SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super gratulacje :-) w pon to za szybko. Może zobaczyć ewentualnie ciałko żółte. To może poczekaj :-) kilka dni

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Seli super gratulacje :-) w pon to za szybko. Może zobaczyć ewentualnie ciałko żółte. To może poczekaj :-) kilka dni

Oki :) tak myślałam, że byłoby za szybko :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Seli gratulacje !!! Teraz czekamy na bete :D no a do gina w poniedziałek to faktycznie za szybko :/ raczej nic konkretnego nie zobaczy :/ A jeśli zabraknie Ci dupka to od rodzinnego recepty nie możesz wziąć? Powinien chyba wystawić :)
    Ja właśnie czekam na przystanku i idę do laboratorium :) jestem jakaś taka spokojna ;) mam tylko nadzieję że mega kolejki nie będzie bo trochę mi słabo naczczo :P i stać za długo w jednym miejscu nie mogę ale to zawsze tak mam :P później idę sobie na zakupy dla relaksu :P
    Życzę Wam miłego poniedziałku :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Seli gratulacje !!! Teraz czekamy na bete :D no a do gina w poniedziałek to faktycznie za szybko :/ raczej nic konkretnego nie zobaczy :/ A jeśli zabraknie Ci dupka to od rodzinnego recepty nie możesz wziąć? Powinien chyba wystawić :)
    Ja właśnie czekam na przystanku i idę do laboratorium :) jestem jakaś taka spokojna ;) mam tylko nadzieję że mega kolejki nie będzie bo trochę mi słabo naczczo :P i stać za długo w jednym miejscu nie mogę ale to zawsze tak mam :P później idę sobie na zakupy dla relaksu :P
    Życzę Wam miłego poniedziałku :)

Jak dasz radę :P nie chcę Cię straszyć ale mi pobrali z 10 ampułek :P a wzięłaś coś do zjedzenia po? Albo idź od razu zjeść gdzieś :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Jak dasz radę :P nie chcę Cię straszyć ale mi pobrali z 10 ampułek :P a wzięłaś coś do zjedzenia po? Albo idź od razu zjeść gdzieś :)
    Wiem, raz już miałam pobieranie do kilku po kolei pojemniczkow ale akurat tym się nie stresuje bo lubię pobieranie krwi (wiem dziwna jestem :P) od razu po pobraniu idę po jakaś bułkę bo padnę :P znaczy się może teraz nie jest tak źle bo wiem że muszę być naczczo i tego nie przeskocze ale jak już będzie po to żołądek do o sobie znać na pewno :P

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Wiem, raz już miałam pobieranie do kilku po kolei pojemniczkow ale akurat tym się nie stresuje bo lubię pobieranie krwi (wiem dziwna jestem :P) od razu po pobraniu idę po jakaś bułkę bo padnę :P znaczy się może teraz nie jest tak źle bo wiem że muszę być naczczo i tego nie przeskocze ale jak już będzie po to żołądek do o sobie znać na pewno :P

a ja nie lubię, choc przez te starania tyle się na łaziłam i pobrali mi tyle krwi, że już na luzie daje rękę :P dziś będzie ciężko bo prawą mama zmasakrowaną to muszą z lewej... :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli gratulacje! Idziemy łeb w łeb to z wizytą poczekaj do 9.05 :) ja też wtedy idę i liczę juz na serduszko bo będzie to 6t4d :)
    Ja chyba kupię test dzisiaj i zrobię rano bo chce mieć zdjęcie 2 pięknych kresek ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli gratulacje! Idziemy łeb w łeb to z wizytą poczekaj do 9.05 :) ja też wtedy idę i liczę juz na serduszko bo będzie to 6t4d :)
    Ja chyba kupię test dzisiaj i zrobię rano bo chce mieć zdjęcie 2 pięknych kresek ;)

hahaha ja też chyba za jakiś czas tak zrobię :D

A ta wizyta to byłaby u tamtego kolesia, nie jestem pewna co do powrotu do niego... ale tutaj co mógłby się pomylić? tak czy siak ciężko o innego, ale boje się o dupka. Dziś wyżydzi mąż w aptece, gdzie braliśmy na receptę, powie, że się zniszczyło czy coś :P

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli gratuluje piękny teścik.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D boje się zielone kropa postawić na wykresie :p

dZhdp1.png

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiaj! Kreska jest. Ja chętnie popatrze na Twój zielony wyjresik. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D dzieki <3 uwielbiam Was ;D

dZhdp1.png

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli w ogóle Twój wykres jest idealny. Nie wiem jakim cudem Twój gin u którego byłaś powiedział Tobie takie rzeczy. Serio powinnaś pójść do niego i pokazac mu Twoj brak owulacji..

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po :) jestem wytrzymała na ból jak beton na ściskanie :D chyba naprawdę lubię pobieranie krwi :P 400zl nie moje, aż się panie w labie zdziwiły że aż tyle! Nie jest mi słabo, nawet jeść się odechciało więc cisne na bazarek :D ach czuje ulgę

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss super! Dzielna jesteś! Ja jutro lece na tsh.☺

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa, kropa stoi ;D i napisze mu smsa :D ahahaha

Miss dzielna! Super ;)

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ale fajny zielony kropek :D

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ale jeśli miałoby Ci braknąć dupka to przejdź sie do lekarza. Nawet nie na usg jeszcze ale po receptę chociażby ;) no i pokazać ten brak owulacji :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie widziałam że juz zielony kropek jest na swoim miejscu! Napisz mu smsa niech wie! :D a jak dziewczyny na wątku zakochane w tym ginie powiedzialy na Twoją ciążę?

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss dzielna babeczka :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 971 972 973 974 975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ