Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:Bitter dla mnie pozytywny jest ten test niżej i na wtedy bym obstawiała.
Mia13 no dla mnie też był szokiem @ przyszła po wywołaniu dopiero.
Marta ja jestem z endo na bieżąco dopiero we środę byłam na NFZ bez problemu dostałam skierowanie i potem od endo na powtórne badania też, teraz dostałam już zaświadczenie do rodzinnego i wszystko powoli przechodzę na NFZ bo już 6 lat chodzę prywatnie i póki co każdy tylko na kasę patrzył a ja się z tego forum dowiadywałam jakie w ogóle badania powinnam zrobić. -
Ja na gina czekalam tydzień ledwo ale na endo 3 miesiące
-
marta95 wrote:No powiem ci ze prywatnie można zbankrutować...Ja kiedyś na dwóch wizytach u gina zostawiłam 400 zl aż mi oczy wyszły...dlatego teraz staram się chodzić na NFZ chociaż strasznie długo się czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 21:00
-
K22 wrote:W lutym wyszłam od mojej gin z paragonem na 530 zł Myślałam, że skonam.
tak są nauczeni tych prywatnych wizyt
najlepiej niech sprywatyzują służbę zdrowia bo i tak trzeba iść prywatnie,
będą się starać bo do kiepskiego nikt nie pójdzie...
a koszta pokryje ubezpieczenie - tj. za granicą -
No na NFZ aż sama się dopytywalam jak dzwoniłam czy się pani nie pomyliła ale nie
Ja bym już dobry samochód kupiła za wizyty u lekarzy na lepszą była 1 endo miałam tsh 7,1 a ona powiedziała ze nie widzi powodu do leczenia no myślałam że jej coś powiem ale wyszłam i więcej nie wróciłam a 100 zł nie ma -
marta95 wrote:Ja się ostatnio zapisałam na gina na 21 lipca więc czekam cierpliwie i mam nadzieję ze mi pomoże bo to będzie już prawie rok starań.
ja mam wizytę w tym tygodniu
i to u babki która nie jest za dobra
do tego pewnie będę mieć dalej okres
no i nie wiem czy o tej godzinie co wizyta nie mam egzaminu ; p -
1. Na początku cyklu szyjka jest:
- nisko,
- zamknięta,
- twarda.
2. Gdy narastają objawy płodności:
- wyżej,
- otwarta,
- miękka.
3. Gdy zbliża się owulacja:
- wysoko,
- otwarta,
- miękka.
4. Po owulacji szyjka jest:
- nisko,
- zamknięta,
- twarda.
Znalazłam na innym forum
-
No właśnie nie wiem jak się to ma do go bo u mnie po owu jest raczej średnio za to na @ jest miękka nisko i raczej otwarta
-
Dokładnie kiedyś rozmawiałam na ten temat z koleżanką to u ej ez było inaczej niż u mnie więc raczej 2-3 cykle posprawdzac i będziecie wiedzieć jak jest u was.