Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://zapodaj.net/f70fad3cc598c.jpg.html dziewczyny jestem dwa dni po terminie i zero objawów poza ciągnącym się słuzem a tu widze coś takiego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 06:34
Iśka79 lubi tę wiadomość
termin wg OM +tydzien -
Podziękuję jutro:* jak kreska zrobi się ciemniejsza. Nie dochodzi to do mnie bo byłam pewna że owu nie było a mój lekarz nadaje się do wymiany. Dziewczynki, czy betę można zrobić tylko rano? Nie mam takiej możliwości a chętnie bym zjechała po pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 06:44
termin wg OM +tydzien -
maggdax wrote:Podziękuję jutro:* jak kreska zrobi się ciemniejsza. Nie dochodzi to do mnie bo byłam pewna że owu nie było a mój lekarz nadaje się do wymiany. Dziewczynki, czy betę można zrobić tylko rano? Nie mam takiej możliwości a chętnie bym zjechała po pracy
Zależy od laboratorium. Są takie ze robią też po południu za dopłatą -
Budzę się...a tu taka okropna pogoda, znowu! No nic, mąż ma wolne to trochę czasu można spędzić razem
Chociaż wczoraj chorował, w sumie lekko zabolało to gardło i już umiera, haha jak to faceci...i nie było, ale przecież nic na siłę
Magda, po cichu gratuluję :* -
Wiedźma ja z moją szyjką nie ogarniam. Jest teraz jakby miękka, ale zamknięta. Zobaczę co jutro gin powie. Brzuch lekko boli, ale piersi przestały, tylko leciutko...
Dawajcie tutaj testy dziewczynki, czekam. Ja mam wrażenie, że ból piersi się zmniejszył, mąż się nie odzywa, obrażony o urlop... zwariuje w końcu... zobaczę co lekarka jutro mi powie... -
marciaa no i właśnie objawy takie same na @ jak i na ciążę, tyle że mam szyjkę zamkniętą na amen narazie. Jestem póki co dopiero w 26 dc, więc muszę czekać... A Ty dostałaś @?
K22 narazie czekam, dopiero 26dc, ostatnio przy 30dniowych słaba kreska wyszła w 29dc... no ale wtedy owu potwierdzona testem była chyba 15dc... teraz jakby wychodziła 14go... jutro jeszcze zobaczę co mi gin powie. Co do dupka ja kiedyś @ w trakcie dostałam...