Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa0801 wrote:Czy u was też na każdym rodzinnym spotkaniu jest poruszany temat: Kiedy dziecko?
Ale od strony teściów i owszem W Wigilię nam życzyli dzidziusia Brat Tż również się upomina, ale on to od samego początku, jak tylko wzięliśmy ślub to upomina się o chrześniaka Ale nie rusza mnie to jakoś
No i u nas nikt nie wie że się staramy i że mamy problemy (chyba). Wie tylko moja przyjaciółka z dzieciństwa i koleżanka z pracyCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
U nas była w rodzinie nagonka na ślub. Bo najpierw nie chcieliśmy wcale a potem zdecydowaliśmy się tylko na cywilny. I z tym nie mogła się pogodzić cała rodzina bo zawsze było tradycyjnie w kościele. Na dodatek nie miałam białej sukni tylko elegancka beżowa . No nie kręcą mnie te princesskowe sukienki i w bieli źle się czuję
Co do dziecka to mama od czasu do czasu coś tam mówi o wnukach ale nigdy nie usłyszałam pytania czy się już staramy czy kiedy w końcu doczeka się wnuka. Także jest ok. -
Haha ja od mojej mamy też nigdy nie usłyszałam takiego pytania, a na wieść, że mogłaby zostać babcią, strasznie się oburza (chyba się czuje za młodo jeszcze) tata za to mówi, że jak nie chce być babcią to może być ewentualnie żoną dziadka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 23:48
Gigi lubi tę wiadomość
24 lata
8 cs
11.09.2016 ciąża biochemiczna -
avila1810 wrote:Kasju, widzę, że już masz jedną pociechę rewelacja
My musimy uzbroić się w cierpliwość i powalczyć o swoje pierwsze niech ten luty przyniesie wam dziewczyny mnóstwa radości i liczę na wasze dwie kreski
ja za Wam bardzo mocno kibicuje, dziewczyny mam nadzieje, ze juz w lutym ukażą się szczęśliwe wiadomości
Gigi i jak tam pierwsze testy?Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Witam u mnie z trudem bo po długim plamieniu rozwinął się okres. Może nie jest jakiś mocny, ale cóż.
Jak ja już bym chciała kwiecień. Nie wiem, ale mam takie uczucia, że w tym kwietniowym cyklu to właśnie się udaakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
kasju wrote:mam moją kochaną córeczkę i chcielibysmy, zeby miedzy dziecmi byla mala roznica wieku jezeli tylko by sie udalo...
ja za Wam bardzo mocno kibicuje, dziewczyny mam nadzieje, ze juz w lutym ukażą się szczęśliwe wiadomości
Gigi i jak tam pierwsze testy?
Też bardzo marzy nam się mała różnica wieku. Najlepiej rok, dwa. Mam o rok młodsza siostrę i zawsze super się dogadywalysmy.
Tak bardzo chciałabym urodzić jeszcze w tym roku -
Paula. wrote:Witam u mnie z trudem bo po długim plamieniu rozwinął się okres. Może nie jest jakiś mocny, ale cóż.
Jak ja już bym chciała kwiecień. Nie wiem, ale mam takie uczucia, że w tym kwietniowym cyklu to właśnie się uda -
Gigi wrote:Jutro będę robiła 1 test owulacyjny jestem całkiem zielona w tym. Nigdy nie robiłam. Dobrze, że jest obszerna instrukcja Sama jestem ciekawa w którym dniu cyklu u mnie jest i kiedy najlepiej celowacCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Widzę że niektóre już tak długo się staracie mam nadzieję że jak najszybciej się wam uda.
Ja należy niestety do niecierpliwych osób
Po ilu msc starań można mówić o problemach i trzeba zacząć robić jakieś badania? Jest jakiś okres czasu? -
Paula przykro mi, ze ta wredna @ sie rozwinęła
Gigi robilas test po poludniu? bo nie pamietam czy u mnie w ulotce pisalo zeby nie robic rano tylko wlasnie jakos w srodku dnia chyba (moze znalazlam to info w necie).
Lilly, do maja jeszcze kilka miesięcy, oby okazaly sie dla nas owocneLilly_Ana lubi tę wiadomość
24 lata
8 cs
11.09.2016 ciąża biochemiczna -
avila1810 wrote:Paula przykro mi, ze ta wredna @ sie rozwinęła
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Gigi wrote:Widzę że niektóre już tak długo się staracie mam nadzieję że jak najszybciej się wam uda.
Po ilu msc starań można mówić o problemach i trzeba zacząć robić jakieś badania? Jest jakiś okres czasu?akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Gigi wrote:Widzę że niektóre już tak długo się staracie mam nadzieję że jak najszybciej się wam uda.
Po ilu msc starań można mówić o problemach i trzeba zacząć robić jakieś badania? Jest jakiś okres czasu?Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Cześć dziewczyny mogę przyłączyć się ? nie 93 ale 94
mamy za sobą pół roku starań. W tej chwili nie staramy się ponieważ zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne z powodu pcos w czerwcu wracamy do starań.
Ale z miłą chęcią będę was podczytywać :)Może dowiem się coś więcej tutaj na temat problemów takich z którym ja się zmagam.
u Mnie też są takie gadki będzie wnuk, czasem obracam to w żart czasem tego nie komentuje,a czasem jak mam gorsze chwile porostu wychodzę.