Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss będzie dobrze, poszukaj dobrego lekarza zęby się znał na tym, na pewno pomoże nie martw się na zapas to nie pomaga w staraniach. Głowa do góry musi być dobrze nie pisz od razu złych scenariuszy ze jesteś chora ze się nie uda dziewczyny z rożnymi schorzeniami zachodzą i rodzą zdrowe dzieci. Wiem ze ciężko jeśli pragnie się być mama lecz czasami tak bywa ja po 22 cyklach starania jak już miałam iść brać się za konkretne leczenie zaszłam bez jakichkolwiek wspomagaczy lecz niestety nasze szczęście nie trwało długo, ale będę walczyć dalej
WSZYSTKIE BĘDZIEMY MAMAMI tak trzeba myśleć (podobno złe myśli przyciągają do nas zlo
Seli, MissKathy92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Wiecie co tez słyszałam o tym ze kiedyś właśnie popadamy w taka chwilowa depresje ze już nigdy się nie uda to się właśnie udaje
ja po stracie Gabrysia miałam takie chwile załamania w cyklu w którym się udało ... Seli tez ostatnio nam doły okropne łapała ... i patrzcie ;p wiec miss Ty masz tetaz dola a zaraz możesz tez być w ciąży ;p
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Wiecie co tez słyszałam o tym ze kiedyś właśnie popadamy w taka chwilowa depresje ze już nigdy się nie uda to się właśnie udaje
ja po stracie Gabrysia miałam takie chwile załamania w cyklu w którym się udało ... Seli tez ostatnio nam doły okropne łapała ... i patrzcie ;p wiec miss Ty masz tetaz dola a zaraz możesz tez być w ciąży ;p
Oj tak ;p -
Nie będę lecieć chyba jutro na betę. Już mam tak żyły popękane ze masakra od tego kłucia. Urosło, cieszę się i nie pisze czarnych scenariuszy: )
Na 9 maja wzięłam sobie urlop bo mi wizytę przesuneli o wiele wcześniej. A wolę na luzie tam pojsc;) i tak mi się ten urlop nie przyda teraz
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex i racja nie ma co wariowac z robieniem bety co chwila to nic nie pomoże. Ma być dobrze to będzie

niech Ci szybko minie czas do wizyty22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
ALex dla pocieszenia powiem Ci ze ja ani razu bety nie robiłam ;p zrobiłam kilka testów żeby zobaczyć czy ciemnieje i tyle
pamiętasz ? Ja miałam czekać na wizytę 32 dni aż !! Wiec spoko zobacYsz zleci
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja nie mam zaparć, ale brzuch... :p no nie da się ukryć... Odłożyłam wszystkie spodnie, teraz luźne rzeczy, sukienki...
-
Kasia ja w takim razie przyciągnęłam zle wyniki wczorajszym negatywnym myśleniem- przecież pisałam że będą złe no i są złe
naczytalam się już tu dużo o tym jakie schorzenia mają inne dziewczyny i że w ciąże zachodzą więc może i mi się uda
nawet patrząc na przypadek Seli dużo można wywnioskować, że nie trzeba się poddawać nawet po wyroku lekarza
trochę mnie to trzyma na duchu
oczywiście jak wrócę do domu to będę wyła jak nic, no ale muszę to przeżyć
chciałam się umówić na wizytę do rodzinnej żeby coś poradziła, ale przez ten cholerny wolny tydzień (którego oczywiście ja nie mam) będzie dostępna dopiero po 7 maja a ja wtedy już mam gina
A co do gina właśnie to idę do takiego co poleciła mi bratowa przyjaciółki- ona też ma policystyczne jajniki, trochę się podleczyla i niedawno urodziła trzecie dziecko więc jest nadzieja że on się zna na tym co robi
-
Jeszcze nic przesądzone
Miss a Ty brałaś anty wcześniej?
-
Nie, nic nigdy nie brałamSeli wrote:Jeszcze nic przesądzone
Miss a Ty brałaś anty wcześniej?
zawsze mam okres, cykle od 24 do 27 dni, owulacje czuje prawie zawsze, dwa ostatnie cykle miałam na pewno bo badalam proga
wiedziałam że jak zacznę grzebać w necie info to wyjdzie że mam raka
Boże ja nie wytrzymam do tego 7 maja
-
Miss więc nadzieja zawsze jest trzeba dobrze myśleć nie na co się dolowac, popływać można zawsze trochę emocje zejdę z człowieka
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasiu ja wiem że jest nadzieja ale po prostu za dużo na mnie spadlo w tym roku
W grudniu jeszcze byłam zupełnie zdrowa podobno a teraz wszystko na raz na mnie się zwalilo
to naprawdę może dobić człowieka 
Seli mogę jeszcze dodać że mam lekką nadwagę, przy 163cm waze 70kg, rok temu schudłam do 61kg ale dopadł mnie efekt jo-jo
mam trądzik i włoski mi na twarzy rosną a jakichkolwiek innych objawów nie mam
naprawdę się boję że to coś poważniejszego niż pcos
-
Miss ja też mam PCOS i jestem w ciąży; ) trzeba wszystko konkretnie zbadać i potwierdzić albo wykluczyć, wdrożyć leczenie. I U mnie trwało wszystko od stycznia 2017 także trochę dlug o ale się udało i było warto
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja wiem że pcos to nie wyrok że na pewno się nie uda i koniec ale naprawdę to wszystko tak szybko na mnie spadlo że teraz jak widzę jakikolwiek zły wynik to panikujealex0806 wrote:Miss ja też mam PCOS i jestem w ciąży; ) trzeba wszystko konkretnie zbadać i potwierdzić albo wykluczyć, wdrożyć leczenie. I U mnie trwało wszystko od stycznia 2017 także trochę dlug o ale się udało i było warto

7 maja mam gin, powiem że podejrzewam pcos (nie będę się chwalić że byłam u konkurencji) i co dalej mam robić zapytam
aj może będzie dobrze
-
No dokładnieMagdaa21 wrote:Przez te internety to człowiek jeszcze glupszy się robi i wynajduje milion chorób

ale gdyby nie badania to bym nawet nie wiedziała że coś mi jest a teraz tak siedzę i każdy wynik analizuje w necie zamiast czekać na wizytę
ale po prostu się boję że lekarz oleje mnie i nic się nie dowiem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH