Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:uwielbiam Was dziewczęta nikt nie zrozumie tak dobrze kobiety oczekującej na poczęcie niż druga kobieta czekająca na to samo :*
Popieram! Uwielbiam z Wami pisac, czytac wasze historie i wzajemnie sie wspierac!
Wszystkie jestescie super!Andzia33, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, ostatnio oglądałam czyjś wykres i były objawy podzielone na ból lewego i prawego jajnika(albo coś mi się pokićkało:P) a jak chcę zaznaczyć to jest tylko ból owulacyjny. Ja np dziś miałam taki ból- ale owulacyjny to on nie jest bo jest za wcześnie.
-
w objawach są NUTKA takie opcje ból prawego albo ból lewego jajnika... a jak nie masz to jest zakładka więcej opcji i tam zaznacz żeby dodało Ci do pierwszej strony
dziewczyny a co powiecie na temat plamienia po stosunku... jakieś opinie... doświadczenia... ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Topola wrote:Zależy jak silne plamienie?
Ja u siebie czasami obserwuję takie delikatne, dosłownie ciut, ciut, jak się coś tam mi lub nawet mężowi obetrze. Nie musi być nawet jakiś dzikich wygibasów
mam na myśli takie delikatne plamienie... mało przez kilka godzin bez żadnych innych dolegliwości... może nadżerka jest sprawczynią ??? -
Topola wrote:Zależy jak silne plamienie?
Ja u siebie czasami obserwuję takie delikatne, dosłownie ciut, ciut, jak się coś tam mi lub nawet mężowi obetrze. Nie musi być nawet jakiś dzikich wygibasów -
Topola wrote:Nie wiem jak to jest z nadżerką, nigdy nie miałam. Te moje plamienia to są raczej jednorazowe zaraz po, takie mini, mini, na papierze toaletowym raz i już.
Czytałam, że w nadżerce mogą się zdarzać, bo nadżerka to ranka więc podrażniona krwawi -
ulek wrote:Też tak miałam pare razy. Anutka najlepiej przy najbliższej okazji popytaj się o to ginekologa na wizycie, bo jeśli to nadżerka, to lepiej chyba wyleczyć przed ciążą
mój ginek twierdzi, że jak jest mała to ciąża wyleczy ją najlepiej - taka rada dla nierodzącejKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:mój ginek twierdzi, że jak jest mała to ciąża wyleczy ją najlepiej - taka rada dla nierodzącej
-
Topola wrote:To dobrze to zapamiętać, tak na wszelki wypadek.
Może w takim razie powinnaś to sprawdzić? Zwłaszcza jeśli nie była to sprawa jednorazowa, tylko się powtarza.
ale dla pewności zapytam przy wizycie i napisze Wam jak mój lekarz to widzi