Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ginekolog powiedział żebyśmy się kochali wtedy kiedy tylko mamy ochotę właśnie dlatego żeby to nie wyglądało na proces "robienia dziecka" . Oczywiście w pewnym sensie ma racje ale sama wiem po sobie ,że jak się staramy o maluszka to nie da się o tym nie myśleć w sposób tak łatwy jak on to powiedział . Dlatego moim zdaniem kochajcie się kiedy możecie i chcecie a w dni płodne się bardziej przyłóżcie i tyle .
-
Nusiaa wrote:Mój ginekolog powiedział żebyśmy się kochali wtedy kiedy tylko mamy ochotę właśnie dlatego żeby to nie wyglądało na proces "robienia dziecka" . Oczywiście w pewnym sensie ma racje ale sama wiem po sobie ,że jak się staramy o maluszka to nie da się o tym nie myśleć w sposób tak łatwy jak on to powiedział . Dlatego moim zdaniem kochajcie się kiedy możecie i chcecie a w dni płodne się bardziej przyłóżcie i tyle .
heh... ze mną było tak jeszcze przed staraniami, że na kilka dni przed owulacją ochota niesamowita a zaraz potem klop i zero a najlepiej nie dotykaj mnie... i jak to dziecko począc kiedy ochoty nie ma -
Najgorsze własnie jest to , że my ( starające się ) tak mamy już zakodowane w dni płodne mamy ochotę wielką bo wiemy ,że jest największe prawdopodobieństwo a potem jak już ich nie ma to serduszkujemy niektóre rzadziej niektóre tak samo (często) .
Anutka lubi tę wiadomość
-
Nusiaa wrote:Najgorsze własnie jest to , że my ( starające się ) tak mamy już zakodowane w dni płodne mamy ochotę wielką bo wiemy ,że jest największe prawdopodobieństwo a potem jak już ich nie ma to serduszkujemy niektóre rzadziej niektóre tak samo (często) .
taka prawda... aż mnie przeraża, że czasami podchodziłam do sprawy mechanicznie... jak mój mąż to znosił - nie wiem tej cykl będzie inny - słowo harcerza dziś mam ochotę i tyle -
-
każdy się kiedyś uczył, żaden wstyd
temperatura rośnie więc to dobrze... szkoda tylko, że masz temperatur od początku cyklu można by było coś więcej powiedzieć
serduszkowanie w dobrych dniach i test owu potwierdził
śluz też był odpowiedni
nie nakręcaj się, ale wszystko jest na dobrej drodze
jak długie masz cykle z reguły ???