Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:k22, u Ciebie też widzę piękny wykres
Czekam na @. Nie wiem tylko, czy jutro, czy w niedzielę. Nie mierzyłam tempki każdego dnia i jakoś tak ovu chyba zgłupiał. Szyjki nie badam już, bo to dla mnie czarna magia. Nie będę tam już łap pchać, bo to nie ma sensu.
Bolą mnie plecy i strasznie chce mi się spać, więc zaraz utnę sobie drzemkę. Zawsze mam podły nastrój przed @. Jak się prześpię to jest szansa, że nie nabuczę na męża jak wróci z pracy -
K22 wrote:Taaaaa.... niziny
Czekam na @. Nie wiem tylko, czy jutro, czy w niedzielę. Nie mierzyłam tempki każdego dnia i jakoś tak ovu chyba zgłupiał. Szyjki nie badam już, bo to dla mnie czarna magia. Nie będę tam już łap pchać, bo to nie ma sensu.
Bolą mnie plecy i strasznie chce mi się spać, więc zaraz utnę sobie drzemkę. Zawsze mam podły nastrój przed @. Jak się prześpię to jest szansa, że nie nabuczę na męża jak wróci z pracy
jakie niziny.. jest wyżej jak w 1 fazie :d
HAHA mi też chce się spać i się położę ; p
bo później faktycznie się z mężem pokłoce ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 13:59
-
marciaa wrote:jakie niziny.. jest wyżej jak w 1 fazie :d
HAHA mi też chce się spać i się położę ; p
bo później faktycznie się z mężem pokłoce ;p
W sumie z tych wykresów nigdy tak naprawdę nic nie wiadomo. Wystarczy spojrzeć na wykres magdax. Ta laseczka to dopiero ma hiciarski wykres ciążowy
Mój 2 po zabiegu to wołał o ciążę a nic z tego nie było. Przed pierwszą ciążą wszystkie były praktycznie takie same a ten ciążowy niczym się nie różnił od poprzednich poza tym, że nie skończył się przez 9 m-cy.
U mnie temperatura przedmałpkowa znaczy się 37,1 pod pachą. Nic dziwnego, że chce mi się spać. -
Oki kobitki. Ja się zbieram do gina. Trzymajcie kciuki by tym razem życie pozytywnie mnie zaskoczyło Buziaki
AJA_S, Maniuś, Milka88 lubią tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
A mnie ogarnęła jakaś totalna niemoc
-
Nie wiem nie mam pojęcie po prostu jakaś lewa dzisiaj jestem.
-
Nel ja właśnie chcę słońce nie lubię takiej pogody
-
K22 wrote:BitterSweetSymphony - trzymamy
Będzie dobrze
Marciaa - ja też położyłam się na chwilę, bo mały sąsiad zaczął napierać na dzwonek Piję już druga kawę ale mąż wrócił z pracy więc chyba pójdę jeszcze raz.
ja już dałam mężowi obiadek :d
nerwy mnie telepały... o mały włos bym się o nic z nim pokłociła
ehh nie lubię tego czasu przed @.. PMS działa
ja też chętnie bym się jeszcze napiła kawy ale jakoś mi dziś nie smakuje