Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Również udanego dnia życzę dziewczyny<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć Kobitki!
Ja już na nogach od 8. Nie miałam czasu zajrzeć wcześniej, bo mnie "zasypali" pracą. U mnie dziś pogoda deszczowa. W końcu poczułam zapach deszczu
Miłego dnia1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Nie daję się, ale co zrobić jak piszą e-maile bezpośrednio do mnie? Trzeba tylko ładnie odpisać i robić swoje.
panipuchatkowa, idź, idź. Taka promocja to szkoda nie skorzystać zwłaszcza, że nam się zawsze coś przydaje. Ja nie lubię sytuacji jak nie skorzystam z tych promocji, a tydzień później musze kupić tusz czy cokolwiek1cs z CLO
-
Hej dziewczyny o jakiej promocji -55% mówicie? Co mnie ominęło albo mija?
Ja dzisiaj już z małym -jeszcze do końca miesiąca z nim pobędę tak szybko sie nie rozstaniemy jak widzęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Hej dziewczyny o jakiej promocji -55% mówicie? Co mnie ominęło albo mija?
Ja dzisiaj już z małym -jeszcze do końca miesiąca z nim pobędę tak szybko sie nie rozstaniemy jak widzę
Jest promocja dla klubowiczów Rossmanna 55%, a dla pozostałtych 49%, przy zakupie min. 3 różnych produktów do makijażu. Promocja obejmuje kolorowe kosmetyki i trwa do 19 października.
Wejdzcie sobie na ich stronke i obczajcie, bo jak ktoś ma w najbliższej przyszłości iść na zakupy to polecam teraz jak jest promocja Hehe to zabrzmaiło jakbym ich reklamowała Oczywiście nie pracuję w Rossmannie żeby nie było.1cs z CLO
-
Kurczę czemu kolorowe kosmetyki? Jak ja cieni czy rozy nie używam a tusz mam prawie nowy... Nie maja kiedy promocji robić no
A no to sie stało ze żłobek jak to żłobek... Dziecko w dwa dni sie rozchoruje tak ze potem dwa tygodnie w domu siedzi... A ze lekarz z niewiadomych przyczyn kolejne dwa zabronił iść jeszcze to i potrzebna jestem ale dlaczego tak to juz nie powiem bo nie wiem. Nie wnikam aż tak w wychowanie skoro tak chcą tak zrobiąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Kurczę czemu kolorowe kosmetyki? Jak ja cieni czy rozy nie używam a tusz mam prawie nowy... Nie maja kiedy promocji robić no
A no to sie stało ze żłobek jak to żłobek... Dziecko w dwa dni sie rozchoruje tak ze potem dwa tygodnie w domu siedzi... A ze lekarz z niewiadomych przyczyn kolejne dwa zabronił iść jeszcze to i potrzebna jestem ale dlaczego tak to juz nie powiem bo nie wiem. Nie wnikam aż tak w wychowanie skoro tak chcą tak zrobią
Nie no jasne. Będziemy miały swoje dzieci to wtedy będziemy mogły się ciut bardziej wypowiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 14:30
1cs z CLO
-
terka, jak idę na jakieś spotkanko z koleżankami czy wesele to sobie oko trochę bardziej podkreślę, ale na codzień też jestem zwolenniczką minimalizmu. Oczywiście do pracy obowiązkowo podkład + tusz:) ale odkąd siedzę w domu to nawet tuszu nie tykam. O podkładzie nie wspomnę. A czy zauważyłam jakieś zmiany na lepsze w cerze? Nie.1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Ja do pracy uzywam podkładu i eyelinera. Tuszu nie znosze. Tylko na jakies wieczorne wyjścia tusz idzie w ruch.
Ja sobie życia nie wyobrażam bez tuszu. Moje krótkie rzęsy pewnie też nie1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Ja pracowałam w żłobku i dzieciaki chore przychodzily i zarazaly resztę i tak w kółko..☺
No właśnie niestety takie cuda tez się zdarzają... Nieodpowiedzialność to juz inna kwestia. Ale rozumiem tez ze nie każdy ma możliwość zostawienia malucha w domu...
Alegzi-
No właśnie mając swoje dzieci pewnie całkiem inaczej spojrzymy na sprawę
Co do kosmetyków -ja podkładów nienawidzę. Jeju... Uwierzcie mi ze nawet na ślubie nie miałam! Chyba tylko leciuteńko pudrem mnie siostra pacła strasznie mnie drażni jak mam coś na twarzy, nie czuje sie naturalnie i mi...niewygodnie. To samo ze szminka cały czas ja czuje... Cień od wielkiego dzwonu (np ślub ) tusz dość często ale nie codziennie czasem eyeliner o którym właśnie sobie przypomniałam i tak często go używam ze nawet nie wiem gdzie go mam
Rodzaje pracy i wyksztalcenie odzwyczajają od kosmetyków skuteczniej niż terapie od czegokolwiek będąc w szkole gastronomicznej z pomalowanymi paznokciami by mnie chyba wyrzucili przez okno z najwyższego piętra wyrzucając za mną rzeczy których dotykałam to samo w sklepie w którym pracowałam a gdzie nawet obrączek nikt nie nosił... A jak z dzieckiem którymś siedzę to nie muszę byc wymalowana bo akurat im to najbardziej na świecie zwisa kto jak wyglądahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm