Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusiaa, ja tam absolutnie spokojna i cierpliwa nie jestem okres mi się jeszcze nie zaczął, a od owulacji miałam już ze trzy dni pt. "chlip, chlip nic z tego nie wyjdzie" i tak co miesiąc
Beta najwcześniej powinna wyjść 2 dni po implantacji - ale ile to będzie dokładnie, 7 czy 9 dni po owulacji to ciężko powiedzieć
Najgorsze jest to czekanie - najpierw na owulacje, później na implantację, później na testowanie... Ale musimy być dobrej myślibiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Dzień doberek! Jak fajnie, że powstał taki wątek
Może Wy mi powiecie Kochane o co chodzi z tym mlecznym śluzem na początku ciąży - jak to wygląda, ile tego jest. Już kilka razy natrafiłam na posty, w których dziewczyny o tym pisały...
Ja niestety nie pomogę, nie miałam tak będąc w ciąży...ale podbijam -
dezisiaj czytałam ,że ten śluz jest po to,żeby utworzył się czop śluzowy,który zamyka ujscie macicy[hyba]żeby maleństwo było bezpieczne.
I faktycznie jak zaszłam to najpierw był taki bardzo wodnisty a potem mleczny,a gdy minęło 9 miesięcy to własnie po wypadnięciu czopu śluzowego,wiedziałam,że poród sie zaczął i trzeba do lekarza.PozdrawiamAndzia33 -
Z tym śluzem to mylące, faktycznie kobiety w ciąży tak mają . Niemniej po tabletkach anty też sie robi taki śluz i wtedy to może być mylące. Jeśli ktoś nie miewa takiego a potem się zjawia to jest to jakiś sygnał z pewnością"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej..musialas wpisac cos ze ci sie pokazalo przypuszczalnie plodny dzien..ja tak teraz mialam bo od poczatku cyklu mialam szyjke wysoko i potem byl problem bo mialam dlluuggoo plodne dni...ale jak prowadzisz juz tu swoje wykresy wiesz mniej wiecej kiedy moga byc naprawde plodni i blisko owu..przypuszczalnie plodny to jeszcze nie plodny
Anutka lubi tę wiadomość
-
rybko moje płodne powinny być co najmniej za 10 dni to mój 2 wykres tutaj i pierwszy z "zółtym światełkiem". Właśnie zaznaczyłam szyjkę wysoko, bo... zawsze tak mam po @ ale... tak między nami kobietkami to... uważasz, że mimo wszystko kochać się ??? chciałabym czerpać z seksu przyjemność a ni jakąś mechanikę