Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oby
Jak tam ze staraniami u Ciebie? widziałam na innym wątku, że już kilka miesięcy za tobą
to dopiero nasz pierwszy więc podchodzę do tego raczej bez spiny póki co ale nie ukrywam, że miłoby było zobaczyć 2 kreski jak najszybciej24 lata
8 cs
11.09.2016 ciąża biochemiczna -
oj to niefajnie
i staracie się o pierwszego maluszka? my byśmy w sumie nawet o tym nie myśleli teraz, ale że zaszłam w ciążę przypadkiem w sierpniu to się wtedy nastawiliśmy na zostanie rodzicami i w sumie się nawet cieszyliśmy więc stwierdziliśmy, że czemu nie spontaniczna decyzja ale nadszedl nowy rok, więc może i nadszedł czas na rozpoczęcie kolejnego nowego rozdziału w naszym życiu
życzę ci żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje dwie kreseczki :*
ja mam termin @ na 2 lutego ale jakos podswiadomie czuję, że ten cykl byl na próbę i nic z tego nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 00:17
24 lata
8 cs
Tak, staramy się o pierwszego szkraba.
To mi spędza sen z powiek, jak sobie pomyślę ze gdyby się nam udało i później mogłabym stracić moje serduszko... ahh nie chce nawet myśleć.
Ja wam również życzę powodzenia i owocnych starań ; )19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
własnie to mnie przeraża, że historia mogłaby się powtórzyć... lekarz powiedział że niby wszystko jest w porządku i samo się oczyściło więc jeśli chcę zajść to mam brać kwas foliowy i zachodzić
z początku brałam kwas, ale później się naczytałam o mutacjach jakiegoś genu mthfr i przestałam go brać bo jestem panikarą a lekarz mnie nie skierował na badanie czy mam taką mutację czy nie... gdybym byla w Polsce to bym sobie poszła po prostu do kliniki prywatnie i zrobiła ale niestety w tym momencie żyję w takim kraju, gdzie pierwsze usg wykonują w bodajże 17 tygodniu ciąży a samą ciążę prowadzi lekarz rodzinny
ech, nie dostaję powiadomień o nowych postach, mimo że mam zaznaczoną tę opcję24 lata
8 cs
Witam się ja co prawda rok młodsza (1994) ale styczniowa więc blisko '93
Chwilowo jesteśmy w trakcie przerwy, ale niedługo ruszamy ze staraniami . U nas niby nic wielkiego, a jednak problemy mamy. U mnie wszystkie badania idealne a u mojego narzeczonego niby wykryto asthenozoospermie I stopnia, ale w laboratorium powiedzieli, że skoro zachodzę w ciąże to to nie jest przyczyną poronień mój ginekolog to potwierdził. Dopiero jak poszłam do innej babki przedstawiłam jej wszystkie badania i badania narzeczonego to dopiero ona stwierdziła, ze to wina narzeczonego ogólnie zgłupieć idzie. Konsultowała się z andrologiem przez telefon ten kazał brać Profertil i powtórzyć badania po miesiącu. Co prawda miesiąc już minął dawno, ale jakoś nam nie było spieszno. Teraz na dniach będę swojego eM zapisywać, bo już mu się leki kończą i zobaczymy czy w ogóle coś dały bo były na prawdę z wyżej półki... A póki co żyję egzaminami zawodowymi i ślubem jest ciężko czekać ale jakoś daję radęakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Hej Paula miło, że dołączasz
Ja też biorę ślub, w marcu ja miałam testować 2 lutego ale mam jakieś chińskie testy paskowe niby 10ml robiłam dzisiaj i negatyw, dodatkowo temperatura spadła
Podejrzewam, ze w nastepnym miesiącu bedzie podobnie bo narzeczony akurat pracuje na delegacji i nie ma go od poniedzialu do czwartku, a pracy mają tam dużo więc przez luty tez go pewnie nie będzie, może w noc poślubną zafasolkujemy haha marzenie
Przykro mi z powodu waszych problemów i trzymam kciuki, żeby wszystko się u was unormowało :*Paula. lubi tę wiadomość
24 lata
8 cs
To do ślubu tuż tuż zazdrościć ja muszę do września czekać ... W naszym przypadku jak próby starań nie zaowocują do ślubu to też liczę na tę magiczną noc poślubną hehe i jak by nie patrzeć już po Bożemu będzie hehe
Trzymam kciuki, żebyś do ślubu już poszła z małą fasoleczką w brzuszkuavila1810, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016