Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia jak nic pozostało leżenie i czekanie. I branie luteiny. Czemu tak jest to Ci nie powiem. Chociaż w sumie. Tak sobie mysle ze takie delikatne delikatne plamienie na które w sumie nie zwracałam uwagi miałam chyba z 2 tygodnie. Praktycznie codziennie. Leciuteńko ale jednak było-tak mniej więcej 16-18tc. A z małym wszystko w porządku było i jest nadal
wiec nie musi to oznaczać czegoś złego jednak... To tak ku próbie pocieszenia i podniesienia na duchu
Alex-szalejesz najwidoczniej od środkaaż ciekawa jestem co z tego Twojego kłucia i boleści wyniknie
Dziewczyny tak naprawdę na starania i cieszenie się z nich jest dobra każda pora rokuwiosna i lato bo ładnie kwitnąco i ciepło a jesień i zima bo chłodno i większa ochota do tulenia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, ja sama jestem ciekawa
Te mocne kłucie było bardzo intensywne, aż mnie zgięło, a teraz nadal lekko kłuje co jakiś czas. I w tym samym miejscu po prawej stronie. Lekarz stwierdził, że to dobrze, bo jajniki pracują. Z tym, że u mnie prawy nigdy się nie odzywał
Może ma jakieś objawienie
Byliśmy z mężem i psem na długim spacerze po mieścieTak miło jest i ciepło, że aż się nie chciało do domu wracać. Teraz idę się kąpać, podziałamy na pewno
, może później jakiś film
Dzisiaj mam tyle energii, że miałam czas na wszystko
Łącznie z obejrzeniem filmu, poczytaniem, pograniem w Simsy
Moja doba się dzisiaj rozciągnęła do maksimum
Ciekawe, co tam u Alegzi... Odezwij się do nas!Przyciągam myślami
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka..dziękuję ;* ja wiem że to może nie być nic groźnego , ale może też być początkiem najgorszego...
Jednak ja wierzę.. bo pozostało mi tylko lezec i czekać.. każdy dzień jest na wagę złota.. I zbliża nas do bezpiecznego terminu..
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Alex
fajny miałaś dzień
pełen wrażeń
Nie obudziłaś się jednym słowem
Wygląda to na owulke, więc trzymam kciuki i owocnego przytulania :* ja leżę dziś cały dzień i nie mam już wyrzutów sumienia z tego powodu...uf... w końcu.. bo bardzo ciężko już mi było jak nikt nie wiedział dlaczego leżę...czułam się jak najgorszy len ..
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
No No ALex faktycznie , energia dzisiaj rozpiera ;p oby więcej takich dni;p
Ja to sama nie wiem czego chce Eh .. doszłam właśnie do wniosku ze nudzi mi się ..
ale to już nie te czasy kiedy dzwoniłeś do znajomych i gdzieś się szło nawet o tej godziniea ja właśnie dzisiaj mnie tak na szło jak za starych młodych czasów
teraz wszyscy pracują maja rodziny większość dzieci .. i to takie nie realne kitde jeszcze jakby z 2 h temu tak mi przyszło to byśmy się spotkali ze znajomymi a tak tetaz to już Hmm
Już późnoJezu sama nie wiem czego chce
szukam w tym necie jakiegoś filmu i nic nie mogę znaleźć .. to siedzenie w domu chyba mnie już nudzi
ale No tetaz już tym bardziej nie opłaca mi się iść do pracy ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kryha, z moją przyjaciółką miałam tak samo
Chodziłam w pracy, myślałam o niej cały dzień i się okazało, że wtedy rodziła
Także bardzo możliwe, że cię przeczucie nie myli.
Mam tyle śluzu rozciągliwego, że masakra. Potoki normalnie. Ale nie jest przezroczysty, tylko taki bardziej mleczny. Nie wiem, czy taki ma byćSzyjka tak wysoko, że ledwo idzie dotknąć. Otwarta bardzo... Nie chcę nic mówić, ale chyba tylko raz tak miałam i wtedy rzeczywiście temperatura mi się utrzymywała. Z tym, że wtedy fazę lutealną miałam chyba 9 dni i okres przyszedł. Ale jutro zaczynam dupka, więc jestem dobrej myśli, że jakby była rzeczywiście owulacja to dupek utrzyma
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mnie tak kulo wczoraj po seksie i dzis rano lekko. Dziwnie mi nie dobrze bylo tez poznym rankiem a wrocilismy ledwo z teatru i wymiotowalam ;/ bierze mnie grypa albo jakas jelitowka. Masakra ;( kolezanka miala ja sroda/czwartek...
-
O jej seli to nie dobrze ... Tz wymiotować można ale w ciszy
a poza nią to nie jest fajne .. biedna Ty kuruj się jeśli to jelitówką to z 2 ,3D i Cię potrzyma ..
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Nie mam nic takiego, pije miete i leze... Jeszcze jutro caly dzien na uczelni a czuje, ze sie rozkreca... ostatnio dosc czesto mam wymioty...
-
Kurczę ciekawi mnie alegzi
co z pieskiem ;p myśle ze się na dniach odezwie bo z tego co kojarzę , msz z nią na tydzień tylko przyleciał , wiec pewnie dlatego tez się nie odzywa ;p za dużo spraw na początek w pl do załatwienia ;p Noo ale ten piesiu mnie ciekawi ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Alex-wystarczy jedna cecha płodności żeby się udało
Jeśli masz rozciągliwy ale mętny to nie szkodzinie nakręcając - ja chyba przy takim właśnie zaszłam bo chyba tylko raz góra dwa razy w obserwowanych cyklach miałam takie klasyczne jajo
a szyjka mówiła sama za siebie skoro taka niedościgniona
to teraz będą dni pełne emocji!
Kryha-czasem takie przeczucia są i sie faktycznie sprawdzają, jak cos chwal sie
Mała Mii-ja tez jak sobie pomyśle co robiłam kilka lat temu o tej porze to na pewno nie bylo to leżenie w łóżkuale człowiek sie zmienia, mnie nawet takie spokojne weekendy teraz odpowiadają
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
No właśnie ja miałam mleczny i rozciągał się sporo ale wczoraj przeszedł w taki bardziej przezroczysty i się mocno rozciągał
Co najdziwniejsze nigdy przedtem nie miałam takiego śluzu
Zobaczymy co będzie dalej, jeszcze nie pykło chyba, powinno jutro albo we wtorek
wtedy cykl byłby 26 dniowy i by wszystko było jak w zegareczku
Czuje się trochę lepiej, ale nie wiem jak ja tyle na studiach wytrzymam