X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia dobrze, że teściowa Cie przeprosiła :-)
    Kryha to daj znać kto się urodził :-)
    Seli dobrze, że trochę lepiej się czujesz. Weź zapobiegawczo Stoperan. Zjedz gorzką czekoladę lub paluszki i zapij colą. Powino pomóc :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Martusia dobrze, że teściowa Cie przeprosiła :-)
    Kryha to daj znać kto się urodził :-)
    Seli dobrze, że trochę lepiej się czujesz. Weź zapobiegawczo Stoperan. Zjedz gorzką czekoladę lub paluszki i zapij colą. Powino pomóc :-)

Tyle, że ja wymiotuje, biegunki jako tako nie mam... jem wafle ryżowe, odpuszczam dziś leki na io, mam wodę i szykuje się bo mam od 9 do 19 studia.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Seli :-) to trzymaj się

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Rozumiem Seli :-) to trzymaj się

A jak Ty się czujesz? :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ogólnie czuje się dobrze, tylko czasami robi mi się słabo i jestem mega zmęczona :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak na ten tydzien to chyba dobrze? ;).Pracujesz jeszcze?

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny; ) nie chce zapeszac ale Ale tempka rośnie <3 Jak macie rację z tym sluzem i w ogole, a temperatura to po raz pierwszy potwierdzi to będę ryczeć ze szczęścia ze była owulacja ;p na razie tylko chociaż ona mi wystarczy. Dzisiaj już biorę dupka. To chyba nic nie zakłóci :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zakłóci, bierz od poczatku owu ;)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj po <3 bulgotało mi w tym jajniku. Kosmos jakiś... Durna jestem, ale te wszystkie objawy dają mi nadzieję. Płakać nie będę, jak się nie uda, ale chcę chociaż owulację :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Wczoraj po <3 bulgotało mi w tym jajniku. Kosmos jakiś... Durna jestem, ale te wszystkie objawy dają mi nadzieję. Płakać nie będę, jak się nie uda, ale chcę chociaż owulację :)

Ja mysle, ze u mnie chyba nie pyknie. Wczesniej mialam bolesne a teraz nic. Tylko lekko bolalo wczoraj i mocno w piatek wieczorem. Powinno byc jutro albo pojutrze ale totalnie nic nie czuje. W sumie i tak dobrze, ze nie boli.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, ciesz się że nie boli :) Zawsze to jakaś zmiana i inne odczucia :) Pójdziesz do nowego lekarza, zobaczysz co on ci powie też :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ;) z tego sie ciesze ale licze, ze owulacja nie ustanie po ostatnim cyklu

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex no to czekamy na efekty.☺ dzisiaj znowu ladna pogoda ttzeba wskoczyć w jakas kiecke. Martusia jak Twoje samopoczucie dzisiaj?

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj dosyć chłodno i lekka mżawka. Mąż poszedł z psem i mokrzy wrócili. A ja siadam do robienia przelewów, zamówiliśmy też nowe szelki dla psa... I będziemy się lenić, jak to w weekendzik :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 11 marca 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoewczynki a jak Wasze psy sobie radzą jak nie ma Was w domu. W sensie ze zostaja same.? Chcialabym wziac psa ale przeraza mnoe to ze pol dnia musialby siedziec sam w mieszkaniu. Jak to u Was jest?

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie troche pochmurnie ale cieplutko. Slabo sie czuje ale siedze ;p
    W piatek juz wskoczylam w kieckie, jutro mam przygotowana spodniczke.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dzoewczynki a jak Wasze psy sobie radzą jak nie ma Was w domu. W sensie ze zostaja same.? Chcialabym wziac psa ale przeraza mnoe to ze pol dnia musialby siedziec sam w mieszkaniu. Jak to u Was jest?

Obecnie mam kota i z nim jest gorzej niz z psem rodzicow ;p ale jak sie go wyuczy to i zostanie.

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex no to czekamy na efekty.☺ dzisiaj znowu ladna pogoda ttzeba wskoczyć w jakas kiecke. Martusia jak Twoje samopoczucie dzisiaj?
    Hmm w sumie nie wiem ;) wstałam rano lekkie brudzenia mam jeszcze takie kawa z mlekiem.. Leżę cały czas mąż jedzenie donosi.. :D
    Delikatnie brzuch cmi ale to chyba normalne.. Leżę i jestem dobrej myśli..

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26

Wysłany: 11 marca 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze Martusia niech Cie dokarmia.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj, korzystaj ;)

dZhdp1.png

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ