Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No bo nie mam parcia na dziecko, jak sie przytrafi to wezme to na klate. Jednak 8 lat leczenia, bolu, brania roznych rzeczy sprawilo, ze mialam przekonanie, ze nie przezyje bez hormonow... A tutaj owulacje, regularne cykle... I chyba ten cykl jest dobry - choc jeszcze czas by sie zjebalo ;p staram sie nie myslec, ze mam torbiel...czy cos bo nic nie boli, dla mnie to wielka nowosc, ze ja normalnie funkcjonuje od dwoch tygodni.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Moze marzec to czas luzu dla nas od negatywnych myśli i zdarzeń; ) a ginekologa naprawdę lubię, rzeczowy facet, nic pochopnie i na hura nie robi. Inny już by pewnie dawkę zwiększył albo lek zmieniał skoro pęcherzyka dominującego nie było. A ten tak wszystko na luzie przyjmuje ze mu wierzę, ufam i mi sie udziela
na monitoring już sie umówiłam ale w sumie w środę kazał mi już w ciąży przyjść więc może coś przewiduje, nie wiem ;p
Ovarin ja biorę ponad rok. Ładnie mi witaminy uregulował i z początku cykl miałam jak w zegarku. Dopiero od maja się pochrzanilo jakoś.
Seli Ty się nie zabezpieczaj, tylko w ciążę zachodzdziałania w tym cyklu masz tak zaognione i z taka częstotliwością ze myślę, że zaskoczy
A ja dziewczyny durna jestem... zjadłam zupę ogórkowa, mega kwasna mi wyszła. Lubię takiepocisnelam to migdałami. Zjadłam zupę jeszcze raz po jakiejś godzinie. I teraz otworzyłam sobie czekoladę z dużymi orzechami :p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahaha ja raz lyzka rosoly - gryz czekolady rumowej z bakaliami
Dzialania sa takie bo nic nie boli ;p a normalnie jak sie da to i czesciej bywaly. -
Dzis maz do mnie powiedzial z rana "die muta", zjebalam go, po niemiecku nienawidze a poza tym nie wiem czy chodzilo mu o to jak mnie wydelo ;p albo sam ma przeczucia ;p
-
W sumie coś w tym marcu może być bo wiosna idzie ciepło ładna pogoda zieleń kolorowe kwiaty i te sprawy ;p a jesień jest ponura i przygnębiająca ;p nie bez przyczyny mówią ze najwiecej jesienią samobójstw jest .. tak wiec liczę na to ze te pozytywne myśli wam przyniosą cud pod sercem ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ale jesienia chce sie ciepla, bliskosci ;p wiosna za to budzi wszystko...
-
Martusiaa wrote:Nie może wziąć wolnego bo straci pracę A tylko on nas utrzymuje więc nie ma opcji ...
U nas w szpitalu wcale się nie troszczą o ciążę na tak wczesnym etapie.. już to przechodzilam
Pozostaje leżenie plackiem -
Leżę..
Dziwne bo jest ok idę do lazienki podcieram się po sikaniu i na papierze luteine wlasnie różowa lub beżowa, wezmę po tym luteine troche poleze, idę znów do lazienki na siku podcieram się i czysto lub po jakimś czasie troszkę bezowej
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusia jeśli nie ma mowy o szpitalu to wykorzystuj każdą wolną chwilę na odpoczynek kiedy jest komu się zająć małą
nie stresuj się i bądź dobrej myśli bo wszystko na pewno będzie dobrze
-
Nie powiem Ci bo się totalnie nie znam, nie wiem co się dzieje, wydaje mi się, że nie powinno tego być przy lekach.
-
Powiem Wam, że mnie wkurzył koleś na ostatnim bloku zajęć... Totalnie nie potrafi prowadzić ćwiczeń i jeszcze stwierdził, że polecenie nie ma nic do rzeczy (a najpierw dał jedno, a potem mówił, że było inaczej:P). I tak wróciłam i jestem jakaś zła, zmęczona... Szykuje się powoli do teatru, mamy na 19 ale złość mnie taka jakaś rozpiera
-
Martusia wypoczywaj
teraz jesteś najważniejsza. Dobrze, że masz pomoc. Trzymaj się
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓