Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby, bardzo sie boję czy urośnie prawidłowo jak na te 4 dni. I jutro mam po pracy szkolenie to pewnie od 7.30 do 20-21 Będę w pracy ;/ idę na l4 jak najszybciej. Nie da się ich nie nosić, nie schylac, nie męczyć się. Jest ciężko, to głównie praca fizyczna jest. Teraz siedzę i czuje że mi wiruje świat. A nie chce mojej współpracownicy mówić o ciąży bo nie wiem czy nie wygada, nie znam jej dobrzeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
powiedz po prostu, że źle się czujesz, nie wiesz co ale Ci słabo i tyle
rozumiem, że nie chcesz wygadać.
-
Mówiłam właśnie dzisiaj. Stwierdziła że pewnie od pogody. Ta a jasne ;p fasolina kiełkuje

Już nie mogę sie doczekać 9.05 i tego USG
mam na 16 wizytę i mąż chce iść ze mną: ) to będzie juz właśnie zaczęty 7 tydzień, dokładnie 6t4d
będzie serducho mam nadzieje 
A jakbym była na l4 to na wycieczkę nie mogę jechać?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mówiłam właśnie dzisiaj. Stwierdziła że pewnie od pogody. Ta a jasne ;p fasolina kiełkuje

Już nie mogę sie doczekać 9.05 i tego USG
mam na 16 wizytę i mąż chce iść ze mną: ) to będzie juz właśnie zaczęty 7 tydzień, dokładnie 6t4d
będzie serducho mam nadzieje 
A jakbym była na l4 to na wycieczkę nie mogę jechać?
Na wycieczkę w pracy nie
ale tak poza tym to mozesz gdzie chcesz
-
Alex, szczerze jak będziesz na l4 "leżącym" to Cię w każdej chwili mogą skontrolować. Nie wrzucaj też żadnych zdjęć i informacji na portalach społecznościowych, bo podobno zus lubi sobie to sprawdzić i niejednej świadczenia cofnęli

Ale też bez paniki.
-
Alex co do l4 zależy jakie Ci wystawi bo jeśli leżące to nie bardzo gdyż ZUS ma prawo skontrolować, lub ktoś donieść że masz zwolnienie a na urlop jedziesz ludzie są dzwoni więc lepiej nie mów o wycieczce22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja słyszałam że jak się jest na l4 nawet chodzącym to kontrolują, matka prawnik o tym pisała.
Ja też chcę kupić segregator mamyginekolog, ale czekam na dostawę brunetek :p bo nie ma
A ta gazeta wydaje się spoko, za 50 zł na rok i jeszcze w prezencie jakieś karty dla dziecka? Toż to grosze
-
ALex z tego co słyszałam to właśnie czasami Lubią sprawdzić .. i na zwykłym chodzącym tez sprawdzają , tyle ze wtedy masz czas się wytłumaczyć gdzie byłaś i co robiłaś .. a w ciąży zwierze powietrze w skazane i spacery wiec na spacerku mogłaś być

Swoją droga jak dają l4 to zazwyczaj normalne , musisz naprawdę mieć taki problem ze z łóżka wyjść nie możesz żeby mieć leżące ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Pojawi inaczej być nie możepanipuchatkowa wrote:Alex na l4 rosze iść od razu!!! Kasia ja przed owu mam nadzieje ze sie pojawi.☺

Oby mi lekarz potwierdził bo z obserwacji domniewam że była
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Seli ten co pokazałaś jest podobno bardzo fajny, czytałam że dużo kobiet poleca więc pewnie jak przyjdzie czas to też ten kupięSeli wrote:Ja też myślałam o tym ale podoba mi się dziennik, mam upatrzone coś takiego :
https://www.brioko.pl/produkt/dzienniczek-ciazy/
na początku roku mąż mi kupił książeczkę "ja, ciąża i cała reszta" ale nie polecam bo jest taka trochę do odstresowania się niż do notowania potrzebnych rzeczy
-
MissKathy92 wrote:Seli ten co pokazałaś jest podobno bardzo fajny, czytałam że dużo kobiet poleca więc pewnie jak przyjdzie czas to też ten kupię
na początku roku mąż mi kupił książeczkę "ja, ciąża i cała reszta" ale nie polecam bo jest taka trochę do odstresowania się niż do notowania potrzebnych rzeczy 
O
to chyba skusze sie na niego za chwile
-
Nie ma
a najgorsze, ze dalam mezowi do sprawdzania i ten od 9 siedzi... co chwila sms do mnie... jajo zniesie ;p masakra.
-
Przez moment jakby sie cos pojawilo i zniklo
sama juz zaczynam odswiezac co chwila ;p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

gdzie Twoje wyniki ;p