czy brać 30ml czy lepiej ten większy bo czytałam że szybko się zużywa
-
Seli wrote:O, Magda, jestes z Wroclawia? Do kogo chodzisz do gina?
Alex, kciuki za wizyte ;p
Nie jestem, ale obecnie tu mieszkamp. Roszyk - Rybinska. Nie ma może najlepszych opinii, ale mi bardzo pomogła i jako pierwszy lekarz nie zbagatelizowala moich problemów (a byłam wcześniej u 3 innych).
Ja zamówiłam większy w aptece aptekagemini.pl. Wyszło mnie o wiele taniej jak porównałam zawartość koszyka z np melissa czy stacjonarnymi. A wysyłka 10zl kurierem -
Właśnie się dowiedziałam, że poleze sobie tutaj z 3-4 dni
mam nadzieję, że na weekend wyjde do domku. Ale oby tylko plamienia ustały i było wszystko dobrze
Magdaa21 wrote:Sylwia, 3-4 dni czy nawet 10,wazne żeby dzidzia była zdrowa
Dasz radęjutro zaczyna sie nam juz 3 miesiac
matko ale to leci
Magdaa21 wrote:Nie jestem, ale obecnie tu mieszkam
p. Roszyk - Rybinska. Nie ma może najlepszych opinii, ale mi bardzo pomogła i jako pierwszy lekarz nie zbagatelizowala moich problemów (a byłam wcześniej u 3 innych).
Ja zamówiłam większy w aptece aptekagemini.pl. Wyszło mnie o wiele taniej jak porównałam zawartość koszyka z np melissa czy stacjonarnymi. A wysyłka 10zl kurieremA jak będzie drogo to trudno, może nie zbiednieje i zrobię sobie prezent na Dzień Kobiet