Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Alex no to pięknie.☺ seli moze za wcześnie na test jeszcze?
Nie... wydawalo mi sie, ze zagniezdzenie bylo w tym 7 dpo test by pokazal cokolwiek. Bol lydek, mdlosci i pewnie wymioty :p to okres pewny. Ale to nic, drinka na plazy dzis moze wypije
-
Alex nie dziwie sie mężowi - moj miał identycznie!
cieszcie się i dzielcie radością ktora jest 
Seli-oczywiście ze na test za wcześnie masz 9dpo. To ze Ty myślisz ze cos bylo wtedy albo wtedy nie oznacza ze tak bylo, testy są mało czułe, mógł nie wykryć jeszcze. Także luz jeszcze, zobaczymy co będziehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Alex nie dziwie sie mężowi - moj miał identycznie!
cieszcie się i dzielcie radością ktora jest 
Seli-oczywiście ze na test za wcześnie masz 9dpo. To ze Ty myślisz ze cos bylo wtedy albo wtedy nie oznacza ze tak bylo, testy są mało czułe, mógł nie wykryć jeszcze. Także luz jeszcze, zobaczymy co będzie
Objawy mam okresowe
no i mam fazę 12 dni
dziś 9 to lada moment, nie ma czasu na zagnieżdżanie już więcej
a bolą mnie nogi, w ogóle cała jestem taka nie do życia, dziś napieprzał mnie jajnik, brzuch na okres... Nie wierzę, że test nie pokazałby chociaż cienia widmo
Także ja czekam na okres. Nie ukrywam jest mi odrobinę przykro, ale jak się nie uda w następnym cyklu idę na hsg.
Ps. Ładny avatarek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 07:19
-
Seli wrote:Objawy mam okresowe
no i mam fazę 12 dni
dziś 9 to lada moment, nie ma czasu na zagnieżdżanie już więcej
a bolą mnie nogi, w ogóle cała jestem taka nie do życia, dziś napieprzał mnie jajnik, brzuch na okres... Nie wierzę, że test nie pokazałby chociaż cienia widmo
Także ja czekam na okres. Nie ukrywam jest mi odrobinę przykro, ale jak się nie uda w następnym cyklu idę na hsg.
Ps. Ładny avatarek
Dzięki
Co do testu i zagnieżdżenia moze inaczej napiszę - beta jest wykrywalna mniej więcej 48h po zagnieżdżeniu. Wykrywalna najpierw we krwi na poziomie 1-2-3. Do moczu i na taki poziom żeby byl wykrywalny przez testy dochodzi później. Dlatego zaleca sie czekać z nimi
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Dzięki

Co do testu i zagnieżdżenia moze inaczej napiszę - beta jest wykrywalna mniej więcej 48h po zagnieżdżeniu. Wykrywalna najpierw we krwi na poziomie 1-2-3. Do moczu i na taki poziom żeby byl wykrywalny przez testy dochodzi później. Dlatego zaleca sie czekać z nimi
Według mnie minęło 48 jeśli coś było - bo ból taki dziwny był i od tamtego momentu się już nie pojawił... Może bym jeszcze jakoś w to wierzyła, ale wczoraj się źle czułam, dziś też wstałam z marnowana, z bólami, mdłościami, zawrotami głowy... Ból pleców mam na okres, wiesz, że wymioty i mdłości też u mnie okres zwiastują... Albo mam bolące cycki i mdłości, wymioty, zawroty głowy, albo nie mam nic prócz bólu pleców z wymiotami i w ogóle
a ból łydek... Zawsze przy okresie, zależności ile łykam supli to jest mniejszy lub większy.
-
Seli wrote:Według mnie minęło 48 jeśli coś było - bo ból taki dziwny był i od tamtego momentu się już nie pojawił... Może bym jeszcze jakoś w to wierzyła, ale wczoraj się źle czułam, dziś też wstałam z marnowana, z bólami, mdłościami, zawrotami głowy... Ból pleców mam na okres, wiesz, że wymioty i mdłości też u mnie okres zwiastują... Albo mam bolące cycki i mdłości, wymioty, zawroty głowy, albo nie mam nic prócz bólu pleców z wymiotami i w ogóle
a ból łydek... Zawsze przy okresie, zależności ile łykam supli to jest mniejszy lub większy.
No tak-mogło minąć 48h ale test może nie wykryć jeszcze takiej ilości jeśli by bylohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:No tak-mogło minąć 48h ale test może nie wykryć jeszcze takiej ilości jeśli by bylo
Ehh... Tak czy siak czuję, że wszystko zwiastuje okres
Nie ma co się oszukiwać
-
alex0806 wrote:Seli mnie tez mega brzuch napiernicza a ciaza; ) aż sie zaczynam bac czy to normalne.
Dospałam jeszcze chwilę; )
Ale u mnie to nie sam brzuch
Ja po postu wiem, że nadejdzie okres i nie ma co sobie już wmawiać
-
Cudowny prezent
mężowi juz zapowiedziałam ze mieliśmy nasze wino weselne na rocznicę wypić to będzie musiał sam ;p stwierdził że na jego urodziny się napije dopiero jak będziemy robić grilla dla znajomych 
Ja sie powoli zbieram bo mamy do tej apteki jechać. Myślę co kupić, żeby było dobrze; ) lekarz na pewno coś dodatkowo na wizycie zaleca, pewnie jod będę musiała brać. A przy Hashi nie można, dopiero w ciazyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja się zbieram bo mamy te warsztaty "obudź w sobie życie" z koleżanką, ale patrząc na to jak jest tam grafik i w ogóle to chyba nie posiedzę tam za długo
-
Dziewczyny czy warto zrobić dziś betę? Bo nie wiem... Bo wolę iść dziś na betę niż kupować więcej testów ;/
-
No to do poniedziałku ja nie poczekam

Eh, mam takie wkurwienie tym jak się czuje, że masakra. Wolę się dobić dziś niż w poniedziałek w pracy i w ogóle ;/ nie chce mi się w poniedziałek rano zapylać na badanie a później muszę poroznosić CV bo to ostatni dzwonek. Tak jest w tym zawodzie, że kwiecień składasz CV a praca jest od września....
-
Seli jeśli wiesz kiedy była owu i ewentualne zagniezdzenie i już dziś powinna beta Ci wyjść to ja bym na Twoim miejscu poszła dziś zrobiła
bo do poniedziałku się zameczysz czekaniem
Seli lubi tę wiadomość
-
Prog potwierdza to kiedy była owu no i tak mi się wydaje, że te dziwne bóle co czułam to mogło być to, były tylko wtedy i nigdy czegoś takiego nie czułam. Mam doła, że hej, nerwa, że hej i wolę się upewnić, że tej ciąży nie ma bo chcę się odprężyć. A mąż pewnie nie pozwoli mi się napić alkoholu dopóki nie będzie pewności o braku ciąży
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH