SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia dobrze, że teściowa Cie przeprosiła :-)
    Kryha to daj znać kto się urodził :-)
    Seli dobrze, że trochę lepiej się czujesz. Weź zapobiegawczo Stoperan. Zjedz gorzką czekoladę lub paluszki i zapij colą. Powino pomóc :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Martusia dobrze, że teściowa Cie przeprosiła :-)
    Kryha to daj znać kto się urodził :-)
    Seli dobrze, że trochę lepiej się czujesz. Weź zapobiegawczo Stoperan. Zjedz gorzką czekoladę lub paluszki i zapij colą. Powino pomóc :-)

Tyle, że ja wymiotuje, biegunki jako tako nie mam... jem wafle ryżowe, odpuszczam dziś leki na io, mam wodę i szykuje się bo mam od 9 do 19 studia.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Seli :-) to trzymaj się

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Rozumiem Seli :-) to trzymaj się

A jak Ty się czujesz? :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ogólnie czuje się dobrze, tylko czasami robi mi się słabo i jestem mega zmęczona :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak na ten tydzien to chyba dobrze? ;).Pracujesz jeszcze?

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny; ) nie chce zapeszac ale Ale tempka rośnie <3 Jak macie rację z tym sluzem i w ogole, a temperatura to po raz pierwszy potwierdzi to będę ryczeć ze szczęścia ze była owulacja ;p na razie tylko chociaż ona mi wystarczy. Dzisiaj już biorę dupka. To chyba nic nie zakłóci :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zakłóci, bierz od poczatku owu ;)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj po <3 bulgotało mi w tym jajniku. Kosmos jakiś... Durna jestem, ale te wszystkie objawy dają mi nadzieję. Płakać nie będę, jak się nie uda, ale chcę chociaż owulację :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Wczoraj po <3 bulgotało mi w tym jajniku. Kosmos jakiś... Durna jestem, ale te wszystkie objawy dają mi nadzieję. Płakać nie będę, jak się nie uda, ale chcę chociaż owulację :)

Ja mysle, ze u mnie chyba nie pyknie. Wczesniej mialam bolesne a teraz nic. Tylko lekko bolalo wczoraj i mocno w piatek wieczorem. Powinno byc jutro albo pojutrze ale totalnie nic nie czuje. W sumie i tak dobrze, ze nie boli.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, ciesz się że nie boli :) Zawsze to jakaś zmiana i inne odczucia :) Pójdziesz do nowego lekarza, zobaczysz co on ci powie też :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ;) z tego sie ciesze ale licze, ze owulacja nie ustanie po ostatnim cyklu

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex no to czekamy na efekty.☺ dzisiaj znowu ladna pogoda ttzeba wskoczyć w jakas kiecke. Martusia jak Twoje samopoczucie dzisiaj?

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj dosyć chłodno i lekka mżawka. Mąż poszedł z psem i mokrzy wrócili. A ja siadam do robienia przelewów, zamówiliśmy też nowe szelki dla psa... I będziemy się lenić, jak to w weekendzik :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 11 marca 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoewczynki a jak Wasze psy sobie radzą jak nie ma Was w domu. W sensie ze zostaja same.? Chcialabym wziac psa ale przeraza mnoe to ze pol dnia musialby siedziec sam w mieszkaniu. Jak to u Was jest?

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie troche pochmurnie ale cieplutko. Slabo sie czuje ale siedze ;p
    W piatek juz wskoczylam w kieckie, jutro mam przygotowana spodniczke.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dzoewczynki a jak Wasze psy sobie radzą jak nie ma Was w domu. W sensie ze zostaja same.? Chcialabym wziac psa ale przeraza mnoe to ze pol dnia musialby siedziec sam w mieszkaniu. Jak to u Was jest?

Obecnie mam kota i z nim jest gorzej niz z psem rodzicow ;p ale jak sie go wyuczy to i zostanie.

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex no to czekamy na efekty.☺ dzisiaj znowu ladna pogoda ttzeba wskoczyć w jakas kiecke. Martusia jak Twoje samopoczucie dzisiaj?
    Hmm w sumie nie wiem ;) wstałam rano lekkie brudzenia mam jeszcze takie kawa z mlekiem.. Leżę cały czas mąż jedzenie donosi.. :D
    Delikatnie brzuch cmi ale to chyba normalne.. Leżę i jestem dobrej myśli..

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26

Wysłany: 11 marca 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze Martusia niech Cie dokarmia.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj, korzystaj ;)

dZhdp1.png

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ