Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zamierzalam pisac ale veritaserum napisala za mnie gratulujac ;p
Jej, nie wierze w to wszystko, mam nadzieje, ze nic zlego sie nie stanie. Ale jak Bog powiedzial tak wierze, ze jest
-
To czekamy na wyniki Seli
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:No właśnie widziałam że juz zielony kropek jest na swoim miejscu! Napisz mu smsa niech wie!
a jak dziewczyny na wątku zakochane w tym ginie powiedzialy na Twoją ciążę?
Zakochane bądź nie. Mi tam on nie podpadl więc nie rozumiem takich tekstow jak "zakochane". To że każda z "tamtego formum" jest zadowolona z Fabijańskiego to nie oznacza że mamy pluć jadem na niego bo ktoś jest noezadowolony. Tak jak mowię ja jestem zadowolona i poradzilam Seli wygarnąć mu niedomowienia. Ale nikogo zmuszać nie będe. Ja mu zgory narzucilam swój tok myślenia i mnie się slucha. Powoedziałam mu że jest kolejnym lekarzem i jeśli będzie taki sam to znajdę innego ktory weznie się do roboty. No i ma mieć tą laparoskopie, której odmowił Seli. No co ja moge napisać? Gratulacje a ja walczę dalej:) A Seli się sfochała na zakochane i nawet nie napisała tam więc nie bylo czego gratulować
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:Zakochane bądź nie. Mi tam on nie podpadl więc nie rozumiem takich tekstow jak "zakochane". To że każda z "tamtego formum" jest zadowolona z Fabijańskiego to nie oznacza że mamy pluć jadem na niego bo ktoś jest noezadowolony. Tak jak mowię ja jestem zadowolona i poradzilam Seli wygarnąć mu niedomowienia. Ale nikogo zmuszać nie będe. Ja mu zgory narzucilam swój tok myślenia i mnie się slucha. Powoedziałam mu że jest kolejnym lekarzem i jeśli będzie taki sam to znajdę innego ktory weznie się do roboty. No i ma mieć tą laparoskopie, której odmowił Seli. No co ja moge napisać? Gratulacje a ja walczę dalej:) A Seli się sfochała na zakochane i nawet nie napisała tam więc nie bylo czego gratulować

Nie sfochalam
wolalam nie pisac slyszac "ciaza na pewno sie nie utrzyma" itp.
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Jejuu super seli ! Beta napewno rośnie ! Z usg poczekalsm bym do 6 tyg , bo po vo iść szybciej i sie stresować ?
Normalnie dziewczyny powiem wam ze wierze ze ten rok naprawdę jest dla nas dobry
i wierze ze teraz posypią się takie info u nas na wątku
)
Ja wczoraj obserwowałam brzuch mojej suki ( jednak jest tez w ciąży , i tetaz na dniach będzie rodzic ) i normalnie czułam i widziałam szczeniaki jak się ruszają
Swoją droga miałam sen... byłam na usg i dowiedziałam die ze yo dyń
czyżby proroczy jak ja to mam czasem ?
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Poczekam z usg, macie racje
mam nadzieje, ze bedzie w porzadku
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Jak mine srode to chyba bede spokojniejsza. Albo jak serducho zobacze ;p
-
Seli teraz do terminu okresu , później czy jest serduszko , później badania genetyczne i czy seruszko będzie bić dalej .. w 2 trymestrze troszkę lżej ale i tak cały czas coś w głowie wiec obawę będziesz mieć 9 miesięcy
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mi - nie pocieszasz
hehehe
ale jak 9.05 to wypadlby juz 7 tydzien. Teraz konczylabym 4 i od maja 5 zaczne...
-
Seli wrote:Nie sfochalam
wolalam nie pisac slyszac "ciaza na pewno sie nie utrzyma" itp.
hmm no nikt by tak nie napisał i bardzo przykre to co robisz... Na innym watku piszesz takie rzeczy? Widzę że naprawdę masz caly czas zalożenie że wszyscy w sieci Ci źle życzą ale lekarze to idioci. Raczej zlewam takie sprawy tym bardziej w sieci ale serio życzę Ci mniejszsj nainterpretacji usłyszanych/przeczytanych informacji i spokoju. No i oczywiście spokojnej ciąży!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
ważne że odnalazlaś wątek ktory Ci "odpowiada". Dziewczyny sorki za zamęt już zmykam bo to nie mój rocznik. Nie wytrzymalam i chciałam obronić wątek wrocławski. Akurat zdarzylo się tak że tam wszystkie jestesmy zadowolone z jednego lekarza no ktory nie jest nieomylny. Milego!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati88 wrote:hmm no nikt by tak nie napisał i bardzo przykre to co robisz... Na innym watku piszesz takie rzeczy? Widzę że naprawdę masz caly czas zalożenie że wszyscy w sieci Ci źle życzą ale lekarze to idioci. Raczej zlewam takie sprawy tym bardziej w sieci ale serio życzę Ci mniejszsj nainterpretacji usłyszanych/przeczytanych informacji i spokoju. No i oczywiście spokojnej ciąży!
Acha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH