Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Mówiłam jej, że się zamienimy
Czułam to podświadomie. Wiem, że to jeszcze za szybko, że wszystko może się zdarzyć... Ale muszę wierzyć, że się uda.
Nie ma co myśleć ze cos sie moze zdarzyć. Zdarzyć sie moze w każdym momencie. A życie w strachu kiepsko wpływa... Teraz maluszek mini mini jest! I to sie liczy ze teraz jest
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Suwaczek po drugiej becie ; ) boję sie ze to zbyt piekna bajka
nie chce się obudzić: )
Sen trwający 9 miesięcy... Bedziesz lepsza niz misie w czasie snu zimowego!
Mąż mi wrócił! Już ma dwóch nowych kolegów od szachów, bedzie miał z kim grać przynajmniej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Szczęśliwy ; ) planowaliśmy oboje
ale stwierdził że on mi juz kilka dni temu mówił że w ciąży jestem
i chce rodzicom powiedzieć że względu na to żeby nie palili w domu... stwierdził że musi być dobrze i nic się złego nie wydarzy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex!!! Super
bedzie dobrze, nie moze byc inaczej 
U mnie biel;) czysta biel i nic z tego nie bedzie ;p za 3 dni okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 05:06
-
Alex jak ma być dobrze to będzie czy powiesz rodzicom wcześniej czy nie
A po Co dusić w sobie radość przez weekend
ja bym też od razu powiedziała mamie bo ona tak bardzo czeka na pierwszego wnuka i nam bardzo kibicuje 
Seli co będzie to będzie
albo w jedną albo w drugą stronę 
Ja właśnie się zbieram do pracy
mam na 7, ale wyjdę o 6 i zrobię sobie spacerek
muszę się zacząć ruszać bo dupa rośnie 
Życzę Wam udanego weekendu, ja mam poniedziałek wolny więc sobie nadrobie
-
Ja z tych emocji spac nie mogę. Temperatury nie mierze bo nie chce się niepotrzebnie denerwować. Zasnęłam po 2, niedawno sie obudziłam i po spaniu chyba...
Ale szaleństwo; ) mąż tak przejęty ze naprawdę chce powiedzieć. I U nas też wszyscy czekają. A zawsze to jakaś grupa wsparcia na dobre i na zle
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oj ja się nie dziwię że mąż nakręcony i chce powiedzieć
przecież to wspaniała wiadomość dla całej rodziny
no i właśnie zawsze będziesz miała grupę wsparcia a na pewno będzie wszystko dobrze więc będziesz tylko wszystkich informować o kolejnych dobrych wiesciach
nie przejmuj się, dobrze że tempki nie mierzylas bo wiadomo większy stres jak coś nie tak by było (a na pewno nie jest), ciesz się tym i krzycz naokoło żebym i ja w Suwałkach usłyszała
-
Dzieki dziewczyny: ) na razie obawiam sie o ten ból brzucha. Niby normalne bo sie macocha rozszerza itd. Ale boli dzisiaj jakbym się ostro przejadla. Moze przez zaparcie też w dużej mierze i jak pójdzie to przestanie...
Ja naprawdę mam po spaniu już: ) dopiero ok 9 jedziemy do apteki i na zakupy jakieś, a ja już bym mogła; ) i na działkę chce iść po południu się powygrzewacLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]