Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Panipuchatkowa będzie dobrze nie ma wyjścia ;p
Magda tak to prawda , ja tez w to wierze[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sylwia, jak to przeczytałam to od razu łzy w oczach
Bardzo mi przykro kochana, trzymaj się jakoś!
Już ze 2 godziny temu zobaczyłam i od tamtej pory chodzę taka zła, że bez kija nie podchodź. Mężowi się oberwało, z nerwów głowa zaczęła boleć
Normalnie złość na niesprawiedliwość na tym świecie... Aż się człowiekowi wszystkiego odechciewa.
Też muszę TSH powtórzyć, ale chyba pójdę przed samą wizytą u gina. Dzisiaj mnie prawy jajnik nadal boli, nie wiem co się dzieje. Temperatura w dół spadła, więc nie wiem, czy to przez bezsenność, czy o co chodzi. Ogólnie dzisiaj dzień depresyjny, muszę chwilę odsapnąć i się wyciszyć... Bo eksplodujęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Nie wiem co powiecie ale tak sobie myślę, że może Pan Bóg podejmuje takie decyzje żeby nam było w życiu łatwiej.. Co jeśli dziecko byłoby np. chore? My tego nie rozumiemy, płaczemy, ale wierzę, że na wszystko w życiu jest plan gdzieś tam na Górze.
Pan Bóg nie da nam więcej niż moglibyśmy udźwignąć... Nawet jeśli w danym momencie myślimy inaczej to tak właśnie jesthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Boziu kobity ah mnie dzisiaj łeb boli to poezja humory przeszły ale węch to mam okropny wszytko mi śmierdzi i ma j yensywnybzapach .. przez co łeb mi pęka .. kupiłam hiacynty zawsze uwielbiałam ich zapach a dzisiaj masakra Noo , męża perfume to czuje na kilometr ... sos do ryżu to mi śmierdział spalenizna Noo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 18:58
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała_Mii wrote:Boziu kobity ah mnie dzisiaj łeb boli to poezja humory przeszły ale węch to mam okropny wszytko mi śmierdzi i ma j yensywnybzapach .. przez co łeb mi pęka .. kupiłam hiacynty zawsze uwielbiałam ich zapach a dzisiaj masakra Noo , męża perfume to czuje na kilometr ... sos do ryżu to mi śmierdział spalenizna Noo
Zaczęło sie zapachowe szaleństwo!
Moja znajoma (termin ma jakos na teraz) mówiła ze dopóki nie byla w ciąży nie wiedziała ze tyle zapachów istnieje i tyle można czućhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka to prawda najlepsze jest to ze nie dawno byłam w ciąży ale nic takiego nie czułam , wręcz dobrze się czułam , No oprucz tego ze nic mi się noe chciało znytnio i jakbym podświadomie czuła ze coś będzie nie tak taki nie pokój , ale nic więcej
a tu zaraz wymiotować jeszcze zaczne ;Dw sumie mogę i to ;p byle by dzidzia zdrowa była
Ps dziewczyny podrzućcie jaki fajny film na wieczór[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Nie wierzę co tu dzisiaj czytam...
Sylwia, tak mi przykro
Ja wczoraj miałam dzień wyjęty z życia. przedwczoraj wieczorem trochę za dużo wina wypiłam i potem od rana masakra. Ból głowy, Mdłości, wymioty ...
Ostatnio tak mnie poniewierało w pierwszej ciąży jak wypiłam dokładnie w tym samym momencie czyli 6dpo i potem się okazało że są 2 kreski...
Nie nakręcam się, będzie co będzie. To miał być cykl bezowulacyjny, teraz aktualnie 33dc, ale 7 dzień wyższej temperatury. Wykres, test i ból jajnika wskazują na owu. Ale nie wiadomo.
Miałam się wstrzymać w tym cyklu, ale jednak z premedytacją poprawiłam. Co ma być to będzie
Mąż mi dzisiaj wyjechał na narty do Francji. Wraca za 10 dni... Myślałam że wczoraj na pozegnanie i dzień kobiet będzie jakieśale nie dałam rady i po Przyjaciółkach zasnęłam jak dziecko
-
Ja dzisiaj sobie nie potrafię znaleźć miejsca... snuje się, do męża sie nie odzywam, jakoś tak mi ciężko. Wlazłam do wanny i nie mam siły wyjść. Przeglądałam sobie moje wyniki i teraz na monitoringu i tak miałam spore pęcherzyki na jajnikach bo normalnie je widzę na USG. Moze jednak rosną skoro śluzu coraz więcej, pobolewa głównie prawy. Jestem strasznie zla ze w przyszłym tygodniu tego nie sprawdzę u gina. Bo nie wiem na czym stoję po tym CLO. Trzeba czekać do okresu, tyle mi pozostało.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Nie wierzę co tu dzisiaj czytam...
Sylwia, tak mi przykro
Ja wczoraj miałam dzień wyjęty z życia. przedwczoraj wieczorem trochę za dużo wina wypiłam i potem od rana masakra. Ból głowy, Mdłości, wymioty ...
Ostatnio tak mnie poniewierało w pierwszej ciąży jak wypiłam dokładnie w tym samym momencie czyli 6dpo i potem się okazało że są 2 kreski...
Nie nakręcam się, będzie co będzie. To miał być cykl bezowulacyjny, teraz aktualnie 33dc, ale 7 dzień wyższej temperatury. Wykres, test i ból jajnika wskazują na owu. Ale nie wiadomo.
Miałam się wstrzymać w tym cyklu, ale jednak z premedytacją poprawiłam. Co ma być to będzie
Mąż mi dzisiaj wyjechał na narty do Francji. Wraca za 10 dni... Myślałam że wczoraj na pozegnanie i dzień kobiet będzie jakieśale nie dałam rady i po Przyjaciółkach zasnęłam jak dziecko
Podoba mi sie tekst "z premedytacja poprawiłam"
kciuki
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Ja dzisiaj sobie nie potrafię znaleźć miejsca... snuje się, do męża sie nie odzywam, jakoś tak mi ciężko. Wlazłam do wanny i nie mam siły wyjść. Przeglądałam sobie moje wyniki i teraz na monitoringu i tak miałam spore pęcherzyki na jajnikach bo normalnie je widzę na USG. Moze jednak rosną skoro śluzu coraz więcej, pobolewa głównie prawy. Jestem strasznie zla ze w przyszłym tygodniu tego nie sprawdzę u gina. Bo nie wiem na czym stoję po tym CLO. Trzeba czekać do okresu, tyle mi pozostało.
Alex a nie masz możliwości u kogoś innego sprawdzić co słychać u pęcherzyków?jakikolwiek lekarz choćby na raz jeśli tamtej akurat nie będzie. Zawsze miałabyś jakiś obraz tego co sie dzieje.
Ewentualnie poziom estradiolu też o tym mówi jal bardzo pęcherzyk jest dojrzały ale to nie to samo co usg jednakhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witam się w weekend (kto go ma ten niech się cieszy:P). Wczoraj ubawiłam się do łez na komedii (wieczorne gierki), uznaję to za zrządzenie losu, że główna para nie mogła mieć dzieci a po pokonaniu mafii ona zachodzi w ciążę
Wczoraj czułam się seksi, było miło w domu ale po stosunku bolał mnie tak mega prawy jajnik... Mam nadzieję, że owulacyjnie.... Dziś za to przebudziłam się o 5 i to tak głodna, że nie mogłam dospaćTrzeba było wstać i coś podjeść. Wydęło mnie, jestem już dziś ziemniakiem, nie seksi
haha
jakie plany na dziś? -
Hej dziewczyny. Terka no właśnie nie mam możliwości podejść w przyszłym tygodniu na początku, bo też teściową ma we wtorek operację serca i w ogóle nerwowka będzie. Będziemy latać z mężem do szpitala. W sumie jak się z tym wnerwem przespalam, cała noc w końcu bez budzenia, jest lepiej. Wszystkie znaki wskazują na to, że ta owulacja powinna być. Zdam się teraz na nasze metody i może zobaczę jak się to rozwinie a w przyszłym tyg proga zrobię.
Seli, witaj ziemniaku;) ja wczoraj też miałam takie gastro i nie wiem czy to z nerwów, czy o co chodzi. Nawet marcepan sobie kupiłam w czekoladzie, bo miałam na coś ochotę: )
Plany na dziś- wyspać się. Mąż zaraz do pracy wychodzi i ja jeszcze się kładę spać. A później sprzątanie. Okna chce umyć jak będzie w miarę ciepło jak wczoraj. Firanki wyprać. I trochę mieszkanie ogarnąć: )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Terka no właśnie nie mam możliwości podejść w przyszłym tygodniu na początku, bo też teściową ma we wtorek operację serca i w ogóle nerwowka będzie. Będziemy latać z mężem do szpitala. W sumie jak się z tym wnerwem przespalam, cała noc w końcu bez budzenia, jest lepiej. Wszystkie znaki wskazują na to, że ta owulacja powinna być. Zdam się teraz na nasze metody i może zobaczę jak się to rozwinie a w przyszłym tyg proga zrobię.
Seli, witaj ziemniaku;) ja wczoraj też miałam takie gastro i nie wiem czy to z nerwów, czy o co chodzi. Nawet marcepan sobie kupiłam w czekoladzie, bo miałam na coś ochotę: )
Plany na dziś- wyspać się. Mąż zaraz do pracy wychodzi i ja jeszcze się kładę spać. A później sprzątanie. Okna chce umyć jak będzie w miarę ciepło jak wczoraj. Firanki wyprać. I trochę mieszkanie ogarnąć: )
Mój śpi... ja się wymizdrzyłam to na zaspanego go wezmę, to nie zauważy, że wyyglądam na 9 miesiąc
Zazdraszczam, ja powinnam posprzątać ale dziś do 17 zajęcia a o 19 teatr. Jutro za to od 9 o 19 zajęcia... Posprzątać mąż będzie musiał -
Cześć dziewczynki siusiu mnie obudziło to zagladnelam
ja wczoraj oglądałam piękny film ❤️❤️Ogólnie było kilka scen wzruszającym ale jak dziecko rozryczalam się na samym końcu jak brat uświadomił sobie ze dusza jego matki teraz jest w jego nowej siostrzycce , no scena ... oh ❤️Serdecznie polecam niby dramat kobieta dowiaduje ze ze ma raka piersi wygrywa a później drugi , przerzuty później ciąża ... ale ... nie jest aż tak smutno i przygnębiająco zrobiony , kobieta pełna życia , silna do kończ to sie trzyma szczęśliwa , zero załamania dola chodźby na chwile .. film nazywa się mama ( ma ma ) z 2015 roku główna aktorka jest penelope cruz No polecam ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 07:01
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
O, muszę obejrzeć bo kiedyś chciałam iść na to do kina i tak zapomniałam o tym filmie
Oj, normalnie brzuch mi wywaliło... A w ogóle co mnie śmieszy, nie biorę żadnych hormonów, cycki powinny mi spadnąć a one mi urosły. Zakładałam w czwartek stanik na siłkę to nie dość, że mi wypłynęły to myślałam, że się uduszę :p Mój mi mówi "oooo jeszcze ci urosły!" ale po chwili stwierdził, że trzeba nowe staniki kupić więc pójdzie sporo kasy na tohahaha