Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex i jak? Ja juz niby skonczylam ale musze siedziec do 15 bo rada od 15... Pewnie do 18... ehhh
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Laski.. prog mam 30,54 !!! A TSH skończyło do 4 ale to pewnie przez nerwy. Muszę powtórzyć chyba. Moze z beta zrobię; p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 13:39
Magdaa21, terka, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Widzialam
zazdraszczam
ja czuje jakbym miala dostac okresu... Tego uczucia od odstawienia nie mialam...
-
Cześć mam na imię Martyna. Mam mały problem w sobote miałam dostać okres i nadal go nie mam. Temp cały czas jest ponad 37.2 i od 3 dni zauważam trochę brązowych plamień. test robiłam wczoraj rano wyszedł negatywny. Pomóżcie już nie wiem co mam myśleć.. Staramy się już z mężem o drugie dziecko od 8 miesięcy.. Może miałyście podobnie?
-
Moze beta? Albo powtorz test? Masz regularne cykle?
Jej, mocno czuje podbrzusze, brzuch mam wzdety i w ogole... masakra. -
Martys92 wrote:Cześć mam na imię Martyna. Mam mały problem w sobote miałam dostać okres i nadal go nie mam. Temp cały czas jest ponad 37.2 i od 3 dni zauważam trochę brązowych plamień. test robiłam wczoraj rano wyszedł negatywny. Pomóżcie już nie wiem co mam myśleć.. Staramy się już z mężem o drugie dziecko od 8 miesięcy.. Może miałyście podobnie?
Czesc a który to dzień cyklu u Ciebie? I który od ewentualnej owulacji?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Laski.. prog mam 30,54 !!! A TSH skończyło do 4 ale to pewnie przez nerwy. Muszę powtórzyć chyba. Moze z beta zrobię; p
Alex-ja pierdziu!
no teraz to sie od testowania nie uwiniesz 
A tsh do powtórki bez nerwów moze gdzies zrób prywatnie na normalnych warunkach
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Martys92 wrote:Cześć mam na imię Martyna. Mam mały problem w sobote miałam dostać okres i nadal go nie mam. Temp cały czas jest ponad 37.2 i od 3 dni zauważam trochę brązowych plamień. test robiłam wczoraj rano wyszedł negatywny. Pomóżcie już nie wiem co mam myśleć.. Staramy się już z mężem o drugie dziecko od 8 miesięcy.. Może miałyście podobnie?
idz na bete
plamienie nie musi oznaczac niz złego
M.Ż. -
Kochane mam do Was pytanie z "innej beczki". Piszę tutaj bo na innych tematach nie ma tak pomocnych dziewczyn

Prowadzę działalność gospogarcza, opłacam zus i teraz jak jestem w ciąży będzie mi przysługiwało zwolnienie L4? ZUS będzie mi wypłacał pieniążki,po np 6 miesiącu? Czy jako właścicielka firmy nie mam prawa?? Moja księgowa na urlopie i jest nieosiągalna więc nie mam się kogo mądrego zapytać.
Może któraś z Was ma już dzieciątko i prowadzi/-ła działalność gosp i jest w temacie/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 14:17
M.Ż. -
Nie wiem do konca jak to jest ale masz wtedy zwolnienie
-
ALex ! Szaleństwo ! Widać ze owu była idealna kurde a jak nie ma ciąży to możliwy az tak wysoki progesteron jest ?
Bo na mój rozum takie wartości to już przy ciąży ;p ale ja się nie znam ;p
Ja już po badaniu dzisiaj an spokojnie bardzo poszłam a i dzidzia spokojna była ;p pomachała tylko rączka jakby się chciała przywitać i tyle ;p wszystko wyglada prawidłowo , dzidzi ma 5,2 cm
teraz do 30 kwietnia trzeba wytrzymać 
Ale z ta kobita co dzisiaj miałam wizytę to jakoś noe powieszona jestem
dziwna babka
krótko to usg zrobiło popatrzyła tylko ma wszytko zmierzyła j dowodzenia ;Ddziwna baba
jeszcze miałam dla niej karteczkę bo wpisać miała wyniki z usg tam w klinice było 12.04 i 47,72mm crl .. No i data porodu 29.10 to jej się nie zgadza i ona mi zaświadczenia dzisiaj wypisać nie może ( a potrzebuje do komisji lekarskiej na 4 maja ) bo ona wipisuje parametry i wychodzi jej 3.11 te z kliniki .. to mówi się do baby ze to badanie było 5 dni temu dlatego rozbierznosc 5 dni jest .. nie ona musi do nich zadzwonić i wyjaśnić sytuacje .. No i dlatego trochę nie powieszona jestem .. grr
w czwartek ma dać znać i papier mi wypisać
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
To zrob bete, wyglada na ciaze

Mi - widzialam proga i 40 i nie bylo ciazy ale nie wiadomo czemu taki duzy...
-
Hej kobietki
Alex super wynik prog, więc może coś być na rzeczy
i tego Ci z całego serca życzę 
Mii fajnie ze dzidzia dobrze się ma lekarzem się nie przejmuj w klinice raczej dopilnowali i sprawdzili wszystko tak jak należy i musi być wszystko dobrze
A ja dziś umówiłam się na wizytę kontrolna na 24.04 będzie to mój 14 dc więc może czegoś konkretnego się dowiem idę do nowego lekarza zobaczymy jaki będzie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jeśli mierzymy tempie i wiesz ze minęło już 16 dpo to test powinien wyjść ewentualnie powtórz dziś lub zrób betę,Martys92 wrote:Mam regularnie co 28 dni zawsze. To mój 32dc.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH