Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahha ;p u nas to roznie jest. Czasem on bez rzadnej gry i ceregeli rano, czasem ja cos powiem, zaczne
Moj tak patrzy sobie na wykres moj, jutro sie wepcha ze mna do lekarza. Chyba widzi, ze jest dobrze to i ma nadzieje ;p a mi sie wydaje, ze mam zapchany jajowod po operacji. Ale z drugiej strony nadal sama gdzies w glebi mam poczucie, ze w tym miesiacu wpadniemy ;p glupie to, jak nawet owulacji nie bylo ;p -
No chyba każda z nas gdzieś kiedyś słyszała o takim przypadku seli ;p Hmm czy czasem nie na tym wątku jakaś dziewczyna nie była w szoku ze jest w Ciąży myśląc ze nie miała owu ?
gdzieś napewno czytałam taki post w niedalekiej przeszłość
Hmm albo może to na listopadowych mamusiach ale napewno czytałam ;p wiec seli nie bez powodu mówią ze kobiety maja intuocje swoją kobieca
wiec kto wie , kto wie ;p ale życzę Ci tego wiecie co
U nas na czerwcowych szczęściarach były dwie ciąże zes Edwardsa , jedna turnera i jedna patay ... dużo poronień na poczadku .. później nie wiem przestałam tam zaglądać .. ale z dwoma dziewczynami mam pp dzień dzisiejszy kontakt i wiecie co ! Jedna mi napisała ze dzisiaj test wyszedł pozytywny !❤️ ( ona miała dzidzie tak jak ja z zes Edwardsa) jej tak się ucieszyłam ze szok
normalnie aż się krzyczeć chce ! Aż normalnie psy wzięłam na długi spacer bo piękna pogoda u nas , ogród wysprzatalam , pranie zrobiłam , obiad
No energi ze szczęścia multum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 16:01
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Przerazaja mnie te poronienia i powiklania ;( patau to koszmar... ehh...
Ja chyba mam od nocy owulacje ;p ktoras wie ile to trwa? Albo czy jak peknie to nadal boli jajnik? Dawal mi popalic cala noc i do polowy dnia. Teraz mam taki inny jakby... bol. Takie uczucie. Je mialam w kazdym cyklu przy owulacji. Ciekawe czy lekarz cos powie. Jak jest z jajnikiem i endometrium. -
Seli wrote:Przerazaja mnie te poronienia i powiklania ;( patau to koszmar... ehh...
Ja chyba mam od nocy owulacje ;p ktoras wie ile to trwa? Albo czy jak peknie to nadal boli jajnik? Dawal mi popalic cala noc i do polowy dnia. Teraz mam taki inny jakby... bol. Takie uczucie. Je mialam w kazdym cyklu przy owulacji. Ciekawe czy lekarz cos powie. Jak jest z jajnikiem i endometrium.
Tego czy owu jest przed, w trakcie, czy po bólu jajnika, to nikt nie wieja po takim bólu mam zawsze skok temperatury. U Ciebie wykres też wygląda obiecująco, jeśli jutro będzie kolejny wzrost
-
Dokładnie mi udało się odrazu po poerwszej miesiączce
one mogła dopiero po drugiej i tez odrazu się udało
to jest piękne ❤️I nie ma ze coś będzie nie tak nie tym razem
Seli mnie jajnik bolał kilka dni i to było przed w trakcie i poi była ciąża ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
No mnie boli. Wczesniej mialam bole takie, ze masakra... Teraz to taki typowy bol jajnika.
-
Dziękuje
jesteście kochane
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, został mi jeszcze jeden czy dwa, stwierdziłam, że jak mam to zrobię
na jakoś 11 czy 12 dc miałam prawie żaden, wczoraj dwie grube, mocne krechy aż się zdziwiłam a teraz już cienka, mała krecha. Czyli jakby po skoku hormonu, ból... hm może by się zgadzało. Ale jak nie podskoczy tempka to dupa blada
-
Mari92 wrote:Dziękuje
jesteście kochane
A pochwalisz się zdjęciem? -
Dzisiaj mi się śniło, że zobaczyłam 2 kreseczki na teście :p aż żal było wstawać
Mnie od 3 dni bolą sutki (dziś 14 dc) i ostatnio miałam jakoś ze 2 takie cykle, że w połowie cyklu właśnie pobolewały mnie sutki przez krótki okres i to mijało. Miała tak któraś?Myślicie, że to może mieć związek z owulacją?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Dzisiaj mi się śniło, że zobaczyłam 2 kreseczki na teście :p aż żal było wstawać
Mnie od 3 dni bolą sutki (dziś 14 dc) i ostatnio miałam jakoś ze 2 takie cykle, że w połowie cyklu właśnie pobolewały mnie sutki przez krótki okres i to mijało. Miała tak któraś?Myślicie, że to może mieć związek z owulacją?
Ja kilka cykli tak miałam. -
Mogą
Ja miałam po owulacjach ból piersi
Teraz w sumie tylko co jakiś czas boli mnie ten jajnik. -
Ja mimo temperatury niezbyt zwrotnej czuje że ta owulacja była
bo jajnik szalał, zabolalo mnie okropnie aż sie zgięłam a teraz spokój. Więc nie wiem czy temperatura u mnie to dobry wyznacznik. Tym bardziej przez to słabe spanie w przeciągu kilku dni.
My właśnie ze szpitala od teściowej wracamy. Już po operacji, wszystko sie udało. Jutro wieczorem chyba do domu. Bo to jakoś przez żyły w szyi i pachwinę robili. Wracamy, zjemy, zagonie męża do łóżka i podziałamyMała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak szybko? Aaa to miała steny zakładane?
U mnie tempka to dobry wyznacznik, do tej pory... -
Pochwale się fotką internet w laptopie naprawię. Bo komórką nie wiem jak<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓